Cikáni ze Šluknova, Budějic a ti druzí

 

Zanechte s prvním nadýchnutím rasistické výkřiky a osočování. Cikánský problém je už velmi dobře popsán. Ale kdo brání poctivému řešení v cikánské otázce?

 

Poslední dobou kudy chodím, chválím Lidové noviny. Ale k tomuto článku mě překvapivě nevyprovokovaly demonstrace v Českých Budějovicích, ale podpásový článek Marka Kerlese „Co by tomu řekl Láďa Kajbar“ v onom deníku. A jeho tupý závěr: „Až zase stát prohraje arbitráž o televizi Nova, až vypukne další korupční skandál, až si lidé budou stěžovat, že nefunguje doprava, půjdeme zbít Romy. To oni za to mohou!

 

Pane Kerlesi, překvapím Vás, nemohou....

Budete se divit, ale za to, co se zde děje, mohou lidé jako jste vy osobně, kteří převrací hodnoty způsobem, že hodný je lump a lump je hodný. A určité skupiny toho využívají! Sama oficiální zpráva uvádí, že skutečných „magorů“ rasistů je zde kolem pěti set. A s tímto počtem si snad policie poradí. S čím si však policie neporadí, je zoufalství občanů, žijících vedle těch, co dělají dennodenní orgie. A v tom je právě špinavost argumentů lidí, jako jste vy. Samozřejmě že jednotlivci jednorázově ukradnou víc. Korupce je o miliónech a dokonce i miliardách v součtu. Ale skutečně Rath krade lidem okapy, peněženky, každý den vyhrožuje a lidé kvůli Rathovi nemohli spát, nebo se ho dokonce báli? A je velice sporné, zda cena vybydlených bytovek rozkradeného a zničeného okolí je v menší výši, než součet poškození státu korupcí!

 

Ale hlavní důvod není v penězích. A už vůbec ne v barvě pleti. Když pominu oněch cca 500 vypatlanců, tak skoro nikomu nevadí černoši, Vietnamci ani Číňani. Ale pokud vám bude každý den dělat soused bordel a vy se nevyspíte, navíc ob den budete napadán, tak to deptá každého. A napsat, že znáte cikána, co to nedělá? Každý z nás někoho z cikánů zná, co jsou fajn. Jenomže tento příměr se rovná scénce z filmu „Marečku, podejte mi pero“, když student Sovák starší je povzbuzován po pěti nedostatečných slovy: A tady je jedna krásná čtyři mínus.....

Indiáni a cikáni měli přibližně stejný původ. Žili kočovným životem. Jenomže zatímco indiáni museli živobytí dobývat tvrdou prací – lovem i v kruté zimě, většina cikánů se přisála na výdobytky civilizace, aniž se na tom chtěla podílet. A v tom je ten problém . Za celá staletí se to nezměnilo, zatímco černoši se z otroků vypracovali (ti poctiví bez pozitivní diskriminace) až na vrcholky vzdělanosti, většina cikánů žije v žumpách a exkrementech. To není o tom, že i někteří z majoritní společnosti. Ale poměr k počtu té které skupiny. Dokonce se zakázaly statistiky! .

A zatímco vy tady ukazujete dobu bolševickou, kdy všichni měli strach z „paragrafu příživnictví“ a následného kriminálu, dnes je k žádné činnosti násilně nic nenutí! Ale jaká je cesta, abych nebyl stejný jako každý jednoduchý kritik? 

Okamžitě zrušit veškeré agentury a antidiskriminační centra

Existuje totiž taková zvláštní úměra: čím víc vláda vydává na začleňování, tím víc je ghet. A zatímco socialisté v době ekonomické bubliny korumpovali tuto skupinu přeplácenými sociálními dávkami, v době krize se tyto nadstandardy musely ořezat a rázem nepřizpůsobivá společnost vyhřezla na povrch. A lidé, kteří v době, kdy stoupala životní úroveň, byli bohoroví k uplácení minoritní společnosti, tak v době krize, propouštění a malých příjmů je nicnedělání za jejich peníze a ještě dennodenní orgie přivádí slušné občany k šílenství. A není divu. A ptát se chudáků policistů, když nemohou a nesmějí tvrdě zakročit?

Pokud sebereme agenturám za nesmyslné nicnedělání peníze a o to zvedneme počet policistů s příkazem, že každé rušení klidu bude rozehnáno podle zákona a  každá devastace  bude náležitě „odměněna“, teprve potom přestane řevnivost. Majorita se přestane bát a poukazovat na korumpování nepřizpůsobivých, aby mlčeli.

