Miloš Zeman je odpudivější než Hitler a Stalin

 

Tento rozhovor poskytl nejprestižnějšímu deníku uznávaný historik Karlovy univerzity. Nechává se prý unášet zlostí a pocitem ponížení.

 

Umí si někdo představit, že by se takto někdo oficiálně vyjádřil? Umí si někdo představit, že by velký deník v Německu otiskl text odborníka berlínské univerzity srovnávající Merklovou s Hitlerem? A oficiálně by se vyjádřil, že je ještě horší? Skutečně by se nic nedělo a onen historik by vesele pracoval dál v historickém bádání? Přesto se jakoby politici a novináři západu naoko podivují, co zase ten Putin udělal…

 

Ví vůbec ten historik, kdo byl Hitler a Stalin?
Ví vůbec ten historik, kdo byl Hitler a Stalin?

 

 

Ale asi ta demokracie na západě dostává na frak. Zatímco pouhé nadávky mezi lidmi se začínají soudně trestat jako nesnášenlivost, Tymošenková je málem chválena za výrok:

 

"Vidíš to, já osobně jsem připravená vzít do ruky zbraň a toho sráče  střelit do hlavy," odvětí mu expremiérka bez dalších podrobností, koho tím má na mysli.

"Podívej se, tohle překračuje všechny meze. Seru na to.  Měli bychom se chopit zbraní a zabít ty zasraný katsapy (pejorativní označení Rusů pozn. red.) i s jejich vůdcem," hřímá Tymošenková v reakci na Sufryčovo konstatování, že jestliže vypukne válka, pak on i jeho starší syn sáhnou po zbrani a půjdou bránit vlast.

"Přála bych si, abych tu bývala mohla být a vést všechny ty akce, nažrali by se hoven  místo toho, aby dostali Krym," pokračuje nepříliš vybíravým slovníkem na nahrávce Tymošenková, jež se po propuštění z vězení vydala na léčení do Německa. "Našla bych způsob, jak ty kretény zabít," hřímá expremiérka. "A doufám, že jakmile to budu moci udělat, použiju všech svých známostí a varuju celý svět tak, aby z Ruska zůstala jenom spálená zem," dodává.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajinska-expremierka-julija-tymosenkova-na-nahravce-spila-rusum-za-anexi-krymu-gj4-/zahranicni.aspx?c=A140325_091725_zahranicni_im

 

Je velmi zajímavé, že co by neprošlo jednomu, druhý je za totéž pochválen. Dvojí metr se stal základem dnešní prý demokracie a svobody západních zemí. A toho si máme vážit? Ale „Broučci“ od Karafiáta jsou v USA zakázané. Prý je to příliš hrubé a sexistické. Co dodat….?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...