Ještě párkrát zašermuje afroameričan Obama pěstičkami a je po válce

 

Ruský mužík se nenechal napálit šviháky z „ Wall Street“ a udělal z nich totální chudáky. Superexperti zase dostali pořádně na frak.

 

Co však musí být daleko, neskonale daleko potupnější pro tuto nadřazenou sortu lidí, že dostali na frak z morálky a slušnosti. Že je z toho ruský mužik totálně zdiskreditoval.O sortě plebsu z řad eurofanatiků ani nemluvě. Ta je pod důstojnost rozlišovacích měřítek jakýchkoliv morálních a inteligenčních hodnot.Řekněme si fakticky, v čem je morální převaha, aby to nebylo jenom jako urážky Václava Klause od jakéhosi podřadného primitiva rektora Jiřho  Zlatušky ( i toto může být rektorem) o konečnících ve veřejném sektoru z ANO, bude hůř.

 

Za prvé: totální podraz amerických tajných služeb, které připravovaly Ukrajinu s různými rádci v době, kdy Putin stáhl skoro všechny na obranu sportovců v okamžiku  konání Olympijských her v Soči. Špína všech špín! Morálka hodná amerického občana. Na zvracení.

Za druhé další podraz afroameričana byl, když Janukovyč podepsal dohodu s Němcem, Polákem a Francouzem, kde byl i protěžovaný kůň Merkelové Kličko, následně ulice „Majdan“ nerespektovala nic a násilí pokračovalo, aniž Obama vůbec otevřel ústa. (Mimochodem ta chátra je tam dodnes)

Za třetí bleskový obrat děje ihned po ukončení Olympijských her nečekal nikdo, natož afroameričan se šviháky z Wall Streetu… Prostě Putin, když viděl, jak se tam Američané roztahuji, obsadil Krym a hvězdná flotila podrazáků z USA nestačila ani zavřít ústa.

 

To, co následovalo jako morální facka už bylo prostým vyústěním za zločiny EU a USA.Vystupování Putina a především Sergeje Lavrova o dvě třídy převyšovalo duo Obama – Kerry. Když se k tomu připočte trapná šaškárna Catherine Ashtonové, Hermana Achille Van Rompuy, jakožto poskoků z našich řad Schwarzenbergera, Polčáka, Štětiny, je jasný výsledek předem.

A když nakonec začne Putin poučovat západní státy o výchově dětí, o lásce k vlasti, rodině, tak aby zastánci západní pseudomorálky lezli kanálama.

 

Bezpáteřní, bezcharakterní duševní trosky včetně prohlášení z řad českých politiků a novinářů se odhalily!

 

Ale POZOR

To neznamená bezmeznou důvěru v Rusko. Stejně jako Němci, jako USA, mají Rusové velmocenské choutky a je stále třeba se mít na pozoru. To výše popsané a totální morální facka západu je pro dnešek, pro současnou dobu nadutců  americké administrativy, která potřebovala morální facku jako sůl, ale zítra to může být jinak, třeba obráceně. Takže opakuji, to výše popsané je pro rok 2013 – 2014, nikoliv jako bianco šek!

Vzhůru do Evropy a nikdy jinak
Vzhůru do Evropy a nikdy jinak

Pro mě osobně to bylo velké poučení, kdo je zbabělý, stádní primitiv, který nedokáže říct vlastní názor (např. Polčák) zatímco poslankyně a žena z ČSSD Dana Váhalová, se postavila hlavnímu proudu.







A že novináři nedokáží odlišit slova: na Ukrajině operovali ruští civilisté, což je stejně tak jako američtí, ale vojsko jako armáda tam nebylo, už jenom dokresluje ubohost majnstreamového proudu, kterým se fanatičtí zastánci EU snažili a snaží udržet jako bolševici několik dní před pádem v roce 1989.

 

Věcný novinářský argument
Věcný novinářský argument

Jestli toto je západní reprezentace dneška, a my k ní údajně patříme, Bůh nás ochraňuj…

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov dnes poprvé otevřeně prohlásil, že Moskva bude pokládat útoky na ruské občany za útok na Rusko. „Když budeme vystaveni útoku, pak na něj odpovíme“, řekl Sergej Lavrov v interview pro ruský anglojazyčný kanál Russia Today.
Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2014_04_23/Sergej-Lavrov-Utoky-na-ruske-obcany-jsou...
==============================
Míč je na straně mejdanové vlády. Legrace končí. Co na nositel Nobelovy ceny míru?

Potvrdí Máňa směroplatně, že 25. května se na CELÉ Ukrajině uskuteční prezidentské volby?

A ještě jedna podotázka? Kdy se po MEJDANU bude uklízet? Dostane Národní garda košťata?

Zeolit
před 3 roky

Ať žije Internet a svobodné weby s různými názory!

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

Zeolit
před 3 roky

Ten spěch má jediný motiv, nepostrádající logiku. Zametá stopy. Nejeden projektil totiž skončil právě v kmenech, které teď odvezli neznámo kam. Byly tak naprosto nezvratným důkazem, odkud se střílelo.
http://www.stripkyzesveta.cz/cz/media/75...
===================
Otázka tedy zní: Proč všechny tyto stromy byly vykáceny? Kdo k tomu dal příkaz? Odbude se to posměškem, že se jedná o spiklenecké teorie? Vyletěly ony kmeny stromů už komínem? Nejlepší způsob, jak corpus delicti zlikvidovat?

Brabec
před 3 roky

Nechápu, proč se zbýváme Ukrajinou Problém rozeštvalo US. Opravdu tohle není náš problém, EU se nechalo zatáhnout do nesmyslu, holt hroutící se US a dolar kopou jako chcípající kobyla

Petr Pokorný
před 3 roky

Do škol bych povinně zařadil: Václav Havel se mírovou cestou zasadil, že náš vývoz zbraní obsadili západní přátelé z USA a Německa. A především Slovensko mělo navíc další nezaměstnané. Tak skončil experiment s vyvážením míru do světa dle amerických měřítek demokracie a svobody....

Zeolit
před 3 roky

Vykasané kalhoty/havlisti z naší umělecké fronty už dlouhonepodepsali žádnou petici. Pod článkem můj diskuzní příspěvek:
=======================
Jiřího Menzela jsem měl rád., Zeolit, 18. 4. 2014 12:35:54

Jako režisérovi se mu nedaří, o to víc se angažuje v politice. Měl by se spíše držet svého kopyta a na primitivní zviditelňování se vykašlat. Západ chtěl posunout "své" hranice na Východ. Dokonce podpořil převrat, který provedli na MAJDANU ukrajinští ultranacionalisti. Stačilo, aby ekonom ze Lvova, Parasjuk, vzal z ruky Kličkovi mikrofon a bylo po dohodě tří ministrů zahraničí, Klička a Janukovyče. USA podle Nulandové do "projektu" vrazily 5 mld. dolarů. A výsledek? Rusko získalo zpět Krym. Západu na základě blbé politiky zůstává na hrbu Ukrajina v bankrotu a na pokraji občanské války. Rusko není Sovětský svaz. O ovládnutí světa se snaží jiní - neokoni z USA /na Wiki je možné si najít heslo "neokonservativci". Věřím, že v USA zvítězí rozum a válečné štváče a la John McCain pošlou do důchodu /a to jsem mu fandil v prezidentských volbách proti Obamovi, sám přeci nejlepe ví, jak je hrozná VÁLKA.../. Doufám, že se neobnoví skutečná Studená válka. Kdo ze zbrojení má největší zisk? Obyčejní lidé určitě ne. Líbí se mi bojovná vyhlášení miliardáře Schwarzenberga. Sám přiznává, že ekonomické sankce mohou zvýšit cenu plynu a nafty, ale jedná se přeci o obranu naší svobody. Mno, pochybuji, že doma topí plynem a každý měsíc počítá, kolik bude za plyn platit. Jemu se to hecuje... Havlisté jsou stejně zvláštní lidé, když mohou souhlasit a omlouvat "humanistické bombardování" ve válce se Srbskem... O hanbě s uznáním Kosova nemluvě. Vykasaných kalhot je pár, ale média mají v hrsti...

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...