Děkujeme Babišovi, že zavál čistý vítr do české politiky

 

Nic víc jsme si nepřáli. Miliardář Babiš, podporovaný miliardářem Janečkem, kteří poctivě na přesčasech k miliardám došli, bojují za dělnickou třídu...

 

Největší zločinec
Největší zločinec

Není to úchvatné? Nebo zvrácené? Nebo lživé?

 

Problém je, že občan obyčejný – homo sapiens ordinarius je z toho zmatený. A většinou zmatenost přechází v zuřivost. Ono totiž dělat z lidí blbce se příliš dlouho nevyplácí. Pravda, říká se to o každé vládě, ale většinou se stopy, co chtějí provádět, dají nalézt. Někdy špatné, někdy dobré, ale viditelné.

Co vlastně nahnalo chlapa předdůchodového věku - miliardáře, aby si z něj lidé dělali legraci a klepali si na hlavu? Rozdal pár koblih, pár  pomatených babiček mu líbalo ruce a 20% voličů uvěřilo, že přišel další Boží zázrak, který nabral podobu Babiše. Primitivismus stále funguje...

Babišův svazek je zfalšovaný, tvrdí bývalý agent StB

 

Fakta: v den, kdy jde jednat k prezidentovi Zemanovi, zda mu promine STBáctví, se najednou na Slovensku zjeví další STBák, který se zaručí, že z 98% Babiš STBák nebyl. Proč ne ze 100%, když si je jistý? Vlastně, co v den, skoro v tutéž hodinu. Lidé už pozvolna vidí, co z nás dělá, ale jak dlouho nás bude ještě oblbovat? Firma Agrofert, která se natáhla do Parlamentu a do vlády, kde poradce dělají zkorumpovaní členové Věcí veřejných je fakt naprosto důvěryhodná.

Babiš a celé jeho příbuzenstvo je přilepené na dotace

 

A to jak dotace z EU, tak dotace České republiky. O dotacích se rozhoduje na ministerstvu financí (a o ty má zájem Babišův Agrofert) a kontrola se děje na vnitru, o které se snaží – kdo jiný? Babišův Agrofert ! A bojovník proti korupci Babiš figuruje ve všech zemědělských dotačních programech. Žádá ministerstvo zemědělství, kde je druhá část dotací. (To nechce připustit KDU-ČSL) Ten Babiš, který žádá nulovou daň na potraviny a tisk, které tak masivně skupuje poslední dobou. Proč vlastně láme Ondračku, aby šel na vnitro? Tam jedinec naprosto nic nezmůže a hlavní slovo mají náměstci v zadávání zakázek. Viděli jsme to i na dvojici Drábek – Šiška. Věra Jourová má zájem o ministerstvo pro místní rozvoj, které má opět pod palcem sta miliardy přes EU. Ta Jourová, která byla vyšetřovaná za obdobnou činnost a propuštěna pro nedostatek důkazů a neprokázaná obvinění. Babiš před volbami tvrdil, že platí jediného člověka – Komárka. Měl málem pravdu. Lidé jako Faltýnek, Jourová a další jsou přímo šéfové či zaměstnanci Agrofertu, tak je neplatil jako politické členy, ale jako zaměstnance Agrofertu. Neměly tuto strukturu Věci veřejné?

 

To vše bude zaštiťovat ČSSD, jejíž hlavním programem přerozdělování také je.

 

Skutečně zavál čistý vítr do české politiky?

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...