Vážený pane poslanče a předsedo klubu Kováčiku (KSČM)

 

dělnická
dělnická

Otevřený dopis

Vážený pane  poslanče a předsedo klubu Kováčiku (KSČM)

Absurdní drama zvrácenosti politického systému nutí občany k neuvěřitelným činům. Já, pravicový občan, hlásající a žádající svobodu všeho občanského se obracím na vás o pomoc. Na stranu, zosobňující bývalou totalitu a mnoho zlého v našem státě, co se kdy přihodilo. A opět bohužel pouze z příčiny, že stávající pravicové parlamentní strany mě nezastupují a v nadnárodní otázce „Vyššího principu“ zájmy českého lidu bohužel nejlépe zastupujete vy. Zdůrazňuji, bohužel.

 

Jenom v jednom se  odbočím od tématu: ve včerejší Partii jste vyslovil absurditu: „v dnešním kapitalistickém světě, o kterém snad nikdo nepochybuje…“. Musím Vás opravit. Byl to nesmysl. Kapitalismus a trh je tam, kde je volná soutěž a tržní systém. Tam, kde jsou dotace, naprosto porušující volnou tržní soutěž a ceny naprosto netvořené trhem nenazýváme kapitalismem, ale socialismem. Možná socialismem s tržními prvky, aby bylo učiněno definici zadost. U nás už není trh a kapitalismus. Stejně tak, jako totalita není, kdyby stát vedla KSČM, ale pokud by byl zakotven opět Ústavní zákon o vedoucí úloze KSČM, nástupci KSČ  a tato strana by jak v preambuli, tak ve svých činech měla začleněnu myšlenku „kdo nejde s námi, jde proti nám“ a jako to bývalo běžné, tyto „zvyklosti si vynucovala násilím.

 

Bohužel zvrácenost naší politické parlamentní scény spočívá v tom, že v nadnárodních zájmech České republiky jste se stali nejdemokratičtější parlamentní stranou, zatímco lidé strany TOP 09 v čele s poslancem  Schwarzenbergem, Polčákem, Kalouskem, jejich poslancem v EU Jaromírem Štětinou, ale i Bělobrádkem a dalšími včetně ODS totalitní a převzali bývalou vedoucí úlohu KSČ: jiný názor je umlčován, nutí nás do systému s USA na věčné časy a nikdy jinak a jediná pravda je americká. Kdo pochybuje, je vlastizrádce a lump. Což já, jako obyčejný občan ostře odmítám! Nebo jsem, stejně jako mnozí jiní, tím lumpem.

Totéž jsem slýchával až do roku 1989. Skutečně se demokratický svět zbláznil a zvrátil? Ne, nebudu vás volit, přesto se na vás jako parlamentní stranu obracím, abyste zastupovali na nadnárodní scéně občany, jako jsme my, pravicoví a určitě víte, že nás není málo.

 

Prosím, bylo nutné tuto úvodní část napsat, protože nás, kteří pochybujeme o jediné pravdě, tentokrát americké, mnoho spoluobčanů oslovuje jako komunisty, byť jimi nejsme!! Ale starost o naší vlast a naše české občany z jakéhosi „Vyššího principu“nás v mnohém spojuje.

 

A nyní k věci

Domnívám se, že občané České republiky mají právo na svobodné a objektivní informace. Domnívám se, že veřejnoprávní média nemají právo tvrdit, že červená je modrá a naopak. My dva jsme přibližně stejně staří a oba známe mapy raket SSSR včetně států jako satelitů, namířené proti západu do roku 1989 a kde jsou Ruska dnes. A stejně tak víme, kde jsou americké rakety (NATO) tehdy a dnes. Vedoucí úloha SSSR je rovna vedoucí úloze USA. Žádný rozdíl! Víme, že prezident Gorbačov slíbil prezidentu Reaganovi a premiérce Thatcherové reorganizaci SSSR a osvobození satelitů jako jsme byli my, Maďarsko atd., výměnou za zrušení NATO. Pak se začalo NATO tolerovat, ale za podmínky, že se nebude rozšiřovat. Kde skončily sliby těchto „oduševnělých občanů“ v čele s Havlem, Bushem, nakonec Obamou? Kde mají USA, tudíž NATO základny dnes?

Já jako mnoho jiných jsme žádali o vstup do NATO. Žádali jsme o vstup jako společenství obrany před SSSR, nikoliv jako NATO záruka rozpínavosti USA.