A tak pane Kerlesi, žádná společnost, dokonce ani rodina není bez chyb. Ale vaše provokace, že stejně jako devadesát procent cikánů nepracuje devadesát procent bílé většiny (což vašich vět vyplývá) je přesně onen bod podrazu, který slušnou část společnosti vyhání do ulic sjednat nápravu. Já se vážně ani Železného (Nova), ani Ratha nebojím. Ale pouličních tlup ano. Kor když jsou schopní jen tak z plezíru dokopat i těhotnou ženu, jak bylo vidno z kamerového záběru! Nebo když z dnešní policejní žádosti:

Už je nic nezastaví
Už je nic nezastaví

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
apolo
před 3 roky

MŮJ NÁZOR JE TENTO.K řešení cikánské kriminality,kriminality vrahů a podobných indyvidují mám řešení.Po divoké Klausově privatizaci zůstalo v polích mnoho nevyužitých a dnes chátrajících zemědělských objektů,to jest kravínů.Do těch je třeba instalovat mříže a nějaké palandy na spaní.Umývadla netřeba,jsou tam napáječky.Topení netřeba-vydýchali by si prostor sami.WC netřeba,za zadky krav jsou škrabákové sběrače.Zařízení by bylo levné a rychle návratné.Vězni by měli svázané nohy.Pracovali by na polích 12 hod.denně.Byli by přímo v provozu,nebylo by třeba je za prací daleko vozit.CHovali by krávy,vepře,ovce,taky něco menšího jako jsou husy,slepice,kačeny,krůty atd.Pěstovali by obilí,oves,brambory,řepu,slunečnici,len a jiné plodiny.Byli by si v potravě samostační a ještě by prodávali.Bylo by jak na vybavení kriminálů,nákupu techniky,tak na zaplacení bachařů.Útěky a potyčky mezi vězni by se trestaly bičováním.Napadnutí některého z pracovníků,nebo ostrahy s nástrojem v ruce by se trestalo okamžitým zastřelením.On by si pak každý své jednání rozmyslel.Věřím,že už by se nikdo z těchto zločinců,hlavně cikánů do tohoto výchovného prostředí nikdy nechtěl vrátit.Do dnes si tam jezdí jak na dovolenou a vládnou tam.To by konečně skončilo.

AJoi
před 3 roky

sbpdl.com černoši nejsou takoví, jak vám to media nasadila do hlavy. Když je jich pohromadě víc než 5. Je na problém zaděláno. ,

apolo
před 3 roky

Naprostý souhlas.

apolo
před 3 roky

V tomto státě se musíme o cikánech vyjadřovat kultivovaně.Takové NOVINKY.CZ,PARLAMENTNÍ LISTY a jiné vás smažou už za to,že nepíšete rom,ale cikán.To je hnus.Taky jim tam zůstalo jen pár lidí.Přeci o cikánech,církvi a pravicových politicích se zde slušně ani kultivovaně psát nedá.Pokud se s cikány rázně nezatočí a oni se nebudou muset ničeho bát,nic se tu nezmění.Dokonce jsem se na netu dověděl,že každého půl roku chodí na magistráty a policejní služebny oběžníky,aby se cikánské delikty srovnatelné s delikty bílých posuzovaly co nejohleduplněji.Na každého jiný metr.Tak kdo je tu perzekuovaný.Je chybou,že nasloucháme EU.My jsme Česko a máme svoje problémy s cikány.Oni zase s Turky a jinými.Taky jim do toho nekecáme.Pořádně a tvrdě zasáhnout proti cikánské zvůli je zde prvořadý úkol.

nixpost
před 3 roky

Lidové noviny jsem přestal číst už před lety. Vidím to jako jedinou možnost, jak se nenechat ohlupovat lidmi jako Kerles.

apolo
před 3 roky

Tento článek je perfektně a pravdivě napsán.Nebudu se rozepisovat.Cikáni jsou problém.Pokud s tím něco neudělá vláda,potažmo policie a soudy,buse si muset pořádek sjednat tato většinová společnost sama.A to opravdu poctivě.

apolo
před 3 roky

A co čteš?A vůbec.Zažil jsi už někdy cikány kteří bydlí v těsné blízkosti tvého domu,nebo chodí na dětské hřiště ke tvému domu.CHodí i ze vzdálenosti 1 Km a dělají jen hluk,sprostě mluví,dětem berou hračky,oplatky,prostě všechno.A když jim něco řeknete,tak je na problém zaděláno.A co si na cikánech pak vemete.Nemají nic než dluhy,nemoci a špínu po celém těle.Naopak vy jim zaplatíte vše do halíře.Cikán v nouzi klidně praští hlavou svého děcka o lavičku a policajtům říká,že jste to tomu děcku udělali vy.A pokud tam není nikdo dospělý,co by vám dosvěčil,že to je jinak,tak jste v problémech o kterých se vám ani nesnilo.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...