Co se stane, když se sejde debil s debilem? Válka na Ukrajině…

 

Vážně si někdo myslí, že má Putin eminentní zájem o žebrotou oplývající západní část Ukrajiny?  Vážně si někdo myslí, že Putin a Rusko bude nadšeně cpát peníze do západní Ukrajiny a její oligarchové budou mít zahraniční konta a vyvážet petrodolary do Evropy?

 

Kolik hloupých lidí naskočilo na propagandu dvou debilů Obamy a Rompuye? (Samozřejmě poradců a celého ansáblu, ale tito jsou jako osobní záštita) Komiks Obama nás utvrzuje, že je nutné zavést sankce na ruské občany s velkými majetky. Je vážně takový primitiv, nebo chce pouze rozpoutat občanské šílenství v Evropě?

Podívejme se, co vlastně říká: uvalíme sankce na nejbohatší Rusy a tím ublížíme Putinovi. Dobře, vypadá to jako zázračný lék. Co když však ruské vládě dojde trpělivost s těmi pitomci a řekne to samé: proč vlastně z našich peněz hrají italské, anglické kluby, proč z těchto peněz platíme aktivity někoho v Německu, Francii (a dnes jedná i Slavia Praha)? A tak Petr Čech najednou bude na dně a vrátí se do Čech, protože Rusko a Ukrajina nebude mít peníze na sponzoring západních klubů a Abramovič (a jeho rodinka)nevyveze už ani dolar s rublem dohromady ze Sibiře.

Vážně ten pitomec Obama donekonečna může plácat takovéto obludnosti? Nebo ho drží Pentagon pod krkem a Obama je pouze loutka na provázku?

A co Ukrajina. Není komedie, že bohatí oligarchové mají aktivity a peníze na západě, zatímco Ukrajinci nemají ani na jídlo, natož na plyn a ropu? Vážně podepisujeme asociační dohodu z důvodu, že pomáháme velké Ukrajině, když nemáme ani na záchranu malinkého Řecka a to má 180% deficit? Komu skutečně hrabe, že Palata a další pošukové z médií nám vtloukají do hlav, že Ukrajina je záštitou světového míru?

Ne, samozřejmě když se pak podíváme na šílený dluh USA a tisk válečných peněz pod patronátem FEDu, není problém skutečnosti přijít na kloub. A bezcenné válečné peníze byly tištěny v Německu, kdy měly hodnotu záchodového papírku kolem 2. světové války a nástupu Hitlera. Kam nás dostanou dluhy USA?

Fakta:


Spojené státy americké mají celkový dluh ve výši 16,8 bilionu dolarů. Objem státního dluhu USA vůči Číně v listopadu 2013 stoupl na neuvěřitelnou částku 1,317 bilionů USD, píše se v údajích Ministerstva financí USA.

 

Ještě není jasná Ukrajina?
Ještě není jasná Ukrajina?


 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Neodolám, musím si příhřát i svou polívčičku:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/glosa-s...

Zeolit
před 3 roky

Již 14. 5. 1947 prozradil Winston Churchil v Londýně angloamerické cíle v Evropě, když napsal: „Neoddáváme se přirozeně iluzím, že se Spojené státy evropské stanou posledním a úplným řešením všech problémů mezinárodních vztahů. Cílem je vytvoření jednoho autoritativního, všemocného světového řádu, o ten budeme usilovat. Pokud nenastolíme účinnou světovou vládu a nebudeme jednat aktivně, budou vyhlídky na mír a lidský pokrok chmurné a pochybné. Ale v souvislosti s tímto naším cílem si neděláme iluze: Bez Spojených států evropských neexistuje žádná reálná vyhlídka na jednu světovou vládu. Sjednocení Evropy je nezbytným prvním krokem k uskutečnění tohoto cíle. (Soubor proslovů Winstona Churchilla vydaný v New Yorku 1974).“

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/sv...
=============================

Celý článek stojí za přečtení, zajímavé jsou citace, viz třeba jednoho ze dvou hlavních duchovních vůdců myšlenky Spojených států evropských Richard Graf Coudenhove-Kalergi (1894 –1972), co napsal ve své knize Praktický idealismus z roku 1925...

/Kdo bude mít zájem, může se podívat na WIKI a blíže se seznámit s osobností tohoto vizionáře. http://cs.wikipedia.org/wiki/Richard_Mik... /

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...