Masáž veřejnoprávních lží o Ukrajině dostala do drž.. (přes ústa)

 

 

Diví se někdo průzkumu SANEPu?

Amnesty internacional - Martin Barcal : my když jsme akci proti Rusku a proti Putinovi připravovali a děláme to už přes rok! Autentický výrok, odkaz v rámečku!

  

 

 

Provokace proti Rusku začaly po celém světě pod záštitou Amnesty international v době Olympiády v Soči, která se konala od 6. února do 23. února 2014. Naše mainstreamová média to doposud popírala!  A můžeme jmenovat Palaty, Šafaříkové, Procházkové, Applebaumové, Karasy... A pokud Amnesty international něco přiznaly, bylo to přímo o Olympiádě. Pak celou dobu mlžili redaktoři s jasným záměrem:

Agresor je Rusko a my se bráníme!


děláme to už přes rok!!!!!

Kdo sakra lže? Sami na sebe nakonec prozradí, že více jak rok připravovali akce proti Rusku a Putinovi nezávisle na Ukrajině, nezávisle na Krymu!

Důkaz zde - čt 24  7.října 2014 v 11:48 hod na časové ose 78:30 ale hůře slyšitelné

Martin Balcar z AI o lidských právech v Rusku — ČT sport — Česká ...

 

SANEP     A co nejnovější průzkum?

Nejobjektivnější a nestranné informace, hledá většina domácí populace zejména na internetových zpravodajských serverech.  Internet tak sesadil z vedoucí pozice Českou televizi, která se navíc propadla až na třetí místo za Český rozhlas. Ukázal to exkluzivní průzkum společnosti SANEP, který porovnával naměřené hodnoty z února a září letošního roku.
 
Z pohledu ovlivnitelnosti zájmovými skupinami je na tom i nadále nejhůře Česká televize, v jejímž případě je aktuálně 24,6% dotázaných názoru, že tato veřejnoprávní instituce je ve zpravodajství názorově a informačně nejvíce ovlivnitelná z pohledu zájmových politických a finančních skupin. V únoru letošního roku tento názor přitom sdílelo pouze 18,7% dotázaných. Je zde tedy patrný negativní nárůst.

Změny ve vlastnictví největších médií, kdy se např. vlastníkem MF DNES stal šéf hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš, se pak patrně odrážejí na zjištění, že za Českou televizí skončila soukromá tištěná periodika.

Jedním z nejméně ovlivnitelným médiem z pohledu zájmových politických a finančních skupin je pak vnímán Český rozhlas, za nímž skončily soukromé celoplošné rozhlasové stanice.

Za poněkud znepokojující však lze označit skutečnost, že dle názoru téměř třetiny dotázaných jsou názorově a informačně ovlivnitelné z pohledu zájmových politických a finančních skupin všechna média. Za touto nedůvěrou můžeme spatřovat novodobý fenomén, kterým je získávání vlivu nad jednotlivými médii soukromými osobami z řad významných domácích kapitálových skupin či osobami, které mají vliv na vrcholnou politiku, či se jedná přímo o vrcholové politiky, kteří vlastní významná tuzemská média.


A stále více se ukazuje, že ty nejmenší jsou nejobjektivnější a jsou schopny nejvíce bojovat za svobodu slova!  
Kosířova stížnost radě České televize a odpověd Rady aneb uděláme s tím něco? ČT kosířovi

 Mimochodem, na špinavém obratu Jourové a divadlu, jak je kvalitní, na masáži jedině EU a nikdy jinak je to naprosto průkazné a čitelné. Když se k tomu přidá stádo přijatých koktajích děveček v ČT místo kvalitních moderátorů podle genderového klíče "mládí žen vpřed",  je dílo dokonáno na 100%!



Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Tulská vzdušně-výsadková divize na Ukrajině?:
Autor: J. Matuška Datum: 8.10.2014 15:42 NP

Prověřoval Jan Gazdík tuto informaci z rozhovoru s ukrajinským dobrovolníkem? Jenom se divím, že se tento fakt nestal světovou senzací. Měsíce se různé "kruhy" nesnaží o nic jiného, než aby Putina vyprovokovaly k intervenci na Ukrajině.

http://www.senatorskykuryr.cz/zahranici/...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...