Kdo je vlastně šílený zabiják USA John McCain?

 

To vážně v USA nevadí?
To vážně v USA nevadí?

Měli bychom znát pozadí života těch, kteří nás stále tlačí do nějaké války, kdo všechny kolem obviňuje ze zabijáctví, kdo nadávají prezidentu Zemanovi, obviňují prezidenta Putina že je válečný štváč a psychicky nevyrovnaný.

 

 

Ano, toto zvíře vede všude USA do válek a málem se stalo jejím prezidentem!


John Mc Cain se narodil ve vojenské rodině. Jak jeho otec, tak děd byli váleční důstojníci a čtyřhvězdičkoví admirálové a malý John se často dostával do depresí, když nedokázal splnit požadavky svých předků. Také jeho starší sestra Sandy a mladší bratr Joe působili v různých postech námořnictva. (Není známo, s jakým úspěchem).

Samozřejmě že v této rodině nešlo "nebojovat" a v jednatřiceti létech byl poslán do Vietnamu jako námořní letec. Hned v červenci bylo jeho letadlo (prý špatnou manipulací) rozmetáno, všech 132 členů posádky zahynulo, ale John McCain přežil. Duševně se zhroutil, léčil si poranění nohy, ale za tři měsíce už byl zase sestřelen nad Hanojí. (Nedá se dohledat, zda létal z obrovské touhy neukázat se jako slaboch před otcem, nebo z nějaké chorobné zoufalosti)

Všude je pak popsán další děj: Zajatec ve Vietnamu, propuštěn byl po více než pěti letech, když prý odmítl výměnu za Vietnamce zajatého armádou USA. V zajetí byl mučen a dva roky strávil na samotce, kde se pokusil spáchat sebevraždu. (Hrdina, ale přitom vyšinutý a prodělá pokus o sebevraždu? Opět se nedá dohledat.)  Po návratu do USA prošel rekonvalescencí a vrátil se do služby.

Přitom má od té doby trvalé fyzické i psychické následky. Není schopen dát ani ruce výš jak před sebe. Kdo vždy podržel tohoto psychicky nevyrovnaného blázna a tlačil ho do vysokých funkcí?

Přesto kandidoval na prezidenta USA... John McCain každého napadá, že má psychické problémy a že je potřeba každého postřílet. John McCain vede kampaně za zbrojení, John McCain žádá dál zabíjet v Iráku, v Iránu, v Sýrii, osočuje prezidenta Obamu ze zbabělosti, chce okamžitě vyzbrojit Ukrajinu všemi zbraněmi, přitom John McCain vyzbrojil ISIS a vyjednával s těmito zabijáky...(obrázek nahoře z veřejných zdrojů)

Jak je možné, že americká společnost vygeneruje takového šílence do vedení země?

Pak slyšíme ministra války Stropnického a Kalouska o zářných USA, hrdinech a bojovnících za demokracii, zatímco z východu se hrnou zabijáci a šílenci...

Posouzení necháme na každém, kdo si přečte životopis tohoto senátora USA. Ten lze dohledat na mnoha amerických servrech, v senátu USA  a dokonce část i na Wikipedii v českém jazyce.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...