Ivo Rittig na Havlovo FORUM 2000? Oligarcha Chodorkovský tam už je!

 

Chodorovskij, nebo Rittig? Dnes přítel...
Chodorkovskij, nebo Rittig? Dnes přítel...

Přítel mého nepřítele je můj nepřítel. Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Chodorkovskij bývalý nepřítel je přítel. Rittig bývalý přítel je po zásahu Ištvana nepřítel. Tak toto představuje FORUM 2000, neboli parta "Vykasaných kalhot Václava Havla"..




Nedávno přítel Putin je nepřítel, Bělorus Lukašenko - nedávný nepřítel je prozatímní přítel.

Jedině pojmy idiostství či demence mají své stálé hranice...

 Na pražském Žofíně dnes vystoupí například běloruský aktivista Ales Bjaljacki, ruští opozičníci Grigorij Javlinskij a Michail Chodorkovskij nebo kubánský disident Antonio Rodiles. Diskutovat budou o odkazu zakladatele konference Václava

Havla....

Putinovi trojští koně? Jak Rusko ovlivňuje evropské extremisty

„Češi byli vždy slavjanofilové, i dnes to proruské cítění v tomto národě přetrvává,“ myslí si historik Andrej Zubov. Podle něho je to také důvod proruských výroků současného prezidenta Miloše Zemana, který pouze naslouchá veřejným náladám. Historik, který proslul poté, co byl na základě své kritiky anexe Krymu v červenci vyhozen z Moskevské státní univerzity, to uvedl na panelu pondělního Fora 2000.

Evropské radikální strany tak s ruským režimem spojuje v podstatě jediný cíl, kterým je oslabení Evropské unie. Dvacet procent poslanců, kteří momentálně zasedají za tato uskupení v Evropském parlamentu, tak často fungují zároveň jako lobbisté Putinových zájmů. V jejich snažení jim často pomáhají ruské peníze a síť agentů KGB, shodla se Havlova parta, co spolu mluví....

 

Podle Adreje Zubova se podpora Putinova Ruska mezi evropskými ultralevicovými a ultrapravicovými stranami odvíjí také od jejich výkladu pojetí role jedince ve společnosti. Extremistické strany nalevo i napravo strany sdílí se současným ruským vedením názor, že zájem jedince má být podřízen budování většího cíle, daného ať už národnostně, nebo kolektivisticky. Karel Schwarzenberg poukázal na relativní nezajímavost každodenní demokratické politiky v očích běžných občanů.

V diskusi rovněž zazněl názor, že daleko více než invaze zelených mužů na východ Evropy dnes kontinentu hrozí sofistikovaná ruská propaganda, která apeluje na nespokojené Evropany a nabízí jim alternativu v podobě tradičních hodnot a konzervativismu, na jejichž obránce se Putinův režim pasoval. „Na získání podpory evropské radikální levice rovněž funguje antiamerikanismus, který tito aktivisté sdílí s většinou Rusů,“ dodal Krékó.

Takže Evropě hrozí tradiční hodnoty a konzervatismus? Neuvěřitelné...

Ne, nemá cenu tyto s prominutím kecy dále rozšiřovat. Ale znát alespoň částečně je nutné. Kdo nemá jednotný názor s EU, je rasista, Putinův trojský kůň, zrádce. Totéž říkal Hitler, totéž říkal Stalin a bolševici.

Odmítám, aby tato banda spiklenců kádrovala, vymývala mozky a soudila! Demokracie je pouze tam, kde se může hovořit o všem od A až do Zet. Nejvíce řvou o svobodě ti, kteří svobodu ničí. Ti, kteří tvrdí, že existuje jediná pravda a tu mají oni. Chcete znát skutečnou totalitní, agresivní kliku? Podívejte se na FORUM 2000 a jejich nezpochybnitelnou pravdu. Pravdu ústřední poroty. Nikoliv hostů, kteří občas mluví rozumně jako Radičová...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...