Novináři Karlu Hvížďalovi, příteli Václava Havla snad přeskočilo

Že u nás nefunguje systém médií a politiků si štěbetají ptáci na střeše. Že prostě miláčky dostanou do vysokých funkcí (byl to třeba dříve Václav Fischer - Wikipedie

Václav Fischer do senátu a když se jim znelíbí, tak ho zlikvidují) a některé přímo odkráglují, jako třeba Kmenta podvodně Langera či neuvěřitelně špinavá kampaň proti Klausovi. Ale že se tomu Karel Hvížďala, novinář a zkušený harcovník  přizná pod tlakem Miloše Zemana a prozradí to naplno, je až zarážející.

Třeba podle spisovatele a publicisty Karla Hvížďaly musí umět politici a novináři žít vedle sebe. "Je to nešťastný výrok, který nemá v současnosti obdoby, aby v inauguračním projevu zaútočil na tisk, bez něhož vlastně nemůže existovat. Symbióza politiků a médií je základem fungování demokracie...," řekl v pátek Hvížďala ČTK.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zeman-utoci-jak-klaus-hodnoti-projev-nove-hlavy-statu-schwarzenberg-1iu-/domaci.aspx?c=A130308_211105_domaci_brd

 

Byť asi v inauguračním projevu to příliš šťastné není, tak...

Symbióza politiků a médií je základem fungování demokracie. Opravdu?

V České republice to tak funguje, třeba volby to ukázaly jasně. Neuvěřitelně podrazová podpora eurofanatika knížete Karela Schwarzenberga! I když nakonec vyhrál Zeman, kterému dal veřejně hlas Václav Klaus. Ale kde bere novinář, spisovatel a publicista Karel Hvížďala tu drzost vyslovit, že novináři a politici mají žít v symbióze? Odjakživa i za bolševika (byť to nedělali) víme, že média mají být hlídacím psem demokracie a politiků, kteří od nepaměti vždy mají touhu využít funkce ve svůj prospěch! A najednou vyzradí Hvížďala, že jsou to kámoši, pokud se jeden druhému znelíbí. A podobným způsobem lamentuje Martin Weis v Lidových novinách. Že je přinutí Miloš Zeman prozradit, jak to v České republice funguje, by mě ani ve snu nenapadlo.

Má snad Miloš Zeman v sobě nějaké fluidum, že se mu k podvodům přiznávají i staří matadoři z médií?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...