Steigerwalde, Neffe, tak dost! Postavíte nás ke zdi?

 

Ukrajinský lid nechť rozhodne, nikoliv totalita
Ukrajinský lid nechť rozhodne, nikoliv totalita

Každý, kdo nevyje s vámi, je odepsán, ukamenován a postaven ke zdi jako kolaborant? Vy se chováte jako bolševici a nacisti, co odmítáte argumenty a jenom nálepkujete, jenom náckujete!

 

Budou snad naše rodiny vystaveni koncentrákům?

 

Proti komu dříve vyhlásíme válku? Proti Švédům? Proti Němcům? Proti Rusům?

Švédové nás třicet let zabíjeli, Němci šest let a Rusové, Bulhaři, Němci a Poláci nás okupovali skoro dvacet let! Komu první vyhlásíme válku? Pouze Rumuni nás nepřepadli! I Maďaři si ohřáli polívčičku okupační na Slovensku! Tak držte huby do slova a do písmene!

 

To svinstvo si nechte pro své příbuzné. My (já) nepatříme k obdivovatelům ani bolševiků, ani nacistů! Hákové kříže jsou stejné jako srpy a kladiva. Ale pokud tvrdíte, že se na Ukrajinu cpalo dříve Rusko než Evropská unie a USA, tak jste sprostí a svinští lháři! Pokud chcete tvrdit, že Rusko připravuje rakety kolem USA a nikoliv USA kolem Ruska od pobaltských států až po dálný východ, jste dobytek! A ještě chcete kádrovat? Chcete nás mučit, abychom vyli jako vy, zalezlí v trenýrkách zářného Bruselu?

Rozdmýcháváte nenávist? Chcete naše rodiny pověsit za jiný názor? Chcete nás pověsit za jiný názor?

Rusko a Ukrajina jsou v podstatě Rusové. Tak co se tam cpe USA a EU? Co tam dělá Obama a Merklová? Jakým právem?

 

Ani půl krokem nesmí ruský voják překročit Litvu, Estonsko, Lotyšsko, Slovensko přes Rumunsko a Bulharsko. Ale ani půl boty ozbrojeného Američana by nemělo vstoupit do výsostných území Ruska a jeho spojenců!

 

Idiotismus Neffa a Steigerwalda tkví v tom, že v chorobné zaslepenosti nevidí, že válku si nikdo nedovolí. Ale ekonomickou válku ANO!

A poražení budeme my, nikoliv Rusko a USA. Ty dvě velmoci mají suroviny, my práci. Nic víc. A jenom naprostý tupec nevidí, že je roztočeno dluhové kolo a je to těžký ekonomický boj. Kdo prohraje, je na desítky let odepsán!

Bohužel ten poražený může být Evropa a my idioti se hádáme, místo abychom přemýšleli, proč to dělají a jak si pomoc! Jděte k čertu, provokatéři typu Neffa a Steigerwalda! Toto harašení je čistě ekonomické, pokud někomu totálně nehrábne a tlak nevydrží!

 

A zatímco tupci jako tito dva budou roznášet nenávist, Rusko a USA vytvoří jakési status quo a my padneme se zářnou Evropskou unií na pr…, zatímco Ukrajina bude relativně neutrální. Kdo by potom měl být za pád Evropské unie zodpovědný? Budou to i ti Neffové a Steigerwaldové?

P.S. Samozřejmě čtu příspěvky i pod články, jenomže tam místo nadávek na Putina není ani jeden věcný argument, kdo toto harašení začal a jak to pokračovalo. Bohužel.

A Ukrajinci ať si o sobě rozhodnou sami. Ale až po řádných volbách. Podpis asociační dohody Merkelové s loutkovou vládou ulice Majdanu je zločin.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Pokud ČR nemá status neutrality jako např. Rakousko, bezpečnostní garancí je členství v NATO. Tato organizace by se ale měla vrátit k dřívějšímu adjektivu "OBRANNÁ". RUSKO není SSSR. Vzdálenost z Jalty do N.Y. je 8 201 kilometrů...

Pobaltské státy viceprezident Biden uklidňoval, že jako členy NATO jsou pod ochranou ostatních. Putin není šílenec, aby atakoval tyto Stalinem kdysi zabrané státy. V tom případě by bylo legitimní obvinění z agrese.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...