Bolševický kapitalismus plíživě i po USA! Tesla má smůlu!

 

Hodně lidí se ptá, jaké mohou být příčiny pomluv o nastupujícím socialismu v USA a proč Václav Klaus byl v nemilosti vládních špiček USA za kritiku.





Ne, nejsou to pomluvy a E15.cz dává další důkazy. Systém dotací, nebo v tomto případě překupnictví prodražuje výrobcům cenu zboží a stává se nekonkurenční. Problém není v tom, že si firma najme někoho na prodej. Politický zločin je v tom, že se na to udělá zákon i když je to nevýhodné a výpalné jde politikům do kapes, nebo ho použijí na „rozdávání pro chudé“, které předtím okradli, aby jim byli zavázáni!

 

Důkaz: Tesla má zákaz prodeje v New Jersey

 

Tamní Komise pro motorová vozidla (Motor Vehicle Commission) schválila pravidlo, podle něhož od 1. dubna nebude možné prodávat auta přímo, ale výhradně prostřednictvím dealerství. Tesla v podstatě ztratila důležitý trh.

 

Kde je tedy problém?. Tesla nespoléhá na dealerství, své vozy prodává sama prostřednictvím svých vlastních prodejen. Takový obchodní model bude od dubna v New Jersey odporovat zákonům.

New Jersey není první stát, který se podobným zásahem snaží podpořit místní podnikatele. Podobná pravidla schválily také státy Arizona a Texas.

 Podle Tesly je aktuální aféra „urážkou samotného pojmu volného trhu“.

 

Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/elektricky-sok-tesla-ma-zakaz-prodavat-auta-ve-state-new-jersey-1068890#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Aby nedošlo k mýlce: Tesla Motors, Inc. je soukromá společnost ze Silicon Valley, která navrhuje a vyrábí elektromobily. V polovině roku 2009 Tesla vyráběla cca 25 elektromobilů týdně.

Petr Pokorný
před 3 roky

V odkazu je to jasné. Ale Tesla má nabídku vyrábět u nás. A jedná se o systém.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...