V předvečer odhalení největšího amerického teroru (Bush a Blair) se dějí věci!

 

Maskovaná Al-Kaida
Maskovaná Al-Kaida, nebo demence
propagandy

 

Hitler, Stalin, Bush: trojice, která, má na svědomí statisíce, až miliony nevinných obětí, rozvrácených států, zoufalství a hrůz.

 

Německo, Sovětský svaz, USA

A zatímco Hitler a Stalin jsou po smrti, další šílený terorista Bush se vesele prohání po svém ranči a dělá si z celého světa legraci. A než se proti nim (otec a syn) složí veškeré důkazy, v klidu si zemřou bez potrestání. A zatímco tito dva prokazatelně masoví vrazi se světu vysmívají, obvinění na úkor všech v čele s Ruskem a Putinem neberou konce.

Dokonce už je Putin (skoro) prokazatelně šéfem Al-Kaidy... Ale po pořádku a opět s důkazy:

 

Vyšetřování "Lex Quatánamo" a "Lex Irák, Bush a Blair" je v plném proudu. Jednání probíhá v americkém senátu, respektive v anglické sněmovně. Ale s jakým zpožděním?

 

14. 12. 2009 "Jen těžko se lze nyní vyhnout závěru, že se Tony Blair se svým partnerem Georgem Bushem podílel na znepokojivém úskoku a že dále Brity klamal a umluvil je k účasti na smrtící válce", napsal britský hlavní prokurátor Ken Macdonald."Kdybyste věděl, že tam nejsou žádné zbraně hromadného ničení, stejně byste tam šel?" ptal se tenkrát i moderátor BBC.

21. ledna 2011 „Hluboce lituji ztráty životů,“ řekl Blair.

2. září 2012   Tony Blair a  George W. Bush by měli být souzeni před Mezinárodní trestním tribunálem v Haagu. Za to, že spustili válku v Iráku. Řekl držitel Nobelovy ceny míru, jihoafrický arcibiskup Desmond Tutu.

16. června  2014 V Iráku, Afghánistánu, v celém regionu jsme podcenili fakt, že po odstranění diktatury dojde ke kmenovému, etnickému a hlavně náboženskému napětí,“ oznámil Blair

 2014 Londýn - Britové schválili zveřejnění části důvěrné konverzace týkající se války v Irákumezi bývalým britským premiérem Blairem a někdejším americkým prezidentem Georgem Bushem mladším.

Rok 2015: nad dvojicí teroristů Bush a Blair se stahují mraky. Quantánamo, výslechy Blaira, odtajnění dokumentů, výslechy CIA...

 

Vraťme se nyní do historie faktů:

Zlom  nastal v roce 1970, kdy Spojené státy těžily 9,6 milionu barelů ropy. Od té doby (s výjimkou počátku 80. let, kdy se vytěžený objem ropy zvýšil v důsledku tzv. ropného šoku) produkce ropy klesala, a to až k 6,8 milionu barelů v roce 2006.

 

A pak?

Saddám Husajn a Irák

V říjnu a listopadu 2002 jednali o budoucnosti irácké ropy zástupci nadnárodních ropných společností s představiteli britské a americké vlády. Následně USA nařídily, aby Saddám zničil chemické zbraně, které neměl. Protože je neměl, nemohl je zničit a USA rozhodly, že Saddáma zabijí. V březnu 2003 oznámily Spojené státy, že „diplomacie selhala“ a bude spolu s „koalicí ochotných“ pokračovat ve snaze zbavit Irák zbraní hromadného ničení vojenskými prostředky. Dne 18. března 2003 dal George Bush Saddámu Husajnovi poslední šanci. Pokud do 48 hodin opustí Irák, k invazi nedojde. Podle Bushe šlo o jedinou šanci, jak zabránit použití zbraní hromadného ničení. Husajn to však odmítl. Při operaci Rudý úsvit poblíž Tikrítu zajat samotný Saddám Husajn. Operaci provedly 4. pěchotní divize a členové Task Force 121.

