Jsou dvě cesty k míru a světu bez válek

 

Shodou okolností autentické ukázky jsou známy v jednom dni. Stačí si vybrat: jedna je soudní cestou, druhá politická. Která je účinnější snad ani netřeba dodávat.

 

Cesta justiční – soudní:

Soud uznal žoldáky Blackwater za vrahy. Zabili 14 Iráčanů

Americký federální soud ve Washingtonu uznal vinnými čtyři pracovníky soukromé americké ochranky Blackwater z vraždy iráckých civilistů v Bagdádu v roce 2007. Za vraždu čtrnácti lidí hrozí obviněným doživotí.

 

Saúdská Arábie odsoudila 14 lidí za plánování útoků proti USA

 

RIJÁD - Soud v Saúdské Arábii poslal až na 23 let do vězení 14 lidí, kteří plánovali útoky proti americkým vojenským silám v Kataru. Informovala o tom saúdskoarabská oficiální agentura SPA.

Obžalovaní, kteří byli odsouzeni k trestu v rozmezí od šesti měsíců do 23 let vězení, byli v procesu v metropoli Rijádu také odsouzeni za vytvoření „teroristické buňky“.

Saúdskoarabská justice podobně potrestala o den dříve skupinu 13 lidí, v níž kromě Saúdských Arabů byli i jeden občan Kataru a jeden z Afghánistánu, za chystání útoků proti americké armádě jak v Kataru, tak v Kuvajtu. Nejtvrdší trest byl 30 let vězení.  

 

A nebo chunty z Pentagonu:

Přešlap Američanů, část zbraní pro Kurdy nejspíše skončila u islamistů

Američané se sice vydali do leteckého boje proti Islámskému státu, nedopatřením mu však také pomáhají. Jednu z dodávek zbraní a munice, která měla směřovat do...  celý článek

Aby následně:

USA prodají Iráku tankovou munici. Jedna střela stojí více než auto

 Na téměř tři sta tisíc korun přijde jedna střela do tanku, kterých Američané dodají Iráku celkem 46 tisíc kusů. Celková hodnota dodávek munice zbrojního...  celý článek

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Mohou mít Američané zájem na světovém míru? Připustí vůbec ten vykutálený vojensko-průmyslový komplex, aby k tomu došlo? A tak se po porážce Říše zla objeví čistě náhodou fenomén terorismu, a aby to nebylo málo, propaganda přijde s Putlerem, nejlépe v nadživotní velikosti... Zadlužení USA roste nad mrakodrapy, a to není nadsázka. Kam se bilióny stěhují? Do kapes normálních Američanů?

Brabec
před 2 roky

Zeolite, utěšujte se, že žijete v unikátní době. Pád Římské říše jste nestihl, tak teď aspoň vidíte jak to asi probíhá...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...