Připravuje se zatčení Ivo Ištvana a Roberta Šlachty? A USA velvyslanectví...

 

Nemá už někdo kompetentní jednat? Kde je tehdejší ambassador?
Nemá už někdo kompetentní jednat? Kde je tehdejší ambassador USA?

 

A pokud je to jenom „ forma poplašné zprávy či mystifikace“, tak je čas položit si tuto otázku skutečně: proč tito dva už nejsou ve vazbě a s nimi lidé, co se na americké ambasádě podíleli na svržení legální vlády?

 TK ÚOOZ k policejní razii, 14. 6. 2013 - Česká televize

 

Je rok 2015 a nastal čas

Porovnejte prosím tato dvě vyjádření:

 Ištvan  rok 2013

1) Podle státního zastupitelství tři poslanci přijali úplatek v podobě lukrativních postů ve státních firmách za to, že se vzdají mandátu a nebudou dělat problémy při schvalování zákonů. "Trafiky" ve státních společnostech jim údajně nabízel tehdejší předseda vlády Petr Nečas (ODS).

 Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/istvan-uz-neobvini-fuksu-snajdra-a-tluchore-fzo-/domaci.aspx?c=A131103_092430_domaci_cen

Obvinění jsou výsledkem rozsáhlé akce Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ), jehož policisté ve čtvrtek zasahovali na úřadu vlády, ministerstvu obrany, na pražském magistrátu a několika dalších místech.

Babiš, Jourová a Sobotka v roce 2014 - v čem se liší?

2) Dohodu umožnil ústupek ČSSD, která chtěla nominovat exministra financí Pavla Mertlíka. Výměnou chce prosadit navýšení peněz na sociální služby o zhruba 750 milionů korun a vyšší růst minimální mzdy.

Praha – Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) při dnešních interpelacích ve sněmovně potvrdil, že součástí dohody o navýšení minimální mzdy byla i podpora sociálních demokratů pro Věru Jourovou na post eurokomisařky. Sobotka to řekl v odpovědi na interpelaci předsedy ODS Petra Fialy. "A protože tady musí dojít vždycky k určitému kompromisu a vyváženému kompromisu, tak součástí té dohody byl také fakt, že my jsme jako koaliční partner podpořili nominaci hnutí ANO na pozici evropského komisaře, a stáhli jsme nominaci Pavla Mertlíka, kterého jsme pokládali a pokládáme za stejně dobrého a schopného kandidáta, jako je paní Jourová," řekl Sobotka.

Zdroj:  Navýšení minimální mzdy bylo výměnou za podporu Jourové

 

Co předcházelo?

 

Respekt:

Skrze policejní odposlechy se před námi vyjevuje dosud nejlépe zmapovaný případ politického handlu s korupčním přídechem.

 

Server E15.cz a týdeník Euro zveřejňují kompletní sdělení obvinění bývalé vrchní ředitelce kabinetu předsedy vlády Janě Nagyové, Romanu Bočkovi, Ivanu Fuksovi, Marku Šnajdrovi a Petru Tluchořovi. Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/kauza-nagyova-graduje-v-odposlesich-figuruji-i-sefove-cez-a-ceskych-drah-999187#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

To Euro, jehož hvězdy přecházejí nyní k ANO, bude líp – do Mafry.

Po roce a půl:

Praha - Do mediální skupiny Mafra přechází eventový tým týdeníku Euro. Do Mafry z týdeníku Euro zamířila ředitelka projektů pod značkou Euro setkání Růžena Rousková, která spolu se svou kolegyní Gabrielou Knížovou posílí obchodní oddělení pod názvem mafraevents. To se věnuje pořádání odborných a společenských akcí, jež umožňují kontakt s odborníky, novináři, byznysmeny nebo politiky. Další příchozí Hana Partyková a Marcela Foglová, které měly na starosti produkci eventů, posílí oddělení Public affairs pod vedením ředitelky Miloslavy Novákové. (Public relations (PR) je soubor aktivit, nejčastěji komunikačních, mediálních a lobbistických, vedoucích k utváření pozitivního obrazu společnosti)

"Vítám sehraný profesionální tým, všichni jsou zkušenými odborníky ve svém oboru a věřím, že budou moci úspěšně pokračovat ve své práci v rámci silné expandující skupiny MAFRA," uvedla ředitelka Public affairs Miloslava Nováková.

Zdroj: Mafru čekají další změny. Posílí ji eventový tým týdeníku Euro

 

6. 1. 2015 14:46

Ministr obrany Martin Stropnický (ANO) zprostil mlčenlivosti tři důstojníky obžalované v kauze Jany Nagyové (nyní Nečasové) a zneužití Vojenského zpravodajství (VZ)

 

Z toho je vidět naprosto jasně, že puč na vládu byl jednoznačně režírovaný. Že politické dohody k politice patří a že v pravděpodobném příkazu nebo korupci si státní zástupci  mohou dovolit vše, pokud nad nimi je ochranná ruka. Kdo je mocnější než vláda České republiky?

 

12.6.2014 ONDŘEJ RYČL, KAREL KŘÍŽ: Stíhejte Ištvana a Šlachtu!

 

3-043-05

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Kdo jsou všechno "podivní hrdinové" 21. století?:
Autor: J. Matuška Datum: 7.1.2015 17:21

Zeolit
před 2 roky

Stepana Banderu, který prezidentu Zemanovi připomíná Reinharda Heydricha a kterého mnozí považují za vraha a zločince, označil pro ParlamentníListy.cz šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg za „podivného hrdinu 20. století“. Podle knížete je třeba vzít v potaz, že takoví lidé vycházeli z přesvědčení, že boj za národ ospravedlňuje všechny prostředky.

Brabec
před 2 roky

Podle Šláfenberga je podivným hrdinou Hitler, Gottwald, Stalin, Lenin, Mengel, Berija...všichni "bojovali" na národ ! A největšími hrdiny jsou muslimové !

Kalous
před 2 roky

A kolem Bárty dělali divadlo!!!! Public relations (PR) ...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...