Jak se liší rasismus dle barvy kůže a vyznání?

Měli bychom si položit otázku, zda je rasistická společnost, nebo je rasistický establišment, soudcokracie západních kultur a politicky korektní a europská rasa!

Stále více občanů se totiž přesvědčuje, že výkřiky v zápalu boje, po staletí normální, se během posledních pár let staly záminkou rasistického nařčení a pronásledování, zatímco ti, kteří provádí skutečný rasismus či náboženské zrůdnosti, jsou pouze prstíkem pokáraní, či jen tak pro formu odsouzeni. Nesmysl?

Žháři z Vítkova dostali výjimečné tresty. Tři z nich  22 let, čtvrtý 20 let. Navíc mají holčičce zaplatit odškodné 9,5 milionu.

Desítky těžce ozbrojených policistů se samopaly včera (26.4.2014) prohledávaly sídlo Islámské nadace v centru Prahy a také muslimskou modlitebnu v Kyjích. Jejich cílem byla kniha. Nakonec ji zatkli a odvezli do vězení. S ní i toho,, kdo ji u sebe měl. (to není vtip). Knížce a obviněnému hrozí deset let kriminálu.

Dřevěným hranolem zmlátili Ladislav M. (30) a David M. (20) ze Strýčkovic na Domažlicku místního občana Jiřího Sýkoru (53). Oba muži patří k rómskému klanu, který již rok terorizují poklidnou obec.Za skutečně rasové činy a násilí dostali "RÓMOVÉ"...Sýkoru kopali, mlátili pěstmi a hranolem a při tom křičeli: ty bílá svině, my tě zabijeme.

Ladislava poslal na 2 roky do věznice s ostrahou a David stráví 10 měsíců v káznici s dozorem.

Takže knížka dostane deset let vězení, skuteční rasisté a násilníci... Dostali se k moci magoři a zvrácení pedofilové? Když totiž někdo natočí skutečné zrůdnosti, jak řeže těla motorovou pilou a podobné zvrácenosti, které pak napodobují vyšinutí, dostane Oskara a další ceny. Zatímco jakési pomatené texty z islámu přivedou ty, kteří je mají u sebe, na deset let za mříže.

Neodsuzuji tresty, ale nejednotnost trestu.

Skutečně nám už hrabe natolik, že nedokážeme rozeznat a odsoudit skutečný rasismus od výkřiků "per huba" třeba na někoho na stadionu?


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...