Otevřete okna, dveře, vyvětrejte ten pach nesvobody


Co se s tebou stalo, svobodo?
Co se s tebou stalo, svobodo?

Ne malé, ale velké sobotní zamyšlení. Nad svobodou, nad neuvěřitelnou demagogií, kdy ti, kdož hájí totalitu, napadají druhé od výrazů škůdci až po nácky a fašouny. Nad zvrácenou hodnotou svobody a nesvobody. A nebojme se je pojmenovat. Pojmenovat škůdce svobody, byť se za svobodu skrývají!

Jsou to zločinci. Jsou to zločinci duše. Není svobody pouze europeiské, euroatlantické. Je to skutečná svoboda bez rozlišení barvy kůže, náboženství, etnické příslušnosti. Prostě svoboda jako taková, nic víc, nic míň!

Kde začít.  U Rittiga? Referenda na osamostatnění? U převrácených významů?  

Drze tito lidé zvrátili hodnotu nesvobody. Nácek je ten, kdo tu jedinou, unijní pravdu odmítá. Že nacista a gestapák není? To nevadí, Kalouskové, Steigerwaldové, Nefové či Palatové je tak nazvou. Dělají na ně hon. Pronásledují. Kamenují. Kdo nejde s nimi, je totální nepřítel. Jiný názor se nepřipouští. Kdo myslí jinak, je zrádce, je vyobcován. Jako v totalitě. Přesto se tváří jako jediní nosiči pravdy, jediní vyvolení a ostatní jsou zločinci.

Skutečně toto je ještě demokracie? Nejsou to zvrácené hodnoty, které jsme znali padesát let a nyní je převzali vládci jediné pravdy – původní nosiči demokracie?

 

Ony ty zločiny na duši a svobodě chvíli trvají, než se vyvrátí, ale měly by být tvrdě a důsledně posléze potrestány!

Jak je zásadový Kalousek proti tyranii a totalitě bylo vidět před několika léty, když se chtěl spojit s KSČ…

Evropská unie ústy Barrosa a Merkelové tvrdí, že referendum musí dělat všichni na Ukrajině, Španělsku…... Dejme si jednoduchý příklad:

Dva chlapi mají doma ženu. Kopou ji, mlátí. : Pak přijde Kalousek a Svobodná Evropa (Jílková  Máte slovo) a řekne demokraticky: Ta žena nesmí sama osobně odejít. Demokraticky musí hlasovat všichni tři. Jenom tupé jelito a Kalousek oznámí se Svobodnou Evropou, že onu dokopanou ženu toto hlasování zachrání! Jak by asi dopadlo hlasování? 2:1 proti odchodu zmlácené a dokopané ženy! A proto nemůže hlasovat o Krymu Ukrajina, o Katalánsku Španělsko a o České republice Evropská unie! Ta žena musí odejít sama. A o tom ta svoboda je!

A takto je to v praxi:


Drtivá většina obyvatel Benátek a blízkého okolí se vyslovila v neoficiálním referendu pro odtržení oblasti od zbytku Itálie a pro vyhlášení nezávislosti. Hlasování se zúčastnily skoro tři čtvrtiny z 3,8 milionu voličů. Z nich se pro opuštění Itálie vyslovilo 89 procent.

Aktivisté považují výsledek za velké vítězství, na jehož základě mohou zahájit kroky k vyhlášení skutečného referenda. V tomto ohledu už ale budou moci jen stěží předpokládat, že se jim od úřadů dostane pozitivní odezvy. Iniciativu by musela odsouhlasit regionální rada, pak italský parlament a nakonec i vláda.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/benatcane-drtive-hlasovali-pro-odtrzeni-od-italie-fvu-/zpravy-svet.aspx?c=A140322_001637_ln_zahranici_ani

 

Ištvan, Bradáčová, Šlachta. Zatknou Rittiga. Soud řekne: dejte důkazy.     Bradáčová a Šlachta řekne: podezříváme, ale důkazy nemáme.

