Ipsos: agentura čelí nenávisti za průzkum, že Češi se bojí Ruska a touží po EU a NATO!

 

Jalůvka přiznal, že jej naprosto zaskočila jedna věc: „Byl jsem v šoku z agresivity lidí, kteří nám po zveřejnění průzkumu volali do agentury a psali nám, že jsme hajzlové a američtí zaprodanci.“

 

Těch lidí, kteří se takto ozvali, prý bylo okolo dvou set. „Nevím, jestli je to hodně, nebo málo, nemám srovnání. Za 23 let existence agentury se nám to nestalo,“ přiznal pro Lidové noviny.

 

Současné Rusko hodnotí 54 procent Čechů podobně negativně jako bývalý Sovětský svaz. Ze státníků Češi nejlépe hodnotí německou kancléřku Angelu Merkelovou (64 procent pozitivních hlasů) a amerického prezidenta Baracka Obamu (63 procent pozitivních hlasů). Z devíti soudobých a historických státníků nejhůře dopadl někdejší sovětský diktátor Josif Stalin (77 procent negativních hlasů) a současný ruský prezident Vladimir Putin (71 procent negativních hlasů).

 

Co je na tom divného?

Nic. Kdyby sami neprozradili, jak "poctivě" průzkum udělali, čehož si skoro nikdo nevšiml. Nebo si toho další masmédia nechtěla všimnout.

Nejprve odpovídal na otázku, jak si vysvětluje jasně proatlantický a k Rusku kritický výsledek průzkumu. „Dotkli jsme se skutečného průřezu populace. Získali jsme názory od lidí agresivních i mlčících,“ uvedl Jalůvka.... (Takže ostatní se skutečného průřezu nedotknou?)

 

A to nejlepší nakonec:

Rozhovor pro Lidové noviny dělala Kateřina Šafaříková. (Velice "silně" proamerická".)

"Řekli jsme si s kolegy v kanceláři, pojďme udělat reprezentativní průzkum a položme tyto otázky.“ Průzkumu se zúčastnilo 1050 lidí. Každý z účastníků dostal e-mailem dotazník, který musel vyplnit. Za účast v tomto průzkumu každý jeho účastník dostal podle Jalůvky mezi deseti a třiceti korunami...

Prý to Ipsos hradil ze svého, protože chtěli vědět, co si skutečně lidé myslí. (Takže ostatní průzkumy, jak naznačuje Jalůvka, jsou cinknuté, protože ty hradí zákazníci? Zajímavé)

A nakonec zjistil pan Radek Jalůvka, že lidé, co si váží Putina, jsou velice, velice agresivní. ( Myslel tím lidi jako je Kalousek, Štětina, Schwarzenberg..?)

 

 Je velice zvláštní, že výzkum, jediný skutečný a necinknutý, vychází jinak, než ostatní. Že se agresivita na internetu projevuje výkřiky jako trollové, co dostávají ruble od Putina, nadávkami jako rusofilové, putinofilové, ale opět onen průzkum jako jediný nezfalšovaný vyšel opačně. No není to záhada?

Jak se dělají průzkumy veřejného mínění | tojemoje

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Putin šel v čele Nesmrtelného pluku a třímal obrázek svého otce

Každý rok se 9. května koná v Moskvě akce Nesmrtelný pluk, kdy tisíce Rusů pochodují po Rudