Ivo Ištvan připravuje zatykač na prezidenta Zemana a exprezidenta Klause

 

Podle Syrovátky a Kmenty z Mf Dnes se Ivo Ištvan nezastaví před ničím a protože tito dva mají možnost neomezeně nahlížet do spisů policie, vědí přesně, jaká je další akce tohoto sekerníka politiků.

Premiér Petr Nečas dal po 18. 9. 2012 slib prostřednictvím Jany Nagyové a Romana Bočka třem poslancům poskytnutí úplatku formou významných postů," uvádí se v policejním usnesení, do kterého nahlédla MF DNES.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/necas-slibil-exposlancum-z-ods-posty-jako-uplatek-fvb-/domaci.aspx?c=A130614_135700_domaci_jav

 

Podle náznaků těchto expertů na politiku Istvan připravuje zatykače za komploty s Kavanem, který naprosto stejným způsobem dostal trafiku v OSN (A každý zná jeho opilecké etudy) dále za to, že připravuje trafiku pro manželku Václava Klause a který to dokonce ani nepopírá, připravuje se obvinění za trafiku Tvrdíka na Letišti Ruzyně (neplést s věznicí) které někdo přejmenoval na Letiště Václava Havla.

Že za tím vším stojí a v Mf Dnes potvrdil sám velký Láska, už dnes všichni víme.  Že spolupracuje s ČSSD se také ví. „Nepoliticky“... Jenomže jde nyní ještě o další příběhy. Je trafika pro loajální občany, kteří se přiživí na politických stranách jako nestraníci? I toto je podle žalobce Ištvána korupce a trestný čin. To znamená, že do toho spadá i například odměna za něco, co pro občana je povinnost ze zákona: peníze, které se vyplatí tomu, kdo práská na druhé. (Michálek a už je senátorem) A i když soud to neprokáže jako věrohodné, už odměna za to, že třeba někdo někoho napráskal, je z kategorie úplatků, tudíž sazba až pět let. A do této pozice se dostala „Antikorupční parta“, kterou zaštítil podnikatel Bernard (podotýkám velmi slušný a poctivý chlap a úspěšný podnikatel.

Jestliže Ivo Ištvan chce všechny tyto osoby dostat do tepláků (a dle zaručených zdrojů kolem Mf Dnes ano), je to drsné a nikdo už si ničím není jistý.

A čuměl jak tydýt...
A čuměl jak tydýt...

 

Jenomže daleko strašnější je, že v demokratickém státě může být sledována celá vláda včetně bezpečnostní rady státu „partou plukovníků“ a může si dělat co chce, obviňovat koho chce a stačí jeden Šlechta a jeden Ištvan, aby padla celá vlády na podkladě domněnek, nebo dokonce jak nevědomky prozradil onen Šlachta: museli jsme najít záminku na proniknutí do vlády a potom už obviňovat bylo snadné...!

Ano, jestli budou obviněni další jako prezident Zeman, bývalý prezident Klaus, Kavan, Špidla za Brusel, Tvrdík za letištní trafiku a další, bude mít naše justice co dělat. A je naprosto nepodstatné, jestli Nagyová svoji sokyni šmírovala, nebo její kamarád, když se zde hraje o celý systém: policejní stát prošpikovaný odposloucháváním a práskáním, nebo se vrátíme k demokracii a svobodě. A nic to nemá společného s tím, že zjistí li se, že Janoušek či Rittig jsou zločinci, patří do tepláků přednostně!

 

Mimochodem jak účelově špinavá  informace může fungovat: oznámili,  kolik peněz našli v sejfech, aniž řekli, komu patří a primitivní lid se domnívá, že jsou to peníze premiéra a Nagyové připravené na korumpování kohokoliv.  Podle mě je to trestní čin manipulace občanů. Možná podle zákona ne, ale lidsky ano. Inu, takto se u plukovníků a státních zástupců dnes pracuje.

