Volební guláš a chleba za korunu je zločin se sazbou až 6 let. Šílené? Ne!! Odmítla Zemana!!

 

I když to vypadá jako naprostá ptákovina, podívejme se na posloupnost prazvláštních vývodů státních zástupců. A s vyústěním davu nenávistných lidí v diskuzích či výslechu policie ve Velké Úpě. A nedej Bože,  pokud se to dostane do rukou Ištvanovi a Šlachtovi.....

Úmyslně je vynechána policie jako taková, která musí oznámení prověřovat.

 

O co skutečně jde?

Pec pod Sněžkou- Penzion Modřín ve Velké Úpě odmítl pohostit prezidenta Miloše Zemana a jeho tým, kdyby šel v rámci tradiční Svatovavřinecké pouti na Sněžku.

Se Zemanem nesouhlasíme, netěšilo by nás to, zdůvodnil penzion své rozhodnutí. Informoval server Lidovky.cz.

1) Tato paní neodmítla nikoho de facto, ani de jure, ale prostě odmítla objednávku, že to není vhodné.

2) Tato paní (prý admin) v penzionu Modřín nabídla slevu těm, co věří jiné straně "Volební guláš" se slevou 20%.

 

Možná, že mnozí nad touto věcí mávnou rukou. Možná se mnozí v "putyce po několika frťanech pohádají" a ráno zasmějí, jak ta hádka byla báječná. Měli téma. Kolik lidí, kolik % lidí si však uvědomuje, že portfolio a podstata není v udání nějakého magora, ale v systému myšlení státních zástupců, možná zákonů a provádění policie, která musí konat? Že je to více než vážné a poslední dobou se tímto směrem ubírá justiční systém viz Ištvangate?

Ta paní (penzion) nějakého politika odmítne. Nějakou skupinu odmítne. Jejich "duševní" chování se neslučuje s tím, co svoboda a demokracie představuje.

 

Volební guláš s chlebem je to samé, pouze v opačném gardu. Láká lidi na myšlenky, které jim prodává ta která skupina také za levný peníz. Dokonce ne - 20%, ale hluboko korupčně pod cenou. Pod výrobní cenou. Tento Penzion pouze snížil cenu o 20%. Dle zákona se to prý nedá odmítnout jako kravina a musí se prošetřit. Už tato šikana je úděsná a výhružná. A přestože tento volební guláš (nikde není psáno, že příprava na volby a akce s tím spojené mají časové ohraničení, když Babiš už teď jezdí zase po krajích) v případě Penzionu Modřín je to výhrůžka od státu se sazbou do šesti let. A k tomu, přestože každý ví, že se jedná o politický protest, je to bráno podle paragrafu, kdy skutečné zrůdy ze zábavy a nenávisti jsou schopni zabíjet. Podle paragrafu 356!

 

Není problém v tom, co vidět je, ale co vidět není! (Frederic Bastiat)

Ta myšlenka se u méně myslících uhnízdí a pracuje. Ta myšlenka se u některých menšin zneužije. A pak se někteří politici vysloví:

Volební guláš a chleba za korunu je zločin se sazbou až šest let. Nevěříte?

Toto chování je diskriminační. Ke všem hostům se musí chovat stejně. Pekař nemůže prodávat housky dráž či levněji podle politického přesvědčení. Porušení je věcí šetření obchodní inspekce a podobně,“ myslí si místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek.

Poslanec a místopředseda KSČM Jiří Dolejš: „V každém případě je to diskriminace a její rozměr nechť řeší povolaní. A lidsky je takové kastování hloupé a necivilizované“.

Antonína Seďa, poslanec  z ČSSD: je těžké tuto věc komentovat bez znalosti trestní věci. „Obecně je každé takovéto chování špatné. Nejen z morálního či humánního hlediska. Jakoukoli ideologii v podnikání odmítám a odsuzuji.“

„Je to však věc v obecné rovině naprosto nepřijatelná, diskriminační a zřejmě pro řešení i České obchodní inspekce. Navíc až takto zatahovat politiku do podnikání, to mě přímo děsí,“ vyslovil pro Parlamentní listy Votava z ČSSD

Senátor Severočechů.cz Jaroslav Doubrava považuje případný postih majitele penzionu za správný. „Takovým způsobem rozdělovat lidi a odmítat někoho, kdo má údajně nevhodný názor, je podle mě primitivizmus!“

Dosaďte si prosím za vše "Volební guláš". Za korunu nebo zadarmo. Jak je zneužití snadné! 

Zde vůbec nejde o nějakého tupého levicového práskače. Dokonce zde ani nejde o nějakou diskriminaci. Jsem přesvědčen, že kdyby tam přijela horda filmařů, prosebníků, podlejzačů, poskoků a říťolezů, nelze to rozeznat a onen Penzion by prodával všem. A možná zlevnil všem. I kdyby to byla reklama. I kdyby to byl chyták.  Ale že vůbec v právním systému, v hlavách lidí tato obludní a zrůdná myšlenka možná je, je šílené. Ohlasy části populace v našem státě to dokazují!  A podle tohoto myšlení dodnes hledá Ištvan a Šlachta 150 milionů a kila zlata. Ne za zlodějnu a prokázanou, kdyby byla. Ale za nabídky a myšlení... Za volební guláš a chleba za korunu!

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

xx
před 3 roky

Jedninou změnou proti minulému režimu je to, že už nám nevládne jedna strana, ale několik stran společně. A my máme právo jednou za 4 roky změnit pořadí.

Ale jinak je náš systém stejné demokracie jako byla za komunistů. Tedy velmi vzdálená skutečné demokracii.

Možná ještě jedna změna, byrokracie získala na moci a objemu.

Na cestě do otroctví jsme úspěšně téměř u cíle.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...