Putin je zločinec (nebo masmédia udělala z občanů České republiky pitomce?)

 

Kdo hraje špinavou hru?
Kdo hraje špinavou hru?

Putin je zločinec, hlásají česká masmédia a vydírá Ukrajinu. Za trest jí chce zvýšit cenu skoro na dvojnásobek.Ano, za trest bude Ukrajině prodávat šíleně draze plyn a tím ji vydírat.

 

 Pojďme se nejdříve podívat na fakta a pak můžeme říct, kdo je skutečný gauner. Putin? Obama? Špičky z Bruselu?

Ukrajinská vláda je ochotna platit 268 dolarů. 17. prosince  2013

Jaká je skutečná cena, za kterou Evropa a Ukrajina plyn odebírá?

Loni  průměrná cena pro Evropu 402 dolarů - Ukrajina  400 dolarů

Následně po dohodě:

Průměrná cena v prvním čtvrtletí činila 399,42 dolarů - Ukrajina 268 dolarů


Až do krymské krize a Majdanu...

Málokdo však už ví, jak Ukrajina platila Rusku za plyn. Nikoliv hotově, ale peníze, které Ukrajina vybrala za převody plynu do Evropy od nás, přeposílala Rusku. Takže by se dalo říct, že jí to nestálo skoro nic.  Gazprom je hlavním dodavatelem plynu pro řadu zemí ve střední a východní Evropě včetně České republiky, Polska a Maďarska. Firma disponuje největšími zásobami zemního plynu na světě a z politických důvodů tratila obrovské peníze.
Opět málokdo však ví, že...

S černomořskou flotilou se také vezou poplatky, které Ukrajina dostává. Ukrajina prodloužila nájem v Sevastopolu o dalších 25 let a cena pronájmu byla 100 milionů dolarů ročně. A ještě o 100 dolarů snížilo Rusko cenu plynu. To je skutečně vydírání Ukrajiny? To vše uzavřel Putin s Janukovyčem.

Je jasné, že podpisem s Evropskou unií by Ukrajina o vše přišla.

S Putinem se totiž dohodli také na ruské půjčce ve výši 15 miliard dolarů, která by měla pomoci kriticky zadlužené Ukrajině odvrátit bankrot. „Ruská vláda rozhodla, že nakoupí cenné papíry ukrajinské vlády za 15 miliard dolarů,“ potvrdil Putin. Kyjev odmítl tvrdé podmínky Mezinárodního měnového fondu, který měl zemi půjčit na akutní potřeby - například sociální dávky či důchody. Stav ukrajinských rezerv byl zoufalý, jen kolem 19 miliard dolarů. 

 Takže neuvěřitelný příběh, který nám servírují (Putin by musel být přímo dement)

Ukrajina by podepsala asociační dohodu s EU, dohodu s NATO, Američané už připravovali území pro další raketový systém proti Rusku a...Rusko by to platilo! Skutečně je to vydírání Ukrajiny Ruskem? To vážně si někdo myslí? Nebo?

__________________________________________________________________________

 Další obvinění: Rusko si prý Ukrajinu koupilo a je to korupce. Včera se dohodla EU s Ukrajinou, že jí odpustí veškerá cla. To korupce není?

Takže kdo je pitomec, Ondřeji Neffe a pátá kolona? Nesvádějte to na Václava Klause a další. Evidentně banda z Bruselu s Obamou lžou a důkazy jsou na 100% jasné – doložitelné. Nebo dostáváte peníze za to, že z občanů děláte debily?

Poslední zpráva
Ukrajina nabídla Rusku, že bude platit za 1000 kubíků odebraného zemního plynu 386 dolarů, uvedla v pondělí Ukrajinska Pravda. Jde o kompromisní částku. Reakce Gazpromu zatím není známa. Rusko navíc požaduje platby za plyn předem. Ukrajina přitom stojí na kraji bankrotu, její rating se propadá do spekulativního pásma a hřivna ztrácí hodnotu.

 

Média jako Mf DNES, čt 24 a za všechny Respekt: Za pozornost stojí nejen čerstvě založený Spolek přátel Ruska v České republice, který založil bývalý senátor Jiří Vyvadil, ale zejména prý „rychlá rusifikace“ části pravice kolem strany Ne Bruselu a v okolí Václava Klause.

Díky tomu se mezi přáteli Ruska ocitá kromě Klausových hradních spolupracovníků nebo novináře Adama B. Bartoše například Petr Štěpánek, funkcionář krajské úrovně ve stále ještě sněmovní ODS. Leschtina se zamýšlí, co tyto lidi k podpoře Ruska vede.

Ne, ty idiote Lechstino, rusofikace to není. Ale ještě větší špína, která se na nás valí ze západu, než byla zde za bolševika. Nic víc, nic míň. Čísla a důkazy jsou nezpochybnitelné!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
filip
před 3 roky

Putin hraje špinavou hru.

Zeolit
před 3 roky

Babišova multimediální palba: denně osloví 3,5 milionu voličů

Média místopředsedy vlády osloví denně 3,5 milionu voličů. Čtyři miliony Češek a Čechů brouzdá na jeho webových stránkách, 1, 7 milionů čtenářů listuje jeho týdeníky, milion a půl lidí čerpá informace z jeho deníků, dva miliony posluchačů ladí jeho rádio. Další milion kouká na jeho televizi. Bráno prostým součtem, média Andreje Babiše osloví měsíc co měsíc přes devět milionů obyvatel Česka.

http://echo24.cz/a/wC4Qv/babisova-multim...
=================================
Tak na Babiše je krátký ÚOHS, lidově Antimonopolní úřad, NKÚ, BIS, Senát, Poslanecká sněmovna, ÚS, justice i policie. A to jsem na hodně ouřadů zapomněl.

Zato si rozumí s naším prezidentem a to mu bude ke štěstí stačit... /Miloš Zeman nezapomíná na to, co mu "přátelé" z ČSSD provedli kdysi při prezidentské volbě.../

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...