Rozhovor Ashtonové a Van Rompuye s „opozicí“ opozice (těmi zlými) na Ukrajině

 

Hvězdná pěchota
Hvězdná pěchota

Protože Česká republika má přísnou cenzuru na jakýkoliv jiný názor než předepsaný názor nejvyšších kruhů vedení EU a vůdce války USA, byl rozhovor náročný. Na otázky odpovídá první místopředsedkyně Evropské komise Catherine Ashtonová a stálý předseda Evropské rady, neoficiálně prezident Evropské unie Van Rompuy.

 

 

 

 

 

Otázka opozičního novináře opozice: Dobrý den, chtěl bych si udělat jasno v tom, kdo je dobrý a kdo je ten zlý Ukrajinec a kdo je přítel Ukrajinců a kdo nepřítel Ukrajinců.

 

Odpověď Herman Achille Van Rompuy a Catherine Margaret Ashtonové: To je přece jasné, zatímco Putin vydírá, tak my pomáháme. A s Putinem je spojen Janukovyč.

 

Otázka opozičního novináře opozice: dobře, ale jak se to pozná?

 

Odpověď Rom - Asht: No to je jednoduché. Zatímco Putin chce získat moc, my to myslíme upřímně.

 

Otázka opozičního novináře opozice: Jistě, ale jak se to konkrétně projevuje. Jak to můžeme odlišit, aby to čtenář poznal?

 

Odpověď Rom - Asht: To přece poznáte lehce. Putin prodá Ukrajině ropu a plyn a ještě za to chce peníze! K tomu chce skoupit všechny dluhy Ukrajiny, takže Ukrajina by tím dostala půjčku.

 

Otázka opozičního novináře opozice: A co chce Evropská unie? Vždyť vláda  potřebuje okamžitě 35 miliard?

 

Odpověď Rom - Asht: My jim nabídneme 15 miliard a vstup do EU. To je přece víc, než nějaké peníze za ropu a plyn. Přece milovat EU je něco tak báječného, že to nahradí všechny peníze.

 

Otázka opozičního novináře opozice: Nezlobte se, ale při vší úctě k EU přece musí Ukrajina zaplatit Rusku za dodávky plynu, ropy, musí vyplatit dluhopisy a navíc na prosté fungování 15 miliard nestačí. Jak to tedy chcete s dluhy udělat, když dluhy se platit musí?

 

Odpověď Rom - Asht: Vidíte, nakonec jste si odpověděl sám. Takové Rusko je banda vyděračů. Půjčí Ukrajině peníze a ještě je chce zpět. Dokonce chce peníze za ropu a především plyn, který dodává Ukrajině. Tomu přece sám nemůžete věřit. Takže ti zlí Ukrajinci jsou ti, co by klidně chudákům Ukrajincům utrhli od úst a dluhy by platili. Zatímco ti hodní Ukrajinci by Rusku nevrátili nic.

A EU to prostě vyřeší s citem. Ukrajině nepůjčí skoro nic, protože sama nic nemá, ale za to nabídne Ukrajině lásku a vstup do EU, což ničím nenahradíte. A protože nic Ukrajině nepůjčíme, ani plyn a ropu jí nepošleme, nemusí Ukrajina vracet nic, ale vůbec nic. To fakt nechápete?

Opoziční novinář opozice: Aha, už jsem pochopil. Když je EU předlužená, tak Ukrajině nepůjčí nic a tím vlastně pomůže všem. Jenom si nejsem jist, kde vezmou peníze důchodci, učitelé, policie, státní správa na byty, obživu, když od EU dostanou jenom lásku a naději, že vstoupí do Evropské unie. Tak vám moc děkuji za rozhovor….

 

Ano, tento fiktivní rozhovor se nestal a nestane pro totální cenzuru Bruselu a USA. Bohužel se měl uskutečnit, protože je stoprocentně pravdivý. Lidé mají právo na informace a kecama a sliby se člověk nenají!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...