Soud je pustí. Opět Bradáčová a Šlachta zatknou Rittiga. Soudu řeknou. My je podezříváme, ale nemáme důkazy. Soud je zase pustí.

Totéž bylo s pučem na vládu, kdy dodnes hledají, co by na ně napasovali a Ištvan to i přiznal. Musíme je odsoudit, ale nevíme proč a podle jakého paragrafu! Za tuto šikanu a ztrátu svobody by oni tři měli sedět až zčernají!. Šlachta, Bradáčová i Ištvan. Mají li důkazy, nechť je předloží. Ale hodit kecy do tisku a na to někoho zatýkat je zločin. Neuvěřitelný zločin! A o tom ta svoboda je!


Evropská unie podporovaná USA si chce přitáhnout Ukrajinu. Rusko si nenechá nepřítele zajít až do kuchyně. Kalouskové, Neffové, Steigerwaldové, Palatové a Adélky Dražanové tvrdí, že Rusko přepadlo Ukrajinu. Není problém dohledat, kdy vzniklo povstání, co to akcelerovalo, že Janukovyč byl nucen podepsat dohodu s EU a když to odmítl, začalo peklo. Přesto tito eurošílenci tvrdí, že to bylo obráceně a soustavnou masáží médií tomu lidé i částečně věří. Toto jsou skutečně ty západní hodnoty – lež a podvod? Ne, děkuji, to nechci!

Pak Ukrajina vystřízliví a někdo ponese následky. Pamatujme si jejich jména. Pořádně si zapamatujme jejich jména. Nebude dlouho trvat a pravda vyjde najevo! Pak to nesvádějme na anonymy a na dav, ale na jasné a konkrétní osoby!

A nebojme se je pojmenovat. Pojmenovat škůdce svobody, byť se za svobodu skrývají!

(může se rozšiřovat, svoboda je nade vše)

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Z diskuze na Virtuall:

https://www.youtube.com/watch?v=C6cpyRwl...

Na pódiu právě lídr strany UDAR Vitalij Kličko vysvětloval demonstrantům dohodu, již opozice s režimem krátce předtím stvrdila.

Majdan ale neskrýval rozladění. Vtom na scénu vystoupil Parasjuk, velitel jednoho z protivládních oddílů, a vzal Kličkovi mikrofon.

„Přátelé, nechci být upovídaný. Nechci tu vést hloupé řeči, jakými nás krmí už dva a půl měsíce. Nevěřím ve všechny ty složité politické procesy, o nichž oni mluví. O život přišlo 77 lidí – a oni se domlouvají,“ hřímal z pódia.

„Podpořte, prosím, jednu věc. Hovořím za svůj oddíl, v němž je i můj otec, který sem přijel. Jestli zítra do deseti ráno nevystoupíte s prohlášením, aby Janukovyč odstoupil, přísahám, že půjdeme ozbrojeni do útoku,“ prohlásil.

Dav jeho prohlášení bouřlivě podpořil. Druhý den v 10 hodin dopoledne už ale bylo jasné, že prezidentova kariéra skončila.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/...
======================================
Doufám, že v budoucnu uvidím videozáběry, jak ozbrojenci z MAJDANU vnikli do ukrajinského parlamentu, který už žádné jednotky Berkutu nebránili. Dozvím se, proč desítky poslanců ze strany regionů urychleně opustili parlament? Potvrdí se, že prezident Janukovyč s rodinou utekl ze svého prezidentského paláce, ze strachu o život?

Lvovský občan, ekonom Parasjuk, degradoval Klička jenom na rozpačitého pozorovatele. Vyvíjela by se situace na Ukrajině jinak, pokud by tento hrdina mu nevzal z ruky mikrofon? Platila by dohoda, která ten den byla podepsána?
Udivuje mě, že Západ okamžitě uznal legalitu rozhodnutí tohoto parlamentu během několika hodin. Těch otazníků je spousta. Aby nakonec nezaznělo z tábora moudrých demokratů, že kdyby to věděli, tedy dostali odpovědi na ty otázky, uvažovali by jinak...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...