Počet Iráčanů zemřelých následkem války činil v červnu 2006 přibližně 650 tisíc

Před smrtí vykřikoval Saddám Husajn protiamerické výroky a i nadále podporoval Palestinu...

 

 Libye     Muammar Kaddáfí

Dnes přiznávají, že to byla akce USA a to způsobilo rozvrat! (Tehdy je USA také nazývali „rebelové“.)

 

TRIPOLIS - Libyjský vůdce Muammar Kaddáfí přežil letecký úder Severoatlantické aliance. Jeho nejmladší syn, devětadvacetiletý Sajf Arab a tři Kaddáfího vnoučata při sobotním úderu na dům Kaddáfího rodiny v Tripolisu přišli o život.
 
 "Domníváme se, že nyní je každému jasné, že to, co se děje v Libyi, nemá s ochranou civilistů nic společného," prohlásil Ibrahím. Podle zpravodajského serveru BBC požádal, aby svět útok podrobně prozkoumal. "To, co tu nyní panuje, je zákon džungle," řekl.
 
Což se potvrdilo!
 

A co psal tehdy majstream? Dnes přiznávají, že to byly lži a podvody!

 

TRIPOLIS - Libyjský vůdce Muammar Kaddáfí přežil letecký úder Severoatlantické aliance. Jeho nejmladší syn, devětadvacetiletý Sajf Arab a tři Kaddáfího vnoučata při sobotním úderu na dům Kaddáfího rodiny v Tripolisu přišli o život.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/pri-naletu-byl-zabit-kaddafiho-syn-a-tri-vnoucata-f6v-/zpravy-svet.aspx?c=A110501_072543_ln_zahranici_mev

Je tomu už více než dva roky, kdy byl libyjský diktátor Muammar Kaddáfí zabit. Reportéři BBC4 nyní dostali možnost podívat se do jeho „komnat rozkoší“, ve kterých znásilňoval dívky a občas i chlapce, přitom těm nejmladším bylo kolem 14 let.

Podle dostupných informací Kaddáfí za celou dobu své dvaačtyřicetileté krutovlády unesl stovky až tisíce školaček. Ty následně přinutil, aby se staly jeho sexuálními otrokyněmi. Dívky byly psychicky i fyzicky týrány a mnohé z nich na následky surového bití zemřely.

A pak...? Lidé v Evropě a USA jásali...

 

Svázaný, pokořený a pokrytý krví a špínou, tak byl Kaddáfí vytažen z korby náklaďního vozu, aby šel vstříc své smrti. Zatímco ho ozbrojení rebelové vláčeli před rozzuřený dav, prosil raněný vůdce o svůj život. ve tváři zmučený výraz, ale rebelové neměli slitování, přesto je podle britského listu Daily Mail Kaddáfí  prosil o život a zoufale se ptal: "Co jsem vám kdy udělal?" Není zcela jasné, zda Kaddáfího zabili povstalci, či jednotky NATO

Rok 2015: vyšetřování se rozbíhá a...

A divadlo se šílenými obviněními se rozjíždí: nejlepší obranou je útok?

Litviněnko prý věděl o napojení ruského prezidenta Vladimira Putina na bosse ukrajinské mafie, který zásoboval zbraněmi Al-Káidu. Putin měl být od roku 1994 spojen s bossem ukrajinského podsvětí Semjonem Mogilevičem. Agent FSB (bývalé KGB) Alexander Litviněnko zemřel 23.11.2006 (Dnes se našel svědek - v roce 2015..) Soudu prý bude předloženo i svědectví osoby, podle níž jeden z dvojice údajných vrahů Dmitrij Kovtun hledal v Londýně kuchaře, který bude schopen vložit do Litviněnkova pokrmu "velmi drahý jed".

 A další a další...

 

 Dnes jsou všechny státy rozvrácené, zabíjí se tam jak na běžícím pásu a Bush je neviňátko. Zatím...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

US se snaží zachránit (svůj upadající svět)neustálým rozvracením zemí, oblastí, rozšiřováním ohnisek napětí, ekonomickým vykořisťováním, cíleným kulturním rozvalem! Děje se to i na úrovni EU, v ČR se někdy divím, zda vláda pracuje pro ČR , zdejší americká ambasáda řídí 5. kolonu : sofistikovaná a vytrvalá dehonestace prezidenta , ekonomický diktát a nepokryté vysávání: např. bude "tendr" na palivo pro Temelín mezi Westinghausem a Ruskem - dosud se bere palivo z Ruska, protože US dodávali tyče, které se kroutily, také "nakoupíme" zbraně z US, opět se vypíše tendr na dostavbu Temelína,...! Nikdy jsem si nemyslel, že uvidím v US Říši zla!

Zeolit
před 2 roky

V rámci odvetných opatření za zapojení Ruska do ukrajinské krize se hovoří i o jeho vyloučení ze Společnosti pro celosvětovou mezibankovní finanční telekomunikaci (SWIFT). Upozorňuje na to americký časopis Forbes s tím, že toto by ruskou ekonomiku mohlo citelně zabolet. Ruský premiér Dmitrij Medveděv se již nechal slyšet, že pokud by k tomuto kroku skutečně došlo, Rusko sáhne k tvrdým odvetným opatřením, která nebudou ničím limitována. PL

SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication - Společnost pro celosvětovou mezibankovní finanční telekomunikaci) slouží zejména k mezinárodnímu platebnímu styku. Jde o počítačově řízený systém pro dálkový přenos dat mezi bankami a dalšími finančními i nefinačními institucemi. V rámci SWIFTu má každá zúčastněná banka svůj jedinečný kód, kterým se identifikuje - BIC.

Jde o nezávislou společnost vlastněnou zúčastněnými institucemi se sídlem v La Hulpe v Belgii. Společnost SWIFT byla založena velkými evropskými a severoamerickými bankami v roce 1973 a to za účelem vývoje a provozování velké mezinárodní telekomunikační sítě zvláště pro potřeby bank a finančních institucí. V současné době je ve SWIFTu napojeno okolo 10.500 uživatelů z 214 zemí světa. Například v roce 2013 zaslali všichni uživatelé dohromady přes 5 miliard swiftových zpráv a další 2 TB dat novou službou FileAct. Historicky první zemí vyloučenou ze systému SWIFT byl 17. března 2012 Írán (v kontextu ekonomických a finančních sankcí).[1] Dále britská vláda uvažuje o vyloučení Ruska ze systému v rámci sankcí na něj uvalených v souvislosti s krizí na Ukrajině (2014).[2] SWIFT je tedy možné ve vzácných případech použít k politickému boji vzhledem k závislosti všech zemí na něm. WIKI

Zeolit
před 2 roky

USA se před ničím nezastaví, dokud nedosáhnou světové nadvlády, konstatuje autor článku. Spojeným státům nyní velí neokonzervativci. Požadují více bojových aktivit v Sýrii a rozhodné kroky na vypuzení Bašára Asada. Požadují mnohem tvrdší postoj vůči Rusku. Požadují preventivní úder na Írán. „Když tento blázinec vedou šílenci, může se stát cokoliv, i to nejhorší. Jen si představte, kdyby šel Washington do vojenského konfliktu s Ruskem nebo Íránem,“ děsí se autor a dodává, že „když zahraniční politiku určuje sbor bláznů, tak nikdo nemůže dopředu vědět, jak to skončí“.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politik...

Jiří
před 2 roky

"Velice mě mrzí, že teroristé, kteří přepadli redakci Charlie Hebdo, byli zastřeleni. Rád bych totiž slyšel jejich vysvětlení, proč si k útoku nasadili masky, když v autě zanechali své občanské průkazy a proč neměli předem nachystaný nějaký lépe bránitelný úkryt, ale chovali se na útěku jak nesvéprávní debilové, když byli údajně proškoleni na takové akce," glosuje publicista Macek.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...