Zločiny Čt – Zdeněk Velíšek a opět Horizont ČT24

 

NATO se s tím prý vypořádá!
NATO se s tím prý vypořádá!

Zdeněk Velíšek: South Stream přehodnotil  Putin a Kreml projekt zrušil …. S nenávistí vyslovil komentátor ČT. 



Velíšek a ČT24 lže, zveřejněme dostupná fakta!


Co oficiálně tvrdí Zděnek Velíšek  v Čt24

Iniciativa komise je teď na místě, už teď je strategie neodkladná.  Jejím zájmem byl nejdříve projekt plynovod Nabucco. Zásobování jiným než ruským plynem. Ale vlády Bulharska, Maďarska a dvou tří států evropského jihu daly přednost ruskému projektu South Stream. Tedy zase ruskému plynu. Neuznaly imperativ evropské bezpečnosti celé Unie. Nakonec se nedočkaly ani South Streamu. Kreml přehodnotil politiku k Evropě a projekt zrušil, tvrdí Velíšek!

21:05

  Velíšek: Horizont ČT24 přibližně 20 minuta vysílání! Stojí za to si nenávist vyslechnout a fakta pak níže ověřit!

 

A fakta?     Vraťme se k 19.8.2014 

 

Společný podnik pro výstavbu bulharské sekce plynovodu South Stream z Ruska do západní Evropy navýšil svůj kapitál. Učinil tak navzdory příkazu bulharské vlády zastavit přípravy tohoto projektu. V průběhu úterka to uvedlo bulharské ministerstvo hospodářství. Bulharská vláda počátkem června na žádost Evropské komise pozastavila přípravné práce na plynovodu, který má vést mimo Ukrajinu přes Černé moře a Balkán do západní Evropy, a nynější prozatímní vláda tento krok potvrdila. Evropská komise předtím požádala Sofii, aby výstavbu pozastavila. Rusko chce využít South Stream jako další cestu pro přepravu plynu do západní Evropy, která však obejde Ukrajinu.

Mluvčí EK Chantal Hughesová uvedla, že komise zaslala Bulharsku dopis s oficiální žádostí o informace, což je předběžný krok, který by mohl vést až k zahájení řízení se zemí kvůli porušení práva a případně i k pokutě. Bulharská vláda má nyní měsíc na odpověď.

To bylo 19.8.2014
Více na:

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/bulharsky-podnik-south-stream-navysil-kapital-i-pres-zakaz-vlady-1111071#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

 

1.prosince zastavil projekt South Stream ruský prezident Vladimir Putin na základě toho, že Gazprom nedostal z Bulharska stavební povolení. Náhradním řešením pro Rusko se stala dohoda s Tureckem, kudy povede nový gigantický plynovod se zakončením na hranicích s Řeckem.

 

Stavba South Streamu byla přerušena poté, co Evropské komise letos v červnu oznámila, že smlouva, kterou Bulharsko s Gazpromem podepsalo (což se týká i Maďarska, Slovinska, Chorvatska, Rakouska a Srbska), údajně odporuje předpisům EU. Evropský parlament už dříve v dubnu v souvislosti se sankcemi vůči Rusku přijal usnesení, v němž vyzval k zastavené celého projektu.

Ruský prezident 1. prosince během návštěvy Turecka oznámil, že „pokud Evropa nechce pokračovat v plynovodu South Stream, pak pokračovat nebude“

Takže jaksi decentně se vynechá, že neměl jinou šanci. Projekt ale zrušila komise EU!


Ano, šmejdům dochází dech a lžou už 24 hodin denně!

 

V současné době je Zdeněk Velíšek členem zahraniční redakce České televize a podílí se na tvorbě pořadu Evropské události. Spolupracuje také s Českým rozhlasem Plus - přispívá do pořadu "Názory a argumenty".

 

 

------------------------------------------------

Zlikvidujte internet, nebo lži, které tam pronikají!

Kdo to řekl?

Řekl to slovenský prezident Kiska generálnímu tajemníkovi NATO Stoltenbergovi. (Nebo že by to mysleli jinak?)

Brusel - Severoatlantické alianci nestačí, že má k dispozici nejmodernější zbraňové systémy, musí se umět ubránit i v nynější informační válce v souvislosti s krizí na Ukrajině.

