Totální špína nebo farizejství senátu v čele s Wagnerovou, Antlem a Gajdůškovou?

Nebudu potvrzovat či vyvracet slova pana prezidenta Klause, zda obvinění z velezrady a teprve následné hledání, zda vůbec něco udělal, je směšné.

Na tento zvrácený, nebo chcete li obrácený postup nechť si udělá obráízek každý sám. Pouze si neumím v demokratické a svobodné společnosti představit, že někoho obviním z těžkého zločinu a pak budu hledat, co v životě dělal a jestli dal minimálně někomu pohlavek.

Ale co je neuvěřitelně, neuvěřitelně zrůdné a zvrácené, že slyšení nepředchází jiné:

že v naší justici jsou desítky, možná stovky případů, kdy justice pronásleduje nevinného člověka, zničí mu život a náprava je nulová. Že jsou lidé dehonestováni patnáct, sedmnáct let, rozsudek je v nedohlednu a ona farizejská dáma senátorka Gajdůšková podává trestní oznámení z velezrady na toho, kdo tyto nevinné osvobodil. Že po  sedmnácti létech společnost neví, zda jsou, nebo nejsou obžalovaní vinni. Že si advokáti mastí kapsy na postožených deset, patnáct let a nikdo jim neudělá strop na sprostév podstatě okrádání zoufalých. Že nikdo nedonutí k práci Ivu Brožovou - úřednici nejvyšší soudkyni.

Za kolik let, Eliško Wagnerová, má být spravedlivý rozsudek? Po dvaceti, třiceti létech?

Není naopak velezrada, když se senátoři zastávají části justice, která se spravedlnosti vysmívá a pseudoobviněním z velezrady chrání ty, kteří nečinností justice lidem zničí životy?

Není to jenom politická fraška?

Je jasné, že kdyby prezident mohl amnestií osvobodit 50% nevinných, určitě ny to udělal. Ale selektivně to nelze.

Velezrada je z pohledu těchto neuvěřitelných šíleností justice z pohledu občana na straně senátorky gajdůškové, Wagnerové, Antla a dalších, kteří brání očistě justice zatajováním skutečného stavu a obracením pozornosti veřeknosti opačná¨ým směrem.

Jeden z do očí bijících

Omlouvám se, řekl ministr muži omylem odsouzenému za znásilnění

A co napsal


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
ADMIN
před 4 roky

Pro neuvěřitelně sprosté připomínky zde není místo. Budou smazány.

Ježek
před 4 roky

Tito tři soudruzi jsou trvale podepsáni na stavu v jakém se momentálně tato země nachází.Co má za sebou kdysi nadějný Antl,jako by se zcela vytratilo,to,co v současné době "provádí" soudružka Wagnerová nemá obdobu,ona dáma,která se podepisovala pod různé nálezy ÚS,které de fakto vyjadřovaly to,co dotáhl do konečné podoby prezident Klaus,to je tak neskutečné farizejství,které si zaslouží už pouze jen tu babu totálně ignorovat,vše je to snadno dohledatelné,stádo "ovčanů" se nechává bohužel snadno zmanipulovat,o madam Gajdůškové se není třeba dlouze rozepisovat,ta ženská nemá v parlamentu ČR co dělat,hnus,chce se mě blejt velebnosti..............

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...