Mimochodem, právě na tiskovce bylo jasně dokázáno, jaký je rozdíl mezi zatčením Ratha a této (zatím) frašky. Tam v čase přímo při činu chytli aktéry, zdokumentovali a veřejnost hrubé nastínění dostala okamžitě, zde se hodí veřejnosti pár blábolů z odposlechů a připraví se veřejnost na drama, které je tak tajemné, že se nikomu nesmí prozradit ani náznakem. Tudíž István nic v ruce nemá a sami to přiznali. Vše se prověřuje. Pouze věří, že se „někdo přizná“ a pak už to pojede... Kam?

Na tuto frašku opravdu nějaký soudce naskočí? Co vše se dá nazývat korupcí?

 

Nepřipadá vám to vše jako pitomost, když ti skuteční se smějí ze svých haciend od moře?

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
klaus
před 2 roky

Je dobře, že Ištvan zapracoval. Bohužel ty tři poslance vytáhli soudci kámoši od soudu z vazby a Nagyova, Paleník, Kovanda i s dalšími vojenskými přisluhovači i ex... kteří tady s dalšimi politiky s ods a top tvoří organizovanou zločineckou síť mají už davno sedět v popředí Nečase a falešnýho Vaclava K. s amnestií..

nadežda Maurerova
před 3 roky

KlAUS po ukončeni preziden.mandatu jel skontrolovat pristup k penezum a z penez PPF si koupil,ktery mu nyne nahražuje pocit života na Pražskem Hrade ON .skutečny maitel PPF Group v Holandsku jeho majetek odhaduje na 10.5 miliardu dolaru .Mediim jen vypustil nenapadnu spravu o tom že zameček mu daroval sponzor Petr Keller.Tim to spadla klec a začalo vyšetšovani na meždunaroni urovni očekava še zmizeni Kellera .BIS zatykat ne bude Klausa protože nedokazala že je duverohodne a pracuje se skutečnymi zločincia kriminal. V nasledujušich dnech BIS určene k zaderženi a zrychlenemu procesu soudu a doživotnimu vezeni .Sdelit EBI a spolupracujte proti současne zločinske vlade .To je na vašem rozhodnuti myslim že lidi ktery společne vedut boj pochopit druh druha s pozdravem Nadežda Maurerova .Ja potšebu vašu pomoc co je zaležit mojeho života .A to je zlodeji Sokolovski soud.

nadežda Maurerova
před 3 roky

Dobry den .Chcy vas požadat aby informovali FBI protože mne taki požadala advokatka ktera popsala pravdivy udaji a vidim vaše velki sklonosti proti zločin ktery jako muravency razmnožilis v politickich stranach .Kalousek a Chalupa momentalne objekt k vyšetšovani tajnych služeb nekolika zemi EU--razkradli osobne stovki miliard korun z rozpočtu sve zemi a dotaci EU DAL----

Inoz
před 3 roky

To snad ani není možné, že se vždy najde nějaký chorý mozek, který ve všem vidí jakési spiknutí. Dokonce se bude zastávat vlády, která je prolezlá skrz naskrz zločinem a omlouvá do oči bijící politické křivárny.

leo
před 3 roky

Docela by mě zajímalo, kdo tento článek psal. To se snad za něj stydí, že se ani nepodepsal?

Blabolil
před 3 roky

Nejprozíravějším politikem na našem území byl A.Novotný - prezident. V roce 1967 bylo vše jaksi uvolněné. Pak přišli fanatici, kteří chtěli socializmus s lidskou tváří - cž je samo o sobě směšné. Jak to dopadlo - víme. A Ivo IŠtván? Ten byl za kauzou Čunek, výsledkem bylo odvolání vlády. Nyní za kauzou Nečas - výsledek odvolání vlády. Ale jinak. Mně je milejší Rusko, které směřuje k demokracii než celá evropská uhnie. Takže suma sumárum, Rusové nám nechali alespoň brambory et al. EU si vzala vše. Vypadá to cynicky, ale je to jen smutné konstatování. Jinak tady žádný politik za moc nestál.

apolo
před 3 roky

Naprostý souhlas.

antislon
před 3 roky

Akorat po dnesnim utery - 25.6.2013 - to vypada tak, ze Ivo Ištvan je nastrojem Milose Zemana ci jeho pratel - a ze cela policejni akce byl jen statni prevrat - presneji receno jeho zacatek.

