Foldyno, Okamuro: kdo byl u zrodu emancipace nepřizpůsobivých?

 

Petice z Duchcova: zveřejněná v Mf Dnes. Pokud se objeví nějaký konflikt, skoro vždy za tím stojí skupina rozeřvaných tlup a domorodců. A já to nepopírám.

 

Vůbec netvrdím, že poslanec Foldyna a senátor Okamura lžou v popisu událostí. Vůbec nezpochybňuji to, co občané v petici žádají. Já jenom tvrdím s přesvědčením, hraničícím  s jistotou, že Romové viníci nejsou! A pouze ze zbabělosti či falešnosti  neukážete na pravé viníky!

 Změňte dávky a řešte záškoláctví, požadují v petici lidé z Duchcova

Kdo za to skutečně může?

Ano, dnes soudíme „mačetáře“, surové přepadení manželů za asistence policie a sledujeme  rozhánění protestujících občanů obušky. Ale jak to skutečně začalo?

Stejně tak, když učitel (ka) včas ve zrodu nezakročí, i zde se k těmto dramatickým střetům schylovalo delší dobu. Klidně se nechalo tvrdit, že velké zlodějny se nepostihují, ale ti malí se pronásledují. Když se řeklo „A“, neřeklo už se „B“! Že asi ti velcí hráči kradou víc, jenomže lidé se vyjít na ulici s dětmi nebojí. A zatímco v případě „A“, lidé nemají strach, nemají rozmlácené děti a roztřískané hlavy mačetou, v druhém případě „B“ ano! A od toho se odvíjí celé děsivé pokračování.

Kdo a proč vyprovokoval „Matiční ulici“? Kdo a proč blokoval trest za  likvidace domů a trestal každého, kdo na to poukázal? (Třeba Chánov a další místa) Vybydlené, rozkradené... Natažené ruce na další příspěvky! To není o množství práce a sociálním cítění. Jestliže ten, kdo nemá peníze, místo žádosti přijde s mačetou, svědčí o jiném. Kor, když s přísunem dávek rovnou místo ovoce a oblečení vykoupí prodejny kuřiva a alkoholu...

Ale podívejme se zpět. Nikoliv do bulváru, ale do zpráv MF Dnes, Lidových novin, či do policejních svodek. (I když ty už jsou korektní natolik, že i bulvár je dnes věrohodnější.)

Ale fakta a doplňte si jména sami:

Matiční ulice – děsivé rozkrádání majetku starousedlíků. Zoufalství a hrůza. Postavila se zeď. NĚKDO  psal do České republiky nóty, NĚJAKÝ prezident měl poradce pro mezinárodní styk  a menšiny a souhlasil se zbouráním zdi, takže donutil starousedlíky, aby se vystěhovali. Když se vystěhovali, nebylo co krást a dnes je vše opuštěné. NĚKDO každému, kdo chtěl říkat pravdu, vyhrožoval rasismem. NĚKDO zavedl pozitivní diskriminaci a když se občané rozčílili, dostali obuškem do hlavy. NĚKDO dovolil, aby byly hlídky z Anglie na Ruzyni a ještě to obhajoval. A další NĚKDO nejel ani na pozvání do Chánova. NĚKDO  donutil úřady, aby se statistiky psaly „korektně“, nebo by to mohl být rasismus a někdo nad Českou republikou hlídal, zda to dodržujeme pod sankcemi a vyhrožováním!

Ano, ti „NĚKDO“ tuto situaci pánové  Foldyno a Okamuro zavinili. To jsou praví viníci a lze to dohledat. Ti by měli být dohledáni a potrestáni, pokud ještě žijí!

A jak dnes z toho?

Přísnými, nedvojatými, nekorektními pravidly, tvrdě vyžadovanými. Není jiné cesty. Za druhé: skoro každý máme kvalitní mobily. Jestliže nastoupí banda grázlů do tramvají, autobusů, co brání natočit je „skrytou kamerou“, jak to začíná? Řvaním, obtěžováním, strkáním a jak to končí? To jsou důkazy, které sice nepovedou k justičnímu odsouzení, ale důkazu, kdo je nyní pravý viník. I kdyby to byla banda opilých klacků z nejbohatších rodin!

Obušky nepoužívat pouze na jednu stranu, která je zahnána strachem do úzkých, ale PO ZDOKUMENTOVÁNÍ tvrdě a nekompromisně na každého, kdo se nechová podle práva a zákona o soužití! Bez pardonu, bez výjimky a tvrdě!

A lži, že za to může ta která politická strana si nechte k půllitru a čtvrté cenové skupiny.

 

P.S. Ano, když nepřizpůsobiví zjistili, že si mohou dovolit cokoliv, tak to využívají. To by udělal ale každý. Jenomže NĚKDO jim beztrestnost zaručil a garantoval. A to je ten pravý viník! A místo mentorování z průzkumu Scio Bohumilem Kartousem působícím v této instituci, že 40% dětí 6 -9 tříd by podpořilo protiromský pochod, nic nebrání, aby se postavil jako předvoj a nám hloupým a xenofobiím v reálu ukázal, jak se má s tímto etnikem mírumilovně žít!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
tak jo
před 3 roky

Sociálku zavedla ODS.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...