Za výbuch v muničním skladu ve Vrběticích mohou jednoznačně Stropnický a Chovanec

 

 

Pokud si někdo myslí, že je to výkřik do tmy, nalézá se v hlubokém omylu. Za výbuch jsou jednoznačně zodpovědni ministr obrany Stropnický a ministr vnitra Chovanec společně s hejtmanem  Zlínského kraje Stanislavem Mišákem a měli by být možná i trestně stíháni.

Nejdříve o zodpovědnosti

ten, kdo pracuje v plynárenství, ve výrobně laků a barev, v papírnách, tiskárnách a jim podobným provozům, ví velmi dobře, že nechodí kontroly, ale dnes se vyloženě vrátila zase bolševická buzerace. Od hasičáků po hadříky....Odejde jedna kontrola a přichází druhá. Tudíž samozřejmě je zodpovědný správce objektu, ale za množství, uskladnění a bezpečnostní dodržování jsou samozřejmě zodpovědné i příslušné kontrolní orgány.

A protože toto je navíc muniční sklad s vládní těžkou municí, musí mít samozřejmě mimořádný a velmi kvalitní dohled! Neexistuje, aby si někdo vzal papíry a s pozdravem nazdar odešel!

Neuvěřitelná drzost ministra vnitra Chovance v přímém přenosu

Policie ještě v listopadu zkontroluje všechny muniční sklady, je slyšet najednou zoufalý výkřik. Ale za systém může minulá vláda, drze tvrdí ministr Chovanec a přitakává Stropnický!

Takže v každém druhém provozu se minimálně jednou ročně producíruje kdejaký šášula a obchází i převlíkárny, ale zde komediant s fotbalovým rozhodčím přeberou výplaty a odměny za funkce, ale kontrolu nejdůležitějších a nejnebezpečnějších objektů nikoliv?

Co je to za šaškárnu?

S převzetím funkce automaticky přebírám zodpovědnost a přebírám jednotlivé provozy! Zde si to evidentně rok nikdo nepřevzal, nepřekontroloval a je to stejné, jako když řidič přebere kamión, bude s ním rok jezdit a případnou bouračku svede na minulého řidiče, co nedal brzdovou kapalinu do auta? Řidič tramvaje, co přehlédl červenou na jednokolejce, šel sedět natvrdo.

Zde evidentně porušili tito ministři svoji povinnost a měli by být trestně stíháni. Toto je opřeno o zdůvodnění v Poslanecké sněmovně, kdy je svalována vina na minulou vládu a současní ministři ANO a ČSSD si myjí ruce, byť minulá vláda padla už před rokem a čtvrt!

Další důkaz:

Stropnický nicméně připustil, že překročení normované úložnosti v některých objektech vyloučit nelze. „Skladování munice má své normy a máme indicie, že všechny dodrženy nebyly,“ řekl ministr obrany.(Má indicie, sakra!)Zdroj: http://zlin.idnes.cz/otazky-a-odpovedi-kolem-vybuchu-ve-vrbeticich-fox-/zlin-zpravy.aspx?c=A141031_131629_zlin-zpravy_ppr

 

 


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

UCHO24.cz, buďte vítáno!:
Autor: J. Matuška Datum: 31.10.2014 22:30 NP

K tvrzení, že zpravodajství veřejnoprávní České televize je objektivní, se už dnes jen těžko někdo přihlásí, pokud nechce riskovat své osobní historické znemožnění.

http://www.ucho24.cz/clanky/masochistick...

Frňák baziliškovi Moravcovi na koláži je povedený, hodně napovídá...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...