Prezident Zeman a Barroso podepsali EUROVAL (abychom nezapomněli)


Zločin, který rozjel prezident Zeman, teprve nyní začíná dostávat jasné kontury. Díky krizi na Ukrajině totiž můžeme pochopit, jak naše peníze, které si našetříme, bude moci božská EU bez našeho souhlasu použít!

 






3. dubna 2013  byl zločin dokončen:


Na prvním nádvoří  nechal vyvěsit vlajku Evropské unie prezident Miloš Zeman, který ke slavnostnímu aktu přizval i předsedu Evropské komise José Barrosa. Poté Zeman podepsal evropský stabilizační mechanismus, takzvaný euroval.

 

Rok se s rokem sešel:

5. března 2014  Evropská unie půjčí Ukrajině místo Rusů 11 miliard eur (300 miliard korun)

Kde vezme Evropská unie peníze, když sama nemá? Program pomoci představil předseda Evropské komise José Manuel Barroso. A ten program je tak utajený, že ani Barroso neví, kde na něj vezme. Prostě udělají opatření a mezi nimi jsou ony úhrady. Jak, to se musí ještě poradit.

Podívejme se, jak to řešilo Slovensko za Radičové. Půjčku 817 milionů eur neschválil parlament. Eurokomisař Olli Rehn rozhodnutí Bratislavy o Řecku kritizoval. Jde prý o porušení závazku, které narušuje solidaritu v eurozóně.  Eurozóna, jíž je Slovensko součástí, má do fondu přispět garancemi za 440 miliard eur, z toho na Slováky připadá 4,37 miliardy eur (asi 108,4 miliardy korun).

Peníze sice teda půjčí Ukrajině Evropská unie, ale pokud nebude mít na splácení, garantem bude Euroval. A když Slovensko nebude mít peníze na zaplacení garancí eurovalu, oněch 108 miliard si prostě půjčí, aby půjčilo Ukrajině….

Není to úžasné? Ony totiž mechanismy jakési jsou, ale lapidárně řečeno: kde nic není, ani smrt nebere. Takže sice nějaký ekonomický odborník odborně vysvětlí, že to bude přesunuto tak, aby to bylo tam a tam…

S těmito odbornými výklady nám mohou vlézt na hrb. Pro naprosto neznalé popíši ten „úžasný“ systém jednoduše:

Katalánsko, pracovití a hodní, příjemní lidé. Bohatý kraj. Tak Španělsko jako stát z Katalánska peníze bral a bral a když už na odvádění desátek Katalánsko nemá, musí si půjčit, aby mohlo odevzdat peníze státu Španělsko. Diví se snad někdo, že Katalánci už toho mají plné zuby a chtějí samostatnost?

Pokud se vám bude zdát podobnost s RVHP a Slovenskem podobná, tak…

Česká republika – Češi – a tím i Československo patřilo v bohatství k pěti nejbohatším státům na světě. Tak jsme pomáhali Slovensku, peníze a zboží odebíral Sovětský svaz, až už nebylo kde brát a my se koukali Německu a Rakousku do zadku. Pak to komunisti v roce 1989 vzdali, protože jsme měli holé zadky a nebylo kde vzít.

Z bláta do louže… Už chápete, proč to EU je skutečně RVHP? Na to a popis eurovalu není třeba žádného excelentního výkladu. Je to jednoduché!

A opět si v tom mácháme čumáky a tento zločin podepsal Miloš Zeman.

Vykopali jsme RVHP dveřmi, aby nám sem ve formě Evropské unie a eurovalu vlezlo oknem!

P.S To se to Německu holduje a půjčuje, když jenom do Německa formou dividend a odvodů odchází z ČR víc jak 100 miliard ročně….

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...