Caprichos: inkvizice a mesiáštví očima voleb 2013

 

Neuvěřitelné, jak se prolínají světy navzájem. Bývalí uvědomělí komunisté ve vysokých funkcích a s nimi ruku v ruce a s prapory revoluce rudé odbory, destrukce a násilí. Kriminalizace všeho, každé pitomosti v zájmu volebního vítězství, hledání kriminality za každou cenu, politické výměny známé tisíce let najednou v rukách jednoho vyšetřovatele.

Ano, ty Goyovy přízraky jsou opět všude a absurdita George Orwella ožívá

 

Komunisté, kteří zahodili knížky, prozřeli a stali se z nich kazatelé morálky, z nichž někteří se prolomili až na  Ústavní soud, senát  a sněmovnu. Soudci opět hledají viníky jako za totalitní doby.  Revoluční marxisté a trockisté a jejich rodiny nám předkládají základy morálky a vytvářejí systém naší země. Najednou jsou v institucích, které objasňují naši minulost a ti, kteří skutečně svobodu žádají, jsou ze všech míst odstavováni.

 

Opět nastává doba temna!

Kde kdo je pronásledovaný, kde kdo je šmírovaný, nenasytný „dobrák“ udává dalšího a vše se zahaluje v pláštík jakési temné tragikomedie.

 

Svěrákové jsou garantem morálky. Jako tento pán, který obviňuje jiné z nemorální cti a  byl 8 let v KSČ. Prostě  v roce 1961  vstoupil do KSČ. Dobře, byl pomýlený demokracií a pochopil soudruhy. A prozřel.. Stal se komunistou!.

Obrácení Ferdiše Pištory bylo v roce 1969, kdy z KSČ  vystoupil. Jistě, prý mládí udělalo své. A tak se pan Svěrák omluvil československému lidu. Prý prozřel úplně podruhé.. Pochopil a vystoupil z KSČ.

Pak nastala normalizace. A pan Svěrák se omluvil potřetí. Soudruhům. Že se pomýlil, unáhlil a.... A podepsal antichartu.... Prozřel potřetí!

Pak přišel rok 1989 a pan Zděnek Svěrák, humorista, odvolal, co předtím odvolal, podepsal, že podepsal Antichartu z pomýlenosti a... Omluvil se československému lidu... Prozřel počtvrté!!

Asi proto, že byl jak chameleón,  byl v roce 2005 lidmi zvolen jako 25 NEJVĚTŠÍ ČECH  a kandidát na Pražský Hrad!

A tato zvrácenost se dostává opět do sněmoven, tato zvrácenost nám káže o morálce a je už i  v Ústavním soudu, v ÚSTRu, kde se hledají dějiny našeho státu, zaplavují vše. Ti, kteří nemají čisté ruce, lpí na nich největší podezření z privatizací, jsou přilepeni na dotace, nám v televizi káží, jak se má dělat skutečná ekonomika a lidé po Fischerovi a Svěrákovi, po Čtyřkoalici a Věcech veřejných mají zase další modlu:

Ano bude líp. Jenomže nikoho nenapadne, že ten, co to hlásá, se má dobře, protože mu všichni sypeme peníze přes potraviny, přes pohonné hmoty. Ale protože mluví opět lidově, nadává na všechny, jak kradou, zdá se nám, že se zjevil další mesiáš. Nepoučitelná lidská blbost je opět na vzestupu: ANO, BUDE LÍP…. Skutečně jsou naši spoluobčané tak tupí a blbí? Neměl by se nakonec vyměnit skutečně nikoliv politik, ale hloupý volič?

Ano, je trochu pravdy: bude líp, ekonomika se od jara už zvedá. Ale zásluhou minulé vlády! To však žádný gauner nepřizná a dav neuvěří. (Madla) Pardon, modla zpívá celé Evropě…

Pohodlně se posaďte, pusťte si silněji zvuk a zamyslete se, nic víc: (formát HD)

 

 

 

Tento klip není humorný, byť tak vypadá. Je to o duši, je to o tom, že mnozí mají vnější gloriolu poctivosti, ale jako Goya je vidíme jinak. A neznám nikoho, kdo by se obrátil o 100%. Jestliže je někdo komunistou, jestliže je někdo rudý revolucionář a levicový  mág, co strhává davy k destrukci, nepředělá svoji duši tak, aby bojoval za svobodu jednotlivce. A o tom to je - svoboda jednotlivce je nade vše. Není to o tom, že by byl i někdo další vrahem. Ale o vnitřních hodnotách, které nazýváme duší. Prostě to není volební klip s návodem k jedné straně, ale náhled do naší svobody!

 

P.S. Jsem přesvědčen, že pro morálně volní vlastnosti s tímto dalším slepencem a fenoménem do spolupráce nikdo nepůjde. Je až příliš čitelné, co za tím stojí. Lidé, kteří mají otevřenou hlavu, to vidí hned. Další dotace na potraviny, které si platíme sami sobě a na pohonné hmoty. A nikdo jiný vládu nesloží. Na jaře si proto můžeme připravit nové volební lístky a zahájit skutečnou volební kampaň. Tato je pouze nanečisto. Nevěříte?

 

Psáno pro http://bigbloger.lidovky.cz/

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...