Týden.cz: Zda boeing sestřelilo Rusko, se už nedozvíme

Nadpis uchvátí: jak to ti Rusáci se sestřelením zatají? (Mnoho lidí přelétne nadpisy a první věty) Jenomže děj má pokračování...

 

Sestřelení malajsijského boeingu na východě Ukrajiny loni v červenci mají velice pravděpodobně na svědomí ruští vojáci. Konkrétní osoby jsou však nezjistitelné a ruské tajné služby je možná dokonce nechaly zlikvidovat. Nizozemské státní televizi a rádiu (NOS) to prý podle britského listu Daily Mail sdělily nejmenované zdroje blízké policii a skupině, která zničení letounu v Nizozemí vyšetřuje....

A pak následuje!

"Mé zdroje si myslí, že (pachatelé z řad ruských vojáků) si nechali změnit totožnost nebo je zabily ruské tajné služby, aby uchovaly vše v tajnosti," řekl nizozemský novinář Robert Bax.

Daily Mail však slova komentátora Baxe ještě více překroutil. Redaktor totiž teorii o možném sestřelení boiengu Rusy v televizi NOS jen zmínil a nedal ji do žádné souvislosti s vyšetřovateli z Dutch Public Prosecution Serv

 A fakta?

Že by ale vyšetřovatelé k takovému poznatku dospěli, popřel vzápětí v rozhovoru s ruskou televizí RT jejich mluvčí Wim de Bruin. O příslušných informacích konstatoval: "Můžu vám s jistotou říci, že nejsou korektní."

Informace o tom, že vyšetřovatelé v Nizozemí neoficiálně obviňují ze sestřelení boeingu Rusy, vypouštějí opakovaně do světa ukrajinská média a sociální sítě, uvedla televize RT. A například britský list Daily Mail můžeme dodat!

Vzpomínáte, jak jsme proklínali Rudé právo a jak nás západ blahosklonně poučoval o demokracii a nezávislém tisku? K čertu, je to na zvracení, jsou horší než bolševici! 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Časopis Der Spiegel v sobotu napsal, že Američané možná chtějí „zabránit zprostředkovatelskému úsilí Evropanů vedených Merkelovou“. Podle informací časopisu v úřadu spolkové kancléřky hovoří o „nebezpečné propagandě“. Jako příklad takové propagandy je zmiňováno prohlášení vrchního velitele spojených ozbrojených sil NATO v Evropě Philipa Breedlovea z 25. února, kdy Breedlove prohlásil, že situace na Ukrajině se „s každým dnem zhoršuje“.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/...

Zeolit
před 2 roky

Britské listy: Čelíme pokusu zvrátit výsledky studené války. /Titulek na PL/

Z diskuse:
Kruci, jestli já nejsem ruský agent, když tu nechci cizí vojáky!, ichbin, 7. 3. 2015 8:35:51
Nemohl by mě Karel Dolejší prolustrovat siderickým informačním kyvadlem, abych měl jistotu?

Zeolit
před 2 roky

Právník Koudelka: ČT útočí na svobodu projevu.

Podle Koudelky tak Česká televize předvedla, že je nezávislá na Ústavě. Jenže i televize musí respektovat základní ústavní práva, mezi než patří svoboda projevu. "Každý má právo svobodně hodnotit vysílání České televize a toto hodnocení veřejně šířit. Toto právo má i prezident, který nemá žádného bobříka mlčení," uvedl Koudelka na svých webových stránkách s tím, že je naopak záslužné, pokud prezident poukáže na špatnou funkčnost veřejných institucí.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

Zeman zasadil tvrdou ránu ČT. Podpořil Velebův návrh na zrušení koncesionářských poplatků /Titulek na PL/

Zeolit
před 2 roky

...mé zdroje SI MYSLÍ...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...