Proč kauza Ištvangate je když ne zločinná, tak nedemokratická?

Mezi novináři, redaktory a veřejností se zmatenost prohlubuje, lidé jsou vyděšeni. Dokonce tato kauza má už zoufalou odezvu na chod státu! A to už je víc než vážný problém, aby společnost - občané České republiky - Ištvanovi  a Šlachtovi nasadila tvrdé ultimatum : buď předloží fakta, nebo musí být souzeni!

A jasně se distancuji od sprostých výroků, urážejících výroků a dokonce manipulujících výroků této dvojice: my občané České republiky nepomáháme zločincům a nemanipulujeme svým okolím, dokonce ani nebráníme vyšetřování. Ale!!!

 

Tato tvrdá ultimáta ve svobodném demokratické státě musí platit na principu:

 Po zatčení MUSÍ POLICIE RÁMCOVĚ PŘEDLOŽIT SPOLEČNOSTI JASNÉ PRVOTNÍ DŮKAZY a teprve tím, že později předloží, jak je získala, co dohledala, se stává legitimní! Zde se nám předhodily stovky miliónů a zlato, společnost se rozzuřila a nakonec  "parta plukovníků" ani neví, komu to patří!!! Dokonce neví, komu to přišije!

Postup, který se nyní děje, přesně zapadá do normalizační strategie vynuceného strachu občanů, kdy nikdo neví, co si může dovolit, bojí se promluvit a fízlování se stává základním řádem společnosti. Tento princip "strachu" používal fašismus a gestapo, tento princip používal komunismus či jeho zárodek v socialismu a STB a nyní se k tomu vracíme.

Proto ostře protestuji nejenom já, ale tisíce a možná už dnes statisíce lidí! A alibismus Šlachty a Ištvana, sprostá manipulace v předvídání, že se takto společnost bude chovat a tím bránit vyšetřování je tak zrůdný, jako bychom zde už měli onen starý pořádek gestapa a STB! Ano, společnost se bude bránit. Ale nikoliv, že by bránila zločince, ale bude se bránit před systémem chunty, kdy plukovníci a generálové jsou základem svobody! Nezkotrolovatelní a utržení ze řetězu!

Nikdo, nikdo poctivý z nás Šlachto a Ištvane neodmítá a nebráni vyšetření zločinnosti a gaunerů. Ale pokud vojensky řízené složky se utrnou ze řetězu a mohou přepadnout kohokoliv kdykoliv jako STB pod Sovětským svazem a naší KSČ, je zde něco velmi, velmi špatně!

Dnes nikdo neví, co je a co není nezákonné!. Dokonce to neví ani starostové, zastupitelé malinkých obcí a rozhodovat už odmítají!

Dokonce, a to se zatím neví, prudce zpomalila státní správa! I to je důsledek této fanatické dvojce, která obvinila mnohé bez důkazů a pokud nějaké má, mlčí, protože potřebuje společnost vystrašenou!

Ve státní správě se dnes začal (obyčejní úředníčkové) strašně bát, běhají za nadřízenými, aby dostali podpisy, potvrzující, že ten nákup a ten nákup má své kontrolory, ti běhají ještě výš, aby se pojistili, že tento výdaj a tento výdaj i třeba na mytí podlah nebo tiskopisy není žádán žádostí, která nemá správnou formulku, formulaci a opodstatnění. Umíte si představit, co je to za zrůdnost, protože Ištvan řekne Lidovým novinám, že se nemá o co opřít, nemá zákonné opodstatnění, ale:

Ištvan a Šlachta se domnívají (dohodli se v hospodě se soudcem na Moravě?), že co bylo zákonné, dnes už není, tudíž každý čin je na zavření do kriminálu!!

Fakt zde v demokratickém a svobodném státě může vzniknou tak zrůdné obludárium? Tento dosah a přesah je tak šílený, že vyšetřování musí začít hned a okamžitě!

Složky, které pracují na zlodějnách nechť pracují dál a pokusí se dokončit anebo očistit obviněné a za výše popsané.

Ti, kdo porušili demokracii a svobodu se musí tvrdě, velice tvrdě zodpovídat!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
apolo
před 3 roky

Kauza není zločinecká ani nedemokratická.Je plně v souladu s kriminalitou,zlodějinou a korupcí politiků,policie,soudců,stát.zástupců,exekutorů a dalších lumpů.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...