Jožo Ráž otevřeně: Na Slovensku mají peníze jen ti, kteří je nakradli! Putin je bohovsky moudrý muž.

Komunisti měli moc a všechny udržovali ve strachu. Na druhé straně tolik nekradli, byli relativné skromní. Oproti dnešním papalášům to byli normální seriózní lidé. Na té době bylo dobré, že bylo veselo. Všichni se se všemi bavili, nikdo neměl peníze, ale byla velká zábava a výborné vtipy. Teď nejsou dobré vtipy a nikdo se s nikým nebaví.

Putin je bohovsky moudrý muž. To, že Rusko je takové silné, že má nejlepší zbraně na světě, je zárukou, že zatím žijeme relativné v klidu a v míru. Rusko je základem stability, která tady je. Já mám k Rusku o mnoho lepší vztah, než k Americe, a to jsem procestoval obě země křížem-krážem. Uvedu příklad. V Americe si s řidičem autobusu nemáte o čem popovídat, on je šťastný, když umí číst a psát. On dokáže jen zmáčknout knoflík na automatu, aby mu vypadla kola a hamburger, a když nevypadne, tak neví, co má dělat.

A v Rusku, tam si můžete s řidičem autobusu povídat o životě, filozofii, o vážných věcech. To je základní rozdíl mezi těmito národy. Rusi jsou velmi vzdělaní a schopní, Američané pohodlní a nevzdělaní.

Co zůstává v této napjaté situaci Slovensku?

K Rusům máme o mnoho blíže, než ke všem ostatním. Naši politici mnoho namůžou, dělají to, co jim ti silní diktují, a tak se tu „plácáme“ ve středu Evropy a musíme se to snažit nějak zvládnout, Zase je to otázka inteligence. Když to budeme dělat šikovně, tak přežijeme.

 

Celé zde:

 

Jožo Ráž otevřeně: Na Slovensku mají peníze jen ti, kteří je nakradli! Putin je bohovsky moudrý muž.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...