 

A co je fascinující nadále? Že lidé jako já, nemající přístup k americkému vidění, naprosto přesně (a dávno předem, což je nejdůležitější) popisují chronologii událostí jako filmový režisér Oliver Stone v dokumentech „Americké století očima Olivera Stonea“.

 

 

Domnívám se, že když velký bojovník ústy Schwarzenberg, členové TOP 09, europoslanec Štětina ale i další jako dělnická pěst USA a EU žádají od dělníků (zemědělců, soustružníků, mechaniků a dalších) krvavé oběti, ženou je do nezaměstnanosti, měli by jít příkladem a založit konto, na které by vkládali celý svůj poslanecký (dokonce evropský) plat, protože oni mohou našetřit na horší časy, ale propuštění zaměstnanci s platem 12000 – 15000 hrubého nikoliv. A zrůdnost je, aby náklady fanatismu rozšiřování NATO nesly nejchudší, zatímco v kavárnách sněmoven se při drahých nápojích rodily primitivní války lží!  Žádám, aby tyto náklady nesli nositelé hrdinského boje proti Rusku jako kavárenští povaleči a nikoliv chudí lidé – občané nejen České republiky, ale i občané Evropy, skuteční plátci daní na vás, poslance a politickou, placenou sféru! Současně navrhuji, aby v čele této společnosti zakládající konto byla zvolena největší dělnická pěst: kníže Schwarzenberg, který tam může jako základ vložit své jmění, z čehož by se hradily náklady sankcí hvězdné flotily z Bruselu obyčejných občanů!

 

Žádám vás, KSČM, abyste tuto žádost přednesli v poslanecké sněmovně. Žádám vás, abyste ji přednesli s dodatkem, že nejsme voliči KSČM, přesto se na vás s důvěrou obracím já, Petr Pokorný (a dle internetu tisíce dalších) k jako k jediné straně zastupující naše občany. A žádám vás o tuto službu s dovětkem, že se opět satelity Ruska (bývalého SSSR) nikdy znovu nesmíme stát, ale evropskou totalitu a cenzuru nelze nadále trpět!

Z těchto poslanců, z Evropské unie se stává říše zla, totality slova a činů. I na Polácích je vidět zneužívání. Jdou v čele hrozeb proti Rusku, ale náklady máme nést my. Zemědělskými produkty a strojírenstvím to začíná…

A jako občan žádám, aby se okamžitě ukončila cenzura slova ve veřejnoprávních sdělovacích prostředcích (dnes horší než za totality komunistické) a rovnovážně se informovalo dle pravidel novinářské etiky.

Ano, zvrácenost západoevropského systému došla tak daleko, že se obracím na stranu KSČM, aby nás od totality začala bránit. Snad ani nelze napsat víc.

 

P.S. Zatímco 1,8 milionová demonstrace v Barceloně za odtržení od Španělska nestojí skoro ani za zmínku ve veřejnoprávních médiích, jeden pošuk na Rudém náměstí v Rusku proti Putinovi pokrývá celou mediální scénu.

Je to zvrácenost nebo zločin, pane poslanče?

 

Petr Pokorný

Občan České republiky (doposud české)

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Nebýt "Ukrajiny", nikdy bych se nedozvěděl, že existuje server NOVÁ REPUBLIKA...
http://www.novarepublika.cz/2014/09/rusk...

Zeolit
před 2 roky
Zeolit
před 2 roky

OT, ale doporučuji. /Čas tak rychle běží, že jsem si musel najít, co se vlastně na summitu ve Vilniusu projednávalo. Jenom mi to potvrdilo, že občas udělat stručnou chronologii důležitých událostí není od věci.../
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/roz...

Zeolit
před 2 roky

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/10237...

A co naše republika? My na výstavbu dalšího bloku v Temelíně s pomocí "Rusáků" nemůžeme ani pomyslet. I kdyby to bylo 100x nejvýhodnější.

lojzo
před 2 roky

Dnes se nikdo nemůže divit že byl rok 1948 kdy se občané nastolicovali a pozavírali a popravili takovou lůzu která tehdy vládla a které se ta dnešní rovná ba je ještě horší.Zaprodanci kteří cizákům prodali za babku naše nejlepší a největší fabriky známé po celém světě dnes jenom lžou že chtějí něco udělat pro občany!Udělali akorát to,že 800 tisíc jich žije v bídě a další to čeká ve větším měřítku!Socani jsou spolčeni s TOP 09,KDU ČSL ba i s ODS a všichni kradou a lžou dokonce více jako cikáni.Je načase aby se KSČM dostala k moci!

Standa
před 2 roky

Myslím, że se k tomuto názoru připojí hodně lidí.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...