Americký výzkum dle CIA: okovanou botou testovat hlavičku dvouleté holčičky

 

 

 

Americké horory, americké školství, americký Hollywood, filmy a příklady, jak nakopávat děti do hlav, řezat motorovou pilou, zrůdnosti, sadismus a návody, jak se společností dál.

 

 

 

A Karafiátovi "Broučci" jsou na indexu sexismu a americké pomatenosti


To je západní budoucnost?

Vyhnali jsme bolševismus a gulagy, aby přišlo západní pedofilství a sadismus?

Zvláštní hra Jeremyho Howarda z americké Oklahomy s holčičkou, maličkou Kiylou, která měla oslavit druhé narozeniny. Ani těch se nedožila. Hrál si s ní, jako ukazuje každý druhý film z Hollyvoodu, každý druhý debilní film z této produkce: Bezbrannou holčičku, dceru své životní partnerky Amandy, popadl, vyhodil ji do vzduchu a  v letu ji nakopnul do hlavy. Na nohou přitom měl boty s okovanou špičkou. Pak holčičku vzal, mrsknul s ní na gauč a půl hodiny si jí nevšímal.

Policii následně oznámil, že se o ní staral: oživoval jí tím, že jí lil do krku vodu. Měsíc před tím měla holčička zlomenou nožičku.

Ale kdo je vinen těmito zrůdnosmi a sadismem, když to vidí v televizi od rána do večera? A nyní jdou další americké seriály, jak "slečny" kopou do hlaviček také se stejným způsobem a ta dítka dělají zázračné čáry kolem sebe. Nebo stejně tak kopají do mužů...

Zazračná a nádherná díla americké výchovy!

Převzato:

Court Records Reveal More Details In Death Of Norman ...

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Napsal uživatel Zeolit dne So, 12/13/2014 - 13:53. Virtually

Ano, "Jsme v kritickém bodě: Lidé na Západě zvedají hlas proti válce." Nemohu mlčet! Kdo mlčí, souhlasí! Rozlišujme, co je a co není důležité! Diskusní blábolení o ničem, je luxus. Bunga bunga!
====================
Ubráníme se?
Hlavní roli v ní hraje ekonomické vydírání ignorující principy mezinárodního práva (tzv. hospodářské sankce) a – média. Rozpoutala se obludná jednostranná informační válka, propaganda goebelsovského stylu: Kdo nejde s námi, jde proti nám! Kdo neopakuje primitivní protiruské lži, je Putinův agent! Tak jsou i u nás nálepkováni již mnozí. Mezi nimi bývalý prezident Klaus, současný prezident Zeman – nebo třeba i náš Protiproud. Každý takový „zločinec“ – podle míry důležitosti – je vystaven obrovskému tlaku.

Nepřeceňujeme svou skromnou roli v tomto protiválečném zápase. Ale tu, kterou máme, se s maximální odpovědností vůči již statisícům našich čtenářů pokoušíme držet. Také proto jsme symbolicky 17. listopadu, bez ohledu na obtíže a nemalé náklady, s kruhem odhodlaných spolupracovníků vypravili do světa ruskou verzi Protiproudu – tenký hlas volajícího na poušti.

Cítíme jako svou povinnost zprostředkovat obyčejným ruským lidem informace o tom, že to, co se na ně valí z hlavních médií Západu, není skutečný hlas celé veřejnosti. Že třeba my velmi mnozí ve střední Evropě – včetně Slovenska, Rakouska a Maďarska – a nyní i Německa – se na Rusko nedíváme jako na nepřítele. Že chápeme, jaká hra o život se tu s námi právě hraje, a jsme připraveni jí čelit – tak, jak každý může a umí. V našem případě OTEVŘENÝMI INFORMACEMI a NÁZORY.
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...