Dvanáctiletá Malvína porodí za tři měsíce dítě

Ubytovna v Trenčianské ulici v Bratislavě je jedním z nejděsivějších míst. V otřesných podmínkách se tady tísní sociálně slabé rodiny romského původu včetně 26 dětí. Mezi nimi i dvanáctiletá Malvína, která se co nevidět stane nejmladší matkou v historii Slovenska.

Nový Čas

 

 

Po 14leté školačce Adéle, která otěhotněla s 13letým kamarádem, otřásá Slovenskem další případ nastávající matky, která je sama ještě dítě. Jmenuje se Malvína a je jí teprve 12 let!

"Ano, čekám dítě. Budoucí otec s námi ale nebydlí, pracuje v Irsku. Má 23 let," popsala deníku Malvína předtím, než ji matka zahnala zpátky do ohavných útrob ubytovny. "Nic vám neřekneme a vypadněte!" rozkřičela se na redaktory budoucí babička, které bylo taky sotva přes třicet.

 

Není to přitom jediný otřesný případ z této ubytovny. Na začátku týdne tady po propuknutí infekce a na následky meningokokové sepse zemřela teprve roční holčička Lenka. "Z ubytovny se půl roku nevynášel odpad, neplatila se elektřina a daně městu. Pobíhali tady myši, potkani, ploštice. Proto bylo jen otázkou času, kdy se stane tragédie," prozradila deníku čas.sk Božena, která v děsivém zařízení taky bydlí.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Adam
před rokem

Si asi děláte srandu. Ten vošoust z Irska je pí** zasra**

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...