Putin je zločinec, gauner a primitivní člověk! Ukrajina úpí!

 

Už jste někdy, především vy mladší slyšeli, co to bylo umět číst mezi řádky za bolševického teroru? Dějiny se stále opakují a nezlobte se, že vám ukáži na jednom učebnicovém příkladu, jak to fungovalo a opět se vrací. Ve zpravodajství a informacích se pohybuji celý život, takže nemohu přenést přes srdce, jak jsme zase opět ohlupováni.

 



Pozorně si přečtěte tento text ÚVODNÍK! z dnešních Hospodářských novin.

 

Jsem přesvědčen, že většina si vůbec ničeho nevšimla. Přitom je to do očí bijící. A tak text přeložím z češtiny do češtiny. Tím, že dosadím jména:

Takže Putin je lhář. A lze lehce dokázat. Uznává Janukovyče jako legitimního a druhým dechem tvrdí, že korupce dosáhla obrovských rozměrů, píše Černý. Vložme jiná jména:

 Cha cha cha, ten Putin je primitiv, píše Adam Černý.  Kdo ho bere vážně, když tvrdí, že Zeman je legitimní prezident, když např. podle „Nadace proti korupci“ jsme nezkorumpovanější stát světa. Cha cha cha, jak může být Zeman legální prezident… Nebo cha cha cha jak může být legální premiér Sobotka, Babiš…. Cha cha cha….

Nezdá se vám to uhozené?

Přece to nemá logiku. Ve státě, kde je korupce,  legálně zvolit prezidenta nejde?  Který blb na to přišel? Přesto je to v úvodníku Hospodářských novin. Co si pak myslet? Navíc korupce různou formou je v celém světě. Tak všichni prezidenti jsou nelegitimní včetně Obamy?

 

Neuvěřitelná zhovadilost Adama Černého je u většiny brána podvědomě naprosto jako fakt, o kterém se nediskutuje.

Navíc se přitvrdí: Jistě, jsou tací trochu dementi, jako Václav Klaus, což na vedlejší straně zase zdůrazní eurofanatik Jan Macháček z Respektu, tací divní proruští jedinci a ještě komunisti, připíše se na důraz…

 

Macháček Respekt: jednotnou cestou vpřed! Kdo nejde s námi, jde proti nám. To je dialog? Není právě toto totalita?
Macháček Respekt: jednotnou cestou vpřed! Kdo nejde s námi, jde proti nám. To je dialog? Není právě toto totalita?



Vážně je někdo včetně mě proruský, nebo jenom odmítá totální blbosti a nesmysly západu?  Skutečně může být Putin totální primitiv? Můžeme si myslet cokoliv, ale na tvrdou reál politiku jako šéf jedné z velmocí určitě primitiv nemůže být. A Václav Klaus? Můžeme ho obdivovat, můžeme nenávidět, ale dementní primitiv také na sto procent není.

Přesto se lidem dostane do podvědomí podle hesla a goebelsovského provedení, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Takže se jaksi s pohrdáním napíše o „jedincích“, kteří jsou trochu nesvéprávní, proruští, divní, ale to jde mimo proud a evropskou jednotu.

 

Prostě je jedno, zda bolševici, nacisti. Princip je stále stejně jednoduchý. Zesměšnit a stále opakovat. Dav si to přebere. Kdo se postaví jednotné linii? Milada Horáková je mementem!

Přesto se za tuhého bolševismu našli redaktoři, kteří předávali informace mezi řádky. A takto se to četlo, někdo říkal dešifrovalo. I když nevím, zda Adam Černý píše mezi řádky, či je skutečně na této úrovni…

 

Oficiálně se tomu dnes říká podprahová reklama, tentokrát v politice, kdy napíšeme lež, které si čtenář nevšimne, k tomu přihodíme jméno další (Klaus) a čtenář podvědomě, (podprahově) to automaticky bez přemýšlení vezme za své. Goebels to pochopil velmi dobře. Přesto to funguje i v době internetu a rychlých informačních technologií. Tenkrát se to nazývalo „umění číst mezi řádky“.

 

Ach jo…

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...