Americký prezident Barack Obama v těžké depresi. Ivo Ištvan na něj vydal zatykač!

 

V hledáčku Elišky Wágnerové, Ivánka Ištvánka, advokáta Lásky, Gajdůškové s Dientsbierem či Okamurou je americký prezident a česká justice připravuje zatykače. Zakuklenci Ivánka  Ištvánka jsou připraveni k akci!

 
Barack Obama
Barack Obama

Pitomost? Pouze zdánlivá.

Tato absurdita se stala v České republice, kdy úplatek je nižší než stálý příjem  poslance. Nebo takto alespoň dne 16.6.2013 argumentuje velký obhájce neposkvrněnosti práva Ivánek Ištvánek! Zavřeli jednoho, aby nemohl ovlivnit ministra. Fraška? Jak se to podobá jinému „Ivánkovi“?

Jediná možnost a důkazní materiál by byl, kdyby peníze, halasně vytroubené Ivánkem Ištvánkem byly připraveny pro tři poslance, kteří by je dostali jako doplatek za odchod z funkcí. Pokud by tyto peníze nebyly policií podstrčené a skutečně připravené na korupci jako u poslance Ratha, nadpis by ztrácel smysl a v tom případě by tento státní zástupce od lidí jako jsem já dostal pochvalu. Všechna jiná obvinění jsou prasárna a zneužití pravomoci justičních orgánů, byť to posvětil i soudce!

PAŘÁT dnes a jeho pravicoví přátelé nejsou slepí a hluší ke kriminalitě. Ale!!!

 

Celá léta odmítáme špínu, kdy jedna mocenská skupina chce za pomoci justice ovládnout druhou. Bohužel je to prorostlé natolik, že lidé výše jmenovaní se kryjí tak dlouho, dokud se něco neprovalí. Důkazy: člen zločinné organizace – komunistů, který prozřel, je nejvyšším Ústavním soudcem.

Paradoxy, kdy nám Rychetský hlásá, jak je napravený komunista, který prozřel. Jak prozřel, je vidno z rozsudku o církevních restitucích. Tento člověk byl členem zločinné KSČ, která církvím ukradla majetky a peníze. Jsem proti všem náboženstvím, odmítám jejich manipulace. Přesto vím, že zlodějna se stala a je pro mě strašné, když nejvyšší Ústavní soudce řekne: kradli jsme, sprostě jsme kradli, ale vracet nic nechceme. Nevím, zda se Rychetský této loupeže zúčastnil osobně, ale odmítnutím vrátit nakradené dal najevo přesně svoji vnitřní obrodu od zločinné organizace, kterou opustil. Prostě „Poučení zkrizového vývoje“...

 

Eliška Wágnerová, Gajdůšková, Štěch a další senátoři: jak mohou vydírat budoucí Ústavní soudce (samozřejmě je to z lidského hlediska totální korupce) otázkami, jak budou a pro koho budou politicky hlasovat při jednotlivých zákonech? Už zde měla veřejnost vyjít do ulic a tyto pseudoochránce demokracie vyhnat! U Ústavních (případných) soudců se má prověřovat jejich morálka, bezúhonnost a vnitřní síla, nikoliv je vydírat, že nebudou zvoleni, pokud nebudou hlasovat podle ČSSD! Strašné. Proti tomu je kauza „Nagyová“ fraška, byť se to tak z prvního pohledu nezdá! A soudce Rychetský z morálně volných vlastností je na tom stejně jako Gustáv Husák - jeho kamarád ze zločinecké organizace, který byl střídavě zavírán a střídavě v nejvyšších politických orgánech!

Jak se kryjí špinavé zlodějny lze ukázat na čisté duši senátorce Elišce Wágnerové. Pro tyto osoby okradení státu o 100 – 150 tisíc Kč je prostě tak bagatelní, že to nestojí ani za námahu, pokud je to profesní kamarád. Ale v okamžiku, kdy je najednou nepohodlný, ho klidně odstřelí. Kauza Grygárek: zatímco hodit se marod je pro prostého občana podnět k vyhození z práce a pokud by odebral od zdravotní pojišťovny třeba 100 až 150 tisíc je kriminální čin, pro Elišku Wágnerovou je to jenom při jejich platech lapálie.

Kmotr Novák, Eliška Wágnerová a lékaři aneb když ruka ruku myje

 

V okamžiku, kdy však se to politicky hodí, přes Gragárka se tato parta dostane k odposlechům nejvyšších státních úředníků. Prý je na Grygárka podezření.

Jenomže, bude někdo tvrdit, že Václav Láska je taková kapacita, která dostane do tepláků celé vlády, poslance a krajské úředníky?

Nesmysl, prostě kope za levicovou partu, která se dere k moci

Není paradoxem, že ti, kteří uvolnili ruce justici a spravedlnosti, stranu čistí od kmotrů, jsou onou revolucí požráni? Svoboda a Nečas, dva slušní lidé, kteří prověřují finance, vypovídají divné dohody a předělávají právní smlouvy jsou napadeni justicí a kmotři se smějí? Dnes je již jasné, proč. Podívejme se na jména a struktury, které si notují:

Václav Láska,

miliardář Janeček, u kterého nikdo nezjistil, jak platí daně a jak funguje,

ProAlt – parta napojená na bolševiky

Uhl, Dientsbier a proniknutí do ÚSTRu

Nad nimi bdí Rychetští a spol..

 

Právě proto chci znát odpovědi na otázky:

Jaké zázemí má skutečně Václav Láska a kým je dotován

Jak získal peníze a jak hospodaří miliardář Janeček

Jak je propojena Amnesti international s „Antikorupční partou“ a jak je financovaná

Čí jsou peníze, kterými se tak vychloubal Ivánek Ištvánek? Jasně že věděl, jak tím na veřejnost závist zapůsobí v monstrpředstavení o zatýkání „hlavounů“...! To byla největší špína Ivánka Ištvánka!

A na závěr: co znamená nadpis článku? Vážnou, nekomediální věc: lidé, kteří podporují prezidenta ve svobodných volbách, lidé, kteří jsou slušní, ale nesouhlasí posléze se směrováním prezidenta, dostávají funkce v administrativě. Nevím, zda je to správné, byť v USA Ústavu testují více jak 200 let a nikdo tam neprotestuje. Podá na prezidenta Obamu Ivánek Ištvánek také trestní oznámení a vtrhne do Bílého domu s ozbrojeným, zakukleným komandem? Jistě že ne. To už by byl po smrti. Ale u nás je vše možné! I s komandem vtrhnout do vládní budovy a ochranka ani nezasáhne! A důvod? Jedna slepice z horlivosti nechá zkontrolovat kamarádem ženu premiéra... Co dodat?

P.S. Jenom mě vrtá hlavou, jak jdou od válu všichni ti, co se odmítají paktovat s EU. Je to jenom náhoda?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jumbo
před 3 roky

ach bože, tohle už je pařáte na psychiatrickou diagnózu! na tvým blogu se člověk ale fakt aspoň pobaví, to se nedá zapřít...proč nejsi president? chytrej jsi přece jako houpací kůň, takže splňuješ všechny kritéria...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...