Zeman, Fico, Orbán – něco tady s Ukrajinou nehraje….

 

Pracují na území těchto států dvojí tajné služby? Jak je možné, že oficiální zprávy vysoce chválí Porošenka a Jaceňuka, přestože se poloviny jejich výroků záhy dementují, zatímco zpravodajství pro tyto tři vládní činitele jsou prý zoufalé, ale nedementuje se posléze nic?

V Evropské unii se objevoval ukrajinský hlas, stále mluvili jen ukrajinští představitelé o tom, co se děje, ale nikdo neměl zájem poslouchat hlas druhé strany," poznamenal Fico. Ten patří ke kritikům sankcí, považuje je za kontraproduktivní a novinářům řekl, že malé země doplácejí na geopolitický konflikt mezi USA a Ruskem. Za svá vyjádření ke konfliktu sklidil kritiku od ukrajinského velvyslance na Slovensku Oleha Havašiho. Napsalo ECHO24

 

Miloš Zeman odmítá jednostranné vidění a podpoří embargo pouze v tom případě, že se jasně prokáže, že Rusové bojují na Ukrajině. Nikoliv ruští dobrodruzi, ti tam určitě jsou, ale oficiální ruská armáda.

Orbánův výrok: „Evropská unie se sama střelila do nohy.“ Snad netřeba ani komentovat. A jeho další výroky o objektivitě západních zpravodajců stejně tak jako ukrajinských oligarchů ve vládě snad zná každý.

 

Zpráva ukrajinské vládní dvojice, jak skvěle ukrajinské letectvo rozprášilo obrněnou ruskou kolonu směřující k separatistům tak, že z nich nezbyl ani šroubeček snad také nelze ani komentovat. Vypařily se i pancíře z nejlepší oceli…

Toto napsal Pařát dnes 17,srpna a dole včerejší vyjádření Šándora.

Konečně snímky Porošenka (ukrajinské armády), jak zničila ruská bojová vozidla

 

 

A co poslední zpráva? Zapamatujme si, co a kdo vyhlásil a kdo nakonec bude mít pravdu? Určitě poradce prezidenta si bez souhlasu nadřízeného nedovolí vyslat zásadní zprávu do světa. Na podporu boje proti proruským separatistům Ukrajina získá zbraně a vojenské poradce od pěti států Severoatlantické aliance, mimo jiné ze Spojených států a Polska. Jednotlivé státy se na tom podle poradce ukrajinského prezidenta Petra Porošenka dohodly během dvoudenního summitu Severoatlantické aliance.

 

Všechny státy mimo Francie to okamžitě dementovaly. Ale co dementovaly? Že se dohodly, pouze nic nepodepsaly? Nebo se vůbec nedohodly, odmítly a poradce Porošenka lže? Nebo si to poradce Porošenka vycucal z prstu? Nebo to je pravda a poradce vyrukoval se zprávou, která měla být tajná?

Sledujme, zda jsou lháři a gauneři ti, co to veřejně odmítli, nebo lžou zase ti „ukrajinští“?

Buď jak buď, je to další zpráva, která ztrapňuje Ukrajinu a NATO, zatímco Putin se směje. On v této stupidní válce slov opět nejede. A pak se cenzorové diví, že stále více lidí věří Putinou!

 

A bývalý šéf Vojenského zpravodajství Andor Šándor?

 

Lidovky.cz: V Sýrii a Iráku máme poměrně detailní informace o postupu radikálních islamistů. Proč je dění na území Ukrajiny tak nejasné?
Když Ukrajina zničí konvoj několika ruských bojových vozidel a nepořídí z toho jedinou fotku, kterou by veřejnosti ukázala, tak mi to přijde velmi pikantní. Jsme obětí velmi cílené propagandistické války. K tomu přispívají někdy hysterické výkřiky - možná někdy na základě reminiscence sovětské invaze do Česka v roce 1968. Ale jestli někteří polští politici vykřikují, že se Vladimír Putin nezastaví ani na baltu, tak si myslím, že je to skutečně nebezpečná manipulace, která s prominutím blbne lidi. Těch důkazů máme málo. To, že Rusko pomáhá proruským rebelům, o tom asi není pochyb. Otázka je, do jaké míry a čím.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/neinformovany-zeman-vzdy-zpravodajcum-naslouchal-tvrdi-sandor-p8d-/zpravy-domov.aspx?c=A140906_170850_ln_domov_jzl

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...