Zločin jménem Barták a značka „navždy poznamenaný“ ODSák

 

Tak nějak absurdně by se dala nazvat kauza, která už z prvního pohledu bila do očí stejně tak, jako Ištvan, Šlachta a puč vlády Petra Nečase.  (Nezatahujme do toho Nagyovou – Nečasovou, tato kauza byla známa už o rok dřív). A pouze ji zločinně Ištvan spojil!

 Závěr napoví nejvíc

Ale pozvolna by se měli rekapitulovat státní zástupci – žalobci, pozvolna by se měl rekapitulovat souběh podání žalob do očí bijících a pozvolna by se měla rekapitulovat souvislost puče na ODS v čele s Petrem Nečasem.

Toto by však měli udělat samotní aktéři, kterých se zákeřné a podpásové politické žaloby týkaly. Za pár let totiž už nikdo nebude vědět, co se skutečně stalo, ale lidem ulpí v paměti: korupčník Barták, odkloňovač Kocourek, korupčníci ODS. A toto by státním žalobcům, z nichž účelovost čiší na dálku, nemělo projít. Nejen státním zástupcům. Týká se to i těch, kteří účelově trestní oznámení podávali, občany mystifikovali a zavedli atmosféru, že co politik, to lump a zloděj.

Přitom mnoho set starostů a politiků na různých úrovních dělá pro lidi za hubičky, s vysokým nasazením a mnohokrát bez poděkování, ale jsou smeteni kauzami s často umělou šikanou, která časem sejde z mysli, ale na dotyčném to nadosmrti ulpí.

Jsou to činy, se kterými bychom se nikdy neměli smířit  a těmto lidem by to nemělo napořád procházet. Postarejme se veřejným tlakem, ať jdou od válu a půjde li to, ať jsou spravedlivě potrestáni.

Ne vše se udělalo při transformaci dobře, ne vše se povedlo. Ale slušní lidé by už s odstupem času mohli pozvolna umět rozkrýt chyby z práce, která v učebnicích nikde nebyla a oddělit od evidentně kriminálních kauz.

Například „kauza Barták“, kauza do očí bijící nesmyslným dějem a přesto po televizích a dalších médiích defilujícím žalobcem Táborským s odstrašujícím obviněním více jak osmi let. A přestože bylo jasné snad každému, kdo si údajnou posloupnost výkladu žalobce Táborského vyslechl, že je to s prominutím žvást, státní orgány se tím zabývali a dokonce soudil soud.

 

Prostě kauza takto definovaná a popsaná je spíš na odejití státního žalobce do duševního ústavu, než před klasický soud. A přesto se tam dostala. Jak je to možné?

Tento názor dnes není ojedinělý, naopak (ukázka)

 

Kamberský Lidové noviny
Kamberský       Lidové noviny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ale málokdo zaregistruje temnou výhrůžku v Lidových novinách

Takže státní zástupce si prostě může dělat co chce, zatajit důkazy, pak je někdy ukázat, život obviněného je druhořadý, taktika a hrátky státních zástupců mají přednost. Ale to přece není možné, aby si s námi tito gauneři takto hráli!  Buď důkazy jsou, nebo nejsou. A že důkazy má a někdy někde někomu.... Za tyto podvody by měl být okamžitě kriminál. Zde je důkaz, toto skutečně řekl:

 

Dušan Táborský
Dušan Táborský

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Kolego v diskuzi, bohužel ani jednorázově. K mému důchodu a výši nájmu, bych to samozřejmě bral. Osvětovou činnost pro ODS dělám bezplatně od jejího vzniku.

Před chvílí jsem si pustil video s rozhovorem něm. redaktora s Putinem, někdy z dubna. Stojí to za shlédnutí. Jenom se divím, že někdo na to neupozornil už dříve. Včera na Virtually to postoval diskutér vvenc. Jsem mu za to vděčný.

https://www.youtube.com/watch?v=07Z5yuM7...

Brabec
před 3 roky

Zeolite, platí vám ODS pravidelně ?

Zeolit
před 3 roky

Redakce Protiproud zveřejňuje a komentuje ukázky z knihy slovenského publicisty Dušana Valka o Andreji Babišovi, která byla v roce 2002 na Slovensku soudně zakázána
...
Úplné začátky vzniku chemicko-potravinářského impéria nechme zatím stranou, vrátíme se k nim v jiných souvislostech. Aktuálně je zajímavější podívat se na metody, jakými Andrej Babiš postupoval, když už byl poměrně silný a bohatý – ale ještě zdaleka ne nejbohatší. Kdy proto o politické kariéře ani neuvažoval. Něco podstatného nám to může říci také o jeho „politických“ metodách. Víme přece, že chce „řídit stát jako firmu“. Tu ovšem musí nejdřív nějak získat. V byznysu to probíhalo zhruba takto:

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/st...
==============================
Opět, nezbývá mi než na jedinečnou úlohu Internetu upozorňovat. Šel jsem si koupit MF DNES kvůli programu televize. Vždycky jsem se hrnul jako první, aby mi manželka noviny "neočetla". DNES leží na stole a je k dispozici mé ženě. Sám dávám přednost usednutí ke kompu. Z mého pohledu se jedná o revoluci. :-)

Aby nenarůstala remitenda, nabízí Mladá fronta NEJVĚTŠÍ HRU V DĚJINÁCH MF DNES. Pozor, jedná se o Milionovou trefu. A jako otvírák jasně bulvární článek: Oběť vyděračů: Život mě stál 40 milionů

Abych Slonkové nekřivdil, na první straně lze nalézt titulek týkající se politiky:
V seznamu velkých dárců ODS je muž se 13 exekucemi /Po upozornění MF DNES strana oznámila, že 1,7 milion vrátí/.

Zeolit
před 3 roky

Státní zástupce Táborský nelže, on pouze obohacuje český jazyk, on OKLEŠŤUJE. Možná, že se tímto obratem stane stejně populární jako ten, který použil slovo "odklonit"...
/Z diskuze na Virtually./

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...