Je to bida - ceska bida. To by se v zemich, kde jsem zil a vyrustal - Norsku a Nemecku - nemohlo stat. Tam plati jina kultura a jine zakony.

Milos Zeman odmitnul akceptovat vuli parlamentu a hraje svoji vlastni hru - masova media siri navic desinformace. Na zaklade zkusenosti 30let v zahranici se domnivam (na 99,9%), ze se jedna o profesionalne pripraveny statni prevrat, na ktery ani sam Zeman nema a tim asi za tim stoji jeho "pratele" a financnici (Lukoil?). Ten statni prevrat smrdi hodne Ruskem...

Tipuji na rusky utok proti EU. Dobre promysleny a beze stop.

apolo
před 3 roky

Proč jsi v tom zahraničí nezůstal,nebo tam neodjedeš,když tam lítaj pečení holubi přímo do huby.Já vím.S hadrem v ruce,když člověk nic neumí je těžké tam být.Co?Tady máme alespoň soc.dávky.že?

leo
před 3 roky

Dobrý den. Co když se na celou situaci podíváme i opačným pohledem? Zeman jednal tak jak mu umožňuje ústava, jmenoval premiéra a postavil se několika hysterickým politikům v čele s Kalouskem. A teď je na premiérovi a parlamentu, aby jednali taky podle ústavy, požádat do 30 dnů o důvěru. Nikde v ústavě není řečeno, že prezident musí jednat podle vůle parlamentu, ale musí jednat podle ústavy a to učinil, aniž bych se ho chtěl nějak zastávat.

Jan
před 3 roky

To už je moc.

Konečně
před 3 roky

Vážený pane Pokorný,pominu že vaše komentáře už nikdo nečte a ani nekomentuje....proč asi?Dejte tyhle kecy na nějaké stránky,kde jsou diskuze a uvidíte jak vás "hloupočký" lid požene.Jen každého urážíte a vymýšlíte pro něj posměšná jména....dětinskéééé.Jen doufám,že vás teď 4 roky za vlády socanů neklepne....nebo doufám... :-)

ADMIN
před 3 roky

Technická: vlevo dole je profesionální počítadlo. Děkujeme za upozornění

jumbo
před 3 roky

počítadlo nám akorát říká, že čtou a pak blejou

houska
před 3 roky

To co se děje je převrat(potichu) podle scénáře starých komunistických vládců.Učili se to na ruských školách pro vnitřní záležitosti ...Tohle vše přišlo s tím soudruhem alkoholikem kterého si moravsko slezky kraj zvolil za prezidenta.Musíme si uvědomit že to co se nyní děje je návrat k totalitě,ne proto co se vyšetřuje to je v pořádku ale jakým způsobem!!!!!

apolo
před 3 roky

Jumbo má naprostou pravdu.Napiš,kolik ti je let a co děláš ty i tví rodiče.Taky co dělali za totáče,pokud tu byli a zažili si to.

jumbo
před 3 roky

zabásnout zloděje je podle tebe návrat k totalitě? ty tu totalitu máš v palici natrvalo, jseš totiž totálně blblej (jak štoudev) ty komunistickej vládče. jsem ročník 1957 a tak si komíny dobře pamatuju. totalitní chování a praktiky tady předvádí vláda a parlament, ty totálně vylízanej chytráku. je vidět, že jsi žádnou totalitní šikanu a komunistickej způsob zatýkání a vyšetřování a jejich praktiky nezažil, tak zavři hubu. víš o tom úplný hovno.

praktik
před 3 roky

Milý Jumbo, myslím že dle toho co píšeš jsi komunizmus prožil zavřený ve sklepě. Jsem sice o pár let mladší, nic méně jsem v té době byl ve služebním poměru, a tedy velice dobře vím co probíhalo a jaké byly rozkazy, které neměli proniknout na veřejnost. Toto se týká i tak zvané sametové revoluce. Každopádně taktika provedení zásahu a vypouštění poloinformací a dezinformací je učebnicový prostředek manipulace s veřejností. Tak že možná je načase i vzhledem k věku začít používat mozek.

Jan Novák
před 3 roky

praktiku, ty jsi stále buď blbý nebo naivní. Koho tím chceš ohromit, když tu píšeš, jak jsi trpěl zlými rozkazy? Dělals to v zájmu socialistické společnosti nebo v zájmu své prkenice? Víš, za komunistů byla pracovní povinnost a zaměstnant tě museli. Člověk nemusel mít strach, že skončí pod mostem. Zaměstnání byla otázka volby. A ty sis zvolil dobrovolně zaměstnání, na které dnes skuhráš... Jdi do prdele.

apolo
před 3 roky

Podle toho,kde jsi sloužil jsi ani mozek nepotřeboval.Konal jsi jen příkazy a říkal.Ano soudruhu.Provedu.Proč ses nevzepřel a neřek,TO,ČI ONO DĚLÁTE SOUDRUZI ŠPATNĚ.To jsi byl pokálený až za ušima a teď nám chceš něco kázat?Běž do háje.Vychcánku.Takových nakálím za chvíli celý kýbl a když přitlačím,tak i tři.

antislon
před 3 roky

Ja jsem tez rocnik 1957 a nemam potrebu nekoho urazet na netu, jako ten uzivatel, co jedna jak jumbo v porcelanu a zil jsem 30 let v zahranici.
Uzivatel houska ma pravdu - to je planovany statni puc a navrat k totalite.
Zeman bude mit ted nejen urad prezidenta, ale pres sve kamarady i vladu CR.
Cesko je ted stejne nestabilni jako bylo Nemecko mezi WWI a WWII - vedlo to k uchopeni moci adolfem.
Parlament nehraje v Cesku roli - o vsem chce rozhodovat jeden Maharadza a banda jeho pratel a'la Lukoil.

apolo
před 3 roky

Proč jsi v tom zahraničí nezůstal,když tam lítaj pečení holubi sami do huby.Já vím.S hadrem v rukou to tam do nekonečna nejde,co?Tady jo.Máme tu soc.dávky.Jinak meleš hlouposti.

antislon
před 3 roky

Den po mem prispevku: I nemecky prezident je stejneho nazoru jako ja vcera:
Přímo zvolený prezident nemá být druhou vládou, vytkl Zemanovi Gauck
http://zpravy.idnes.cz/nemecky-prezident...

V Nemecku si mezi WWI a WWII zahraval prezident s parlamentem asi jako dnes Zeman v ramci jeho moznosti. Vysledkem byl politicky chaos.Po druhe svetove valce (WWII) Nemci zmenili ustavu a zakony. Omezili moc prezidenta a zavedli konstruktivni neduveru vlade. Konstruktivni neduveru vlade nemuze vyslovit prezident (tedy odvolat premiera) , ale jen parlament a to JEN volbou nove vlady.

Chapete? To je konsekvence toho, ze si v obdobi mezi svetovymi valkami zahraval nejaky nedustojny nemecky prezident s vladou a parlamentem. Nasledkem prezidentskych her byl Adolf u moci...

A ted zpet k Cesku: Co vlastne vy Cesi chcete?

apolo
před 3 roky

GERMÁN ať se stará o své a nemontuje se do našich věcí.Mají tam dost svého bordelu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...