Vydala ambasáda USA rozkaz ke konečnému řešení ODS?


 

Protože nadpis vypadá příliš přitažený za vlasy, příliš fantasmagoricky, projděme si společně doložitelná fakta a uvidíme, zda i po souhrnu událostí to bude tak bulvární výkřik a senzace na zahození.

 



Přibližně čtrnáct dní před volbama se opět rozjelo vyšetřování starostů ODS (či bývalých ODS) v severních Čechách, zda ve prospěch obcí (nikoliv sobě) po záplavách nezneužili dotace.

Přibližně čtrnáct dní před volbama se opět rozjely „odposlechy a intimní rozhovory“ Nagyová – Nečas v médiích.

Přibližně 14 dní před volbama se opět v médiích rozehrála karta Rittig kontra ODS, další výplody z odposlechů.

Přibližně čtrnáct dní před volbama se rozjela kauza pěti radních ODS v čele se známou Uždenijí.

Přibližně čtrnáct dní před volbama oznámil Klaus, že bude opět volit ODS  a nezůstalo to bez odezvy.

Připočtěme k tomu „náhodné“ opakování neodsouzných, ale veřejností propíraných kauz ODS. Dokonce i těch, které již byly soudem zamítnuty.

Jenomže, kde je ten průsečík?

Ví se již s určitostí, že Ištvan a Bradáčová má vazby na USA a ambasádu. (Z veřejných zdrojů) Tyto zdroje a lze dohledat tvrdí, že tam byli někteří z jejich okolí pečení, vaření. Co je k tomu vedlo?

Ví se z určitostí, že Ištvan žádné důkazy nenašel a i on stále tvrdí, že hledá a hledá. Jak dlouho může hledat? Další rok, dva, do konce života?  Nikdo by ve svobodných státech takovouto frašku netoleroval. Ištvan už byl od soudu vyhozen dveřmi, oknem se vrací zpět.

Kdo nad ním drží ochrannou ruku? Prezident Zeman?

Hloupost, tak velkou sílu prezident, natož občan Zeman nemá. Nějaká politická strana? Dnes by si to asi nikdo neriskl. Ústavní soud je totální nesmysl a senát také ne. Tak kdo tedy? Jděme dál.

Mít v šachu celou vojenskou rozvědku, celé vední státního zastupitelství, vládu a nakonec udělat puč založený na výmyslu kil zlata a stamilionů, aniž by byly v ruce jasné důkazy hned ten den, si nedovolí nikdo na světě. Mimo států, kde bývají vojenské puče. Thajsko, Afrika… A zde to prošlo jako výlet do Vídeňského Prátru. A tři, čtyři lidé drželi a drží celé státní zřízení odposlechy v šachu. Prý něco hledají a něco najdou. Jakou mají jistotu?

Putin? Barroso?

Je pravděpodobné, že jeden z těchto dvou by si něco dovolil? Merkelová? Tak kdo? Jak to, že se tolerují stovky, možná tisíce hodin nahraných odposlechů celé vládní, vojenské a civilní tajné složky a soudní špičky, aniž by se někdo ptal na výsledek? A soustředěné do rukou několika osob? Od roku 2012 se stále probírají další a další odposlechy. Kolik jich vlastně povoleno bylo?

Umí si někdo představit, že dva státní žalobci by odposlouchávali amerického prezidenta Obamu, současně vedení Pentagonu, CIA, FBI…A beztrestně?

Je jasné, že ani tato parta v čele s Bradáčovou by neměla tak volné ruce, nebýt totálního krytí. Zatím.

Ale vraťme se k výše:


Bývalá radní Prahy 2 za ODS.a současná zastupitelka této městské části Aleksandra Udženija čelí obvinění . Kromě ní je mezi obviněnými také bývalý starosta Jiří Paluska (dříve ODS), dále nynější místostarosta Jan Vaněk (ODS), současný radní Václav Vondráček (ODS) a bývalá radní Jana Babická (ODS). Tito radní pro uzavření smlouvy hlasovali.

To je po záhadném a nepochopitelném obvinění Svobody za ODS další neuvěřitelný antidemokratický prvek, kdy za hlasování je někdo obviněn.

A to finále na závěr:

Před pár dni oznámil Václav Klaus, že sice se skřípěním zubů, ale přesto bude volit ODS.

Co čert nechtěl, vzápětí je v Lidových novinách na titulní straně od jakéhosi Plhoně celostránkový nadpis

 

 

A pod tím se dočtete, že o půl roku dříve, než Key Investments padla, CEP získal uložené peníze. A Praha 6 to prý zase ví z utajených zdrujů a nepoví. Ale už se na CEP a Klause chystají. Nejlépe by bylo, kdyby se Klaus přiznal…

A tato půlstránková mapka prý dokazuje, jaký je Václav Klaus zločinec…

Já tam to tunelování prostě nevidím!

 

Vytuneloval, nebo neprodělal?
Vytuneloval, nebo neprodělal?

 

Takže se opět ptám: co znamenaly časté kontakty na americké ambasádě, je pravdou, jak se tvrdí, že zařízení, které dokáže dokonale propojit a napodobit lidský hlas k neroznání u nás neexistuje, mají ho pouze tajné služby USA a že se nekontrolují odposlechy, ale do novin se pomalu pouští to, co z USA přichází? Je pravdou, že nad Ištvanem a Bradáčovou drží ochranu tajné složky USA a proto si mohli dovolit celé měsíce odposlouchávat všechny složky, aniž by byl někdo potrestán? A protože se nic nezjistilo, musí tomu v USA pomoct?

 

Těžko oddělit fámy od skutečnosti. Ale pokud si probereme společně chronologii s pseudonařčeními a záhadnými vývody a prohlášeními Ištvana, těžko se ubránit dojmu, že na fámách je víc, než známé přísloví: na každém šprochu pravdy trochu.

Na závěr: samozřejmě že samotná ambasáda ne. Ale že byl Václav Klaus velkým oponentem Bushe, který, jak se ukazuje, patřil mezi největší masové vrahy na světě. A nyní se v Anglii snaží objasnit zákulisí invaze, v níž zemřelo 179 britských vojáků, přes čtyři tisíce vojáků USA a na půl milionu Iráčanů. A že odtud může společně k ODS pramenit nenávist a zdání, že ODS a Václav Klaus stojí v cestě americké rozpínavosti!

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...