Koncesionářské poplatky: zešílel v ČT generální Dvořák? Nesmysl…

 

 

 

Vážně si někdo myslí, že se generální ředitel Dvořák zbláznil a vydává pomatené příkazy? Ale jděte…

 

Samozřejmě všichni jsme reágovali stejně: snesla se sprška vzteku na generálního ředitele Čt Dvořáka a především velice správně na RRTV. I zde:,,Kdo skutečně řídí loutkovládu České republiky?

 

Kdo je však skutečným viníkem?

Odmítám odvolání generálního ředitele Dvořáka! A odmítám podepsat petici: Celý text petice ZDE:

Odmítám, dokud se nevysvětlí, kdo stojí za manipulací všech médií a  nejen Čt!

Mám samozřejmě naprosto totožný názor jako petenti, Protiproud, občané v půlce národa, kteří už manipulaci v Čt a v dalších masmédiích přímo nenávidí! Která je stejná jako za bolševika. Dokonce horší, protože za bolševika jsme měli jasného protivníka – nepřítele! A zde je nepřítel… Kdo sakra? Dvořák? Nesmysl! Jeden člověk proti davu nemá šanci něco udělat. Viděli jsme to dokonce na Václavu Klausovi, jak byl zdehonestován! A co je nějaký Dvořák proti němu? Nula! Mohl si sám o sobě udělat tyto zásahy? Nesmysl!

 

 

Nabízím daleko čestnější a prokazatelnější řešení.

 

Donuťme vládu, aby vydala toto prohlášení s adekvátní odpovědí!

 

Nejsme ovce SSSR, ani Ruska či Putina! Ale odmítáme být ovcemi i USA, jakéhosi Obamy a šašků v čele se senátorem  McCainem! 

Jsme svéprávný národ a jako obyvatelé Čech, Moravy a Slezka pod názvem Česká republika odmítáme být rukojmím hrátek o černé zlato a dalším mocenským harašením zbraní, na jejímž konci může malé státy čekat pouze smrt!.

Proto!

Andrew H. Schapiro jako iniciátor nového Majdanu a zločinu korupce je v České republice

NEŽÁDOUCÍ A NECHŤ JE VYPOVĚZEN!

 

I když je PAŘÁT dnes soukromý, nikomu nepodléhající web, tudíž má právo na svůj názor, domnívám se, že toto závažné obvinění je nutné některými fakty zdůvodnit:

 

 

Fakta a otazníky pouze ve zkratkách – vážně to nijak nesouvisí?

 

1) Co dělal MVDr.  Pavel Bělobrádek v USA tehdy a nyní?

2) Co dělala v USA a po té často na ambasádě tehdy prezidentka Unie státních zástupců České republiky stavovského sdružení Lenka Bradáčová ?

3) Co dělal státní zástupce Ivo Ištván tamtéž?

4) Skutečně padla vláda (z pohledu státu) na kravině, že nějaká „ženská šmírovala svoji sokyni a požádala experta ze zpravodajství“? (I kdyby to pravda byla?)

5) Záhada Bakaly, který investoval do ruské oblasti Kuzbas a na Ukrajině do uhelných dolů.

6) Následně iniciátor diskuzí s velvyslancem Schapiro (  Dementi z USA ambasády v České republice (Aeronet.cz)

7) V  tomtéž  tlačí na dostavbu jaderných elektráren  státem USA a absurdní, přestože korumpuje nabídkami, nabízí pomoc proti korupci!

8) Prokazatelně a bezostyšně předchůdce Eisen zablokoval trh s léky (internetové aukce a děsivá korupce) a opět veřejnosti zamlčeno v masmédiích).

8) Kdo jsou přímí předci velvyslanců USA v České republice, jakého jsou vyznání a především: proč bylo těžké najít experty jednoho typu?

9) Boj s korupcí v České republice, který vyhlásil Schapiro (jakým právem) se nese nepřetržitým obviňováním z korupce v řádu desetitisíců politiků, které většinou vyšumí do ztracena.

10) Výpady proti prezidentu Klausovi, Zemanovi, proti podnikatelům, obchodujícím s Ruskem, výpady proti prezidentu Zemanovi, který nekritizuje východ, podezření, že velvyslanec USA organizuje kartičkovou červenou šou proti prezidentu republiky Zemanovi…

Vážně jsou to jenom náhody? Že toto všechna média popisují jednotně a velmi často přes četku? Není Dvořák pouze nastrčeným blbcem v obrovském soukolí západní propagandy?

Tyto informace nemohl absolutně manipulovat nějaký jeden Dvořák, byť generální ředitel, ale chrlící jednosměrné zpravodajství , které je systémově tříděno a předáváno napříč všem. A toto vše jde z jednoho centra, z jedné strategie, které podléhá i Brusel. Zítra druhý díl: Ukrajina, cena ropy, plynu a vznik masakrů Mejdanu dle času.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

jumbo
před 2 roky

uklidni se, nikdo ti nic nedělá, hysterickej grafiku

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...