Sparta Praha – pozemky na Letné na prodej. Šok!

 

Jak pro koho. Už dlouho se spekulovalo, že s pozemky od dob Macha, prvního majitele Sparty, nebylo vše čisté. A zbourání stadionu a výstavba jinde je za pomoci p. Křetínského  nejčistším řešením.

Původně jsme my, co milujeme Největšího Čecha v české historii pána Andreje Babiše, mysleli, že by se zbouralo kyvadlo nad Vltavou a nejvyšší Babiš by tam stál ve výši padesáti metrů, aby dohlédl až na Vysoké Tatry a možná až dolů, do rodné Bratislavy. Avšak byť je Největší Čech z Bratislavy velkou vzácností, po zjištění, že má z dotací desítky miliard zbytečných, rozhodli jsme se jít cestou nejčistší. Zbavíme Spartu a Letnou starostí, stejně se tam chodí jenom Ostraváci a Sparťané rvát a postavíme sochu rudou jak nejčistší krev soudruha Lenina a jeho přátel.

Mám úžasný sen, který mi vnukl David Černý

 

Ne, nemám ho rád, ale tentokrát mám před sebou úžasný sen: Nad Hradem v nadživotní velikosti Zeman, co se bimbá sem, tam, sem, tam, sem tam, sem tam.. Tak jak ho známe ze skutečnosti. Naproti na Letné obrovský Největší Čech z Bratislavy soudruh Andrej Babiš v obrovské, rudé záři. Tak jak ho známe..A mezi nimi vztyčený obrovský prostředník Davida Černého, jak střídavě ukazuje na Babiše, Zemana, Babiše, Zemana, Babiše... Sem, tam, sem, tam, sem...

A do toho volání do velkých dálek Čecha Největšího pána Babiše, jak ho všichni známe: „Všichni kradete, jen já ne, všichni kradete, jen já ne, všichni kradete...

Úžasná scenérie. Nádherná panoramata, řekla by Homolková. A kolem miliony nadšených občanů, jak užasle sledují jednou Zemana nad Hradem, jednou Babiše nad Letnou, jednou Zemana nad Hradem, jednou Babiše nad Letnou....

 

A vždy po minutě se rozsvítí velká, rudá kobliha nad Letnou a skrz ní prokoukne Babiš ostřížím zrakem tajné policie z dob nedávno minulých, řkouc: vidím plámě zlodějské české, které je radno zničiti.  A zase blik rudě na Hrad, blik rudě na Prahu, blik rudě na Bratislavu, blik rudě na Hrad, blik rudě na Prahu, blik rudě na Bratislavu. Až do Moskvy může tento zářný rudý koblihový pohled dohlédnout. A Rudá záře nad Kladnem by bledla závistí. Jak opojné. Tajemné. Omračující. Přímo božské.

 

SEM --- TAM
SEM --- TAM

Ale i pozemské dílo je třeba dokonat.

 

Podle zákona už nikdo nesmí používat „metelesku blesku“. Jenomže podle téhož zákona už nikdo nesmí používat ANO, protože to bude navždy spojeno s naším, milovaným Babišem. Svatebčané si musí najít jiné slovo, protože náš Nejvyšší Čech Babiš bude žádat za ANO finanční náhradu. Stejně jako Svěrák za metelesku blesku.

 

Všem, kdo použije slovo ANO, bude předána soudní obsílka za zneužívání slovního loga, které už navždy bude spojeno s naší stranou! Proto, kdokoliv kdykoliv se na něco bude ptát, nesmí používat slovo ANO, ale i třeba v otázce „Chcete Babiše“, podle zákona musí používat NE!

Večer jsem se probral, obrátil jsem se na manželku, zda smím jít na pivo a ona s přívětivým úsměvem odvětila:“ Víš o tom, že když použiji Babišovo logo, můžu být souzena jako ti, co používají slova matelesku blesku z filmu Svěráka:? Já začal bít hlavou o zeď a začal proklínat OSA a další geniality s prosbou. Dej Bože, ať blbost zase zmizí, odkud přišla“! 

 

Co je strašné? Že tyto stupidity píše nikoliv život, ale autentičtí lidé. Že ve výše popsané kravině není nic vymyšleno, pouze vsazeno do určitého vzorce. Marně tápu, jestli je jednodušší nějaká babča z HorníDolní, nebo ti, kdož nám tyto stupidity předávají, mající funkce, vysokoškolské diplomy či miliardy!.

TRESTNÝ ČIN!


Propagace fašismu

Propagace METELESKU BLESKU

 Propagace ANO,

 

 Není to spíš na odvoz do Bohnic?

 

Ale položme si závažnější otázky: hádky v Parlamentu mezi levicí a pravicí jsou dávány na vyšší zločin, než vraždy bolševických grázlů. Najednou nám káží o morálce lidé jako Štěpán, Zifčák, Babiš, lidé napojení na STB, na zrůdnou ideologii třídních nepřátel a obviňují nás, že všichni krademe! Jak je možné, že národ nepovstane a nevyžene je klackem? A kdejaký koblihář se srpem v hlavě se dává do čela politických stran? Najednou to mravokárcům Stropnickým, Teličkům či Komárkům nevadí? Kdy se vrátí i Hitlerovi následovníci a fašisté si s bolševiky podají ruce? Český rozhlas je předzvěstí a to už humorné není. Krize vždy plodí diktátory a darebáky a toto je teprve začátek.

Vzpamatujeme se včas, nebo naše děti a vnoučata čeká další fašistická a bolševická vlna? A Spartu nechme tam, co nyní je. Sousoší Stalina na Letné by nám měla být mementem!


petrpokorny.bigbloger.lidovky.cz

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...