Senátní volby a jejich hodnocení

Odborový a socialistický vůdce
16ti%  socialistický vůdce

 

Nejdříve k samotné instituci: vést dlouhodobě instituci, kterou vyloženě pohrdá skoro 84% občanů (nejen důkazem jsou volby, ale i tisíce osobních vyjádření) jako Milan Štěch a brát za to 100% platu, by mělo být přímo trestné jako zneužívání zákona k osobnímu obohacení v tržním hospodářství. Je to přímo na zvracení.

 

Možná mnohé překvapím (a nečetl a neslyšel jsem záměrně zatím žádná hodnocení povolanějších osob), ale volby dopadly docela správně. K tomu je však samozřejmě nutné vysvětlit, z jakého pohledu.

 

Předně vypadla Alena Gajdůšková, která byla přímo excelentním prototypem, proč nesmí fungovat v zájmu občanů genderová zrůdnost 50 na 50, neboli ze zákona dotlačit 50% žen do vrcholných funkcí. Ta žena je vyloženě hloupá a mnozí mohli vidět v přímém přenosu její projevy, nebo otázky ke kandidátům na prezidenta. Porážet muže v evidentně mužských disciplínách jako je box, fotbal, hokej či politika znamená být buď hvězda mezi ženami jako baronka Thatcherová a k níž máme mimořádnou úctu dodnes, nebo se prosazovat jinými orgány… (Bez dalšího komentáře)

 

 Pak zde máme několik senátorů, kteří několika hlasy z národa „utrpěli“ vítězství. Tím se nemá cenu zabývat.

 

A nyní k tomu hlavnímu

Po partě „bude líp“ společně s panem Sobotkou pro mnohé pod přezdívkou „Dluhoslav“ , který dokázal udělat strašné státní dluhy nikoliv v době krize jako Petr Nečas, ale v době vysokého růstu, je uzavřen kruh postavičkami i v senátu po vzoru „fšichni kradětě“…

Neboli těch, kteří zaujali pouze podáváním trestních oznámení, obviňování a výkřiků o zločincích, které vymetou. Jmenujme některé: v senátu zůstane Antl, k němuž přibyl prototyp špinavé obviňovací politiky Láska společně s Dientsbierem. A tyto kontrolní orgány nastupují v pravý čas.

Nyní už nebudou moci bořit, ale musí stavět. Nechť se ukáží!

 

Je to více jak rok, kdy byla pučem svržena vláda Petra Nečase. A především už víc jak půl roku, kdy se začínají objevovat důsledky vládnutí party „bude líp“. Zatím se nesly na vlně rotaček a tisku dolarů či eur, výpomoci ČNB (což jako nesystémové kritizuje Václav Klaus nebo Pavel Kohout) a vývozu do mimo unijních teritorií, což je zásluhou Václava Klause a nyní Miloše Zemana (dokonce s sebou bere Petra Nečase i do Číny). A samozřejmě podnikatelů. Pokud další fáze krize propukne kolem vánoc (a mnozí renomovaní ekonomové před tím varují), lidem se otevřou oči a pochopí, koho si ve skutečnosti zvolili. Tato vláda začala rozhazovat peníze jak šílená místo aby myslela na zadní vrátka a připravovala se na možnou krizi a Antlové, Dientsbierové či Láskové ke svým přátelům mlčí.  

 

Proto je dobře, že byli zvoleni převážně tito kritici všeho. Proto je dobře, že se s nimi nesmočí ti poctiví, kteří byli a jsou stále křivě obviňováni lidmi jako je Láska a spol. (Tím netvrdím, že některý z obviněných skutečně grázlem není)

Dnes jede celá parta v jednom šiku - levice, odbory a „kradětě“.

 A  jsou dvě možnosti: buď budou tak excelentní a Českou republiku povedou lépe než Václav Klaus a ODS v nejlepších dobách našeho státu, nebo se provalí, že jsou to křiváci a pak ať dostanou řádnou „výsluhu“. Za urážky, za křivá obvinění, za destrukci. Více jak rok po pádu minulé vlády už výmluvy a odkazy na ní neplatí!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

Bože, vždyť jde jenom o koryta. Nutné zrušit a ČTV privatizovat. Ušetří to naše peníze !!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...