Rekonstrukce státu a Pozitivní Evoluce: Totální dezinformační zločin Fondu proti korupci?

 

 

Kdo je větší manipulátor?
Kdo je větší manipulátor?

 

 

Větší podvod než prodej Karlštejna! Než Madoffův podvod, kvůli němuž několik investorů spáchalo sebevraždu. Madoff, který zpronevěřil tak až 65 miliard dolarů (až 1,2 bilionu Kč).Byl jedním z nejbohatších mužů na newyorském Wall Streetu a největší celebrita USA.

 

Špína a lež. Lidé, buďte totálně debilní, my si vás vypočítáme dle své metody, říká vexlák Karel Janeček a ekonom Kohout. Dostaneme vás tam, kam my chceme! Když se ani Hitlerovi či Stalinovi nepodařilo manipulovat s lidmi terorem, my to dokážeme matematicky. Dav půjde tam, kam chceme my a ne VY!

DEJTE LIDEM VÍC INFORMACÍ!   

Pilotní díl

 

Excelentní pitomosti z pera Janečka. Nebo kolosální podvod jako prodej Karlštejna. Vymítíme zlojedy.

Pane Janečku, vy nechcete voliče, ale stádo, které někam matematicky naženete. Stejně jako Kohout, který se od vás distancuje. Ale záměr má podobný.

Ve Švýcarsku nejsou chytřejší lidé, kdo ví, zda by nebyli za námi, kdyby se dala chytrost měřit. Co je však neskonale jiné, je informovanost. Zde až na několik článků za rok napříč deníky a zpravodajstvími, je to masáž, masáž a masáž. Vstup do EU? Ti PRO dostali obrovské dotace, ti PROTI ani neměli na obrazovky a do tisku přístup. Včetně Václava Klause už tehdy. Lžete, nám, lžete všem. To ve Švýcarsku neexistuje. Ti lidé jsou všude + - stejně chytří, ale cenzura a autocenzura majnstreamového proudu se liší! V našich  televizích a tisku běží velké záběry 5 lidí proti odloučení Katalánska, ale  milion a půl protestujících občanů je odbyto suchou zprávou. Podvody a manipulace.

U nás se stále říká, jak chceme utéct z Evropy, což je nesmysl, ale už se nikde nedočteme, že naopak chceme dokonce lepší spolupráci bez vydírání Bruselem!

Matematické modely stejně nesou chování voličů, kteří mají množinu informací, k nim donesenou. A jestliže v jakémkoliv systému zmanipuluji informační toky, což se vám, pane Janečku náramně daří, jsou volby a volební účast naprosto bezcenné. Pokud totiž budete tvrdit, že Václav Klaus 1.října 1991 věděl, že bude v roce 2013 prezidentem a dokonce že udělí amnestii, aby zlojedům umožnil zlodějny a nemuseli se bát, jste buď naivní, nebo hlupáček. A protože nepředpokládám ani jedno, ani druhé, dovolím si vás nazvat upřímně lidsky: jste lump, který zkouší, jak hýbat neinformovaným davem. Ono je totiž jedno pravidlo: když zaplatíte novináři, že Klaus věděl před 22 léty, že bude prezidentem či dá dokonce na závěr amnestii a novinář to napíše, svědčí to sice o intelektu věřících čtenářů  každému kecu, ale volby lépe nedopadnou. Má úcta, pane Vševěde. Jak to psal ten Hašek: kdyby byli všichni chytří.....

Proč nemohu souhlasit s manipulátorem a vexlákem Janečkem či matematikem Kohoutem

 

Systém, který je nám nabízen, má více prvků z USA. Ano, lidé 19 a 20 století  Ameriky byli pracovití, měli tah na bránu, válka severu proti jihu je nejen vyčerpala, ale i poučila. To vše platilo až do druhé světové války, než vojenští jestřábi a židovská komunita Židé ve Spojených státech amerických – Wikipedie

zjistila, jaký skvělý artikl je zbrojní průmysl. Od té doby je už v USA jenom úpadek, který se stále zrychluje, byť mnozí ekonomové nám předhazují, jak po natištění peněz USA opět vzkvétá. Není to pravda, ale to jsem odbočil.

Na USA je vidět stejně dobře jako u nás, že nezávisle na volebním systému tupost obyvatel nabývá obrátek, školství je v úpadku, výchova dětí katastrofální právě kvůli tragikomickým zákonům volební mašinérie, pozitivní diskriminace už tam zvrátila život natolik, že sice Bronx je výstavní místo USA, ale když to tam někdo vysloví, může jít do kriminálu. Každý brak je z „El Ei“,kde se sice ve školách souloží a střílí, ženy z rychlopalných zbraní likvidují celá města, ale režiséři mají hrůzu obsadit film dvěma bělochy, aby nebyli lynčováni jako rasisté a zločinci. Co proboha změní volební systém, když informovanost v USA je už dnes na úrovni naší republiky a děti nejvíce pochytí z brakových filmů v televizi a přiblblých počítačových her?

Ukažte mi jediný deník, týdeník či zpravodajství, které by nebylo tendenční a napojené na své chlebodárce? Ukažte mi jediného nezkorumpovaného investigativního novináře, který by svoji práci nedělal pouze pro osobní zisk a trháky, i kdyby to byla lež jako Kmenta a jeho „Kmotr“?

Upřímné přesvědčení typu „Švihlíková v ekonomice“, že Slunce se otáčí kolem Země, protože to všichni vidí, nesvědčí sice o podvodnici, ale pokud máme minimum informací poctivých a ověřených, výkřiky typu že všichni jsou zloději, zlojedi pak padají na úrodnou půdu a nelze dav už zastavit.

A já už odmítám být manipulován polopravdami, přepočítáván do speciálních tabulek a zařazován podle počítačových her stimulátorů. Pane Janečku, já jsem ještě člověk – homo sapiens sapiens a tu člověčinu si nenechám vzít. Pokud mě nezastřelíte, nebo neamputujete mozek. Ostře protestuji být šmírován, převáděn do matematických kódů a vzorců a stát se kreaturou s vymydleným mozkem.

Janečku, pletete si evoluci s performací!

Ale já jsem člověk, který bude stále víc protestovat. Nenechám se oblbovat, nevěřím dnes už ani jedněm novinám, zpravdodajství a dokud si neověřím kterékoliv informace, odmítám už veškeré polopravdy absorbovat do své hlavy! Notabene když ti, kterým jsem mohl více důvěřovat, dočasně z médií zmizeli!

Chci znát pravdu, kdo je manipulátorem v řetězci Janeček, Ištvan, Šlachta, Kmenta. Je čas jít s pravdou ven! A nejenom tito....

P.S. Mimochodem, k čemu je matematický model voleb, když většina Lotyšů do Eurozony nechce a „moudrá vláda“ jim to prostě nařídila?

P.F 2014    PAŘÁT dnes       Petr Pokorný

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Ještě k tomu Madoffovi. Snad se nepletu. V prosinci 2008 byl zatčen a v létě 2009 byl odsouzen na 150 let do vězení. To by naše advokátka chudých JUDr. Marvanová splakala nad vejdělkem - léta tahanic je přeci pro advokáty mana...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...