Zeman jako lokaj a blbeček u brány za mohutného pískotu

Další a další ostudy opileckého lokaje EU Miloše Zemana. A Barroso si toho šaška vychutnal. Česká proevropská zpravodajství o všem raději mlčí.

Nejdříve bylo překvapením, že Zeman strhl českou vlajku potají a v noci, Kde jsou vlajky? aby se lidé nebouřili. A ihned od rána bylo celé náměstí obšancováno policejními zátarasy, policejními kordony a autobusy svážely další policisty do okolí Pražského hradu. Policejní manévry, jaké zde byly naposledy za Gustáva Husáka. Bylo k poznání, jaké oblibě se těší " lokajní prezident Zeman a protektorátní velitel Barroso". Faktem je, že asi dva občané volali "Ať žije EU", ale to bylo tak vše. Policejní zátarasy byly dány úmyslně až ke stěnám, takže se tam skoro nikdo nedostal a lidé se vraceli dolů.

Další trapnost a viditelné lokajtsví nastalo, když Zeman vylezl na dvůr, Barroso nikde a tak tam stál český prezident jako žebrák, na kterého celé okolí pískalo. Snímek se nepodařil udělat, ale na iDnes částečně je . Ostuda, které se žádný předchozí nedopustil. Ale to nebyli notorici, dokonce ani komunističtí ne. V okamžiku, kdy se opět už jenom jako poloviční symbol vztyčovala česká vlajka, lidé zpívali hymnu.

Následně, kdy dva šaškové předstoupili před protektorátní vlajku, ozval se ohlušující pískot a protesty, které umlkly, až když tato karikaturní dvojce zmizela v útrobách hradu.

Akt skutečné vlastizrady byl dokončen. Tomáš Garrigue Masaryk se obrací v hrobě a je nám líto vojáků, kteří padli za osvobození naší vlasti. Žádná vlast už není.

To, co si ani bolševici nedovolili, opilec Zeman dokonal. Poprvé v dějinách české státnosti symbol - vlajka, byl vyhozen. Budeme čekat na svobodu opět tak dlouho, jako na odchod sovětských vojsk?

Kde domov můj...

 

 

petice za vystoupenPolicejnPolicejnPolicejnPolicejnPolicejnprotest proti euprotest proti eu1protest proti eu2

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...