 

"Shodli jsme se s generálním tajemníkem, že lež má krátké nohy. V tomto boji určitě vyhrajeme," řekl novinářům Kiska. V nynější situaci podle něj nejde jen o svobodnou výměnu názorů, která je základem demokracie, ale o účelové, placené dezinformace a jasné lži, které se především na internetu šíří v obrovském množství. Stoltenberga vyzval, aby se aliance věcí pečlivě zabývala. Generální tajemník NATO připomněl, že aliance má možnosti, jak informační kampani čelit. "Jako aliance společně, ale také jednotlivé členské země zvlášť, se nyní potýkáme s propagandou a informační válkou," připustil. Dezinformace ale podle něj úspěšné nejsou a nebudou.

O kom vlastně Zdenku Velíšku a  redaktoři mainstreamu veřejnoprávních médií Kiska a Stoltenberg mluvili?

Zítra další díl zločinů ČT.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Boj o srdce a mysli Evropanů

Vnitřní rozpory v EU i NATO dle Spencerové bijí do očí tím spíš, že se Putinovo Rusko zhostilo globalizační role, která byla dlouho doménou Spojených států. Nedávné Putinovy cesty třeba do Indie nebo Egypta prý jasně ukazují, že Rusko není v defenzivě a netáhne je ke dnu ani ukrajinská krize.

Před Spojenými státy tak údajně stojí obtížný úkol přimět „euroatlantické řady“ ZNOVU VZOROVĚ MAŠÍROVAT a získat si „srdce a mysli“ milionů lidí v Evropě. Americký ministr zahraničí John Kerry prý již proto požádal Kongres o navýšení výdajů na propagandu a „šíření demokracie“ ve světě, protože nedostatek peněz je prý tím hlavním důvodem, proč se Západu aktuálně tolik nedaří. USA prý nemají „ekvivalent Russia Today, který by byl v ruštině. Oni (Rusové) na to utrácejí spoustu peněz,“ konstatoval údajně Kerry.

„Faktem nicméně je, že Hlas Ameriky, Svobodná Evropa a další americké vysílání do zahraničí dostává roční dotace 721 milionů dolarů, BBC World Service 375 milionů dolarů a Russia Today pro srovnání 225 milionů. Bez ohledu na to nyní ministerstvo zahraničí USA žádá dodatečné dvě miliardy dolarů na „podporu“ demokracie a lidských práv ve světě, a obzvláště v zemích hraničících s Ruskem, jako na Ukrajině, v Moldově, Bělorusku a podobně,“ uvádí Spencerová a následně poukazuje na to, že ZA TRIUMFEM RUSKÉ PROPAGANDY NEMUSÍ STÁT PENÍZE.

Dobře to prý vystihl Daniel McAdams z Institutu Rona Paula: „LIDÉ UŽ JSOU UNAVENI AMERICKÝM INTERVENCIONISMEM, jsou unaveni americkou snahou o výjimečnost, jsou unaveni americkým bombardováním jejich zemí – pokud jste Somálec, opravdu vás nezajímá, co vysílá rádio z USA, přejete si jen to, aby vás USA už přestaly bombardovat.“

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

Brabec
před 2 roky

z komentářů na internetu
Gruzie, velvyslanec USA Tefft - zabit oposičník Gamkurelidze
Ukrajina, velvyslanec USA Tefft - zabit oposičník Gongadze
Rusko, velvyslanec USA Tefft - zabit oposičník Němcov

Brabec
před 2 roky

Slováci pomlouvají Klause i Zemana. My, na rozdíl od nich, jim blahopřejeme k jejich Kiskovi ! Patří jim to -nic jiného si nezaslouží !!

krok
před 2 roky

"O kom Kiska a Stoltenberg mluvili?"

Mluvili o vás!
Pravda je lež a lež je pravda. Servery, jako pařát, budou ukončeny.

Tom
před 2 roky

No Ty máš dost...vylízaný mozek made in ČT 1

Richard
před 2 roky

Hele, jsi normální? Takže je dobře, že Velíšek lže?

krok
před 2 roky

Nevím.
Není dobře, když kdokoliv lže.
Četl jsem ten poslední odstavec několikrát, "placené dezinformace a jasné lži" - ok, ale čí? Jakoukoliv informaci je možné označit za dezinformaci. Pokud to člověk nevidí na vlastní oči, pak je to jen otázka komu věří.

Petr Pokorný
před 2 roky

Dovolte mi prosím reakci "kroku". Zveřejnění bylo v jednom dni. Jinak to nesouvisí. Ale jedná se o potlačení těch, co mají jiný pohled na svět. Ba co víc, ty, co předkládají důkazy. Ani vám se nelíbí fakta a chcete je zablokovat. Přitom je zde odkaz na autentický výrok a odkazy na fakta známa v USA i v Evropě. Tak jaký důkaz může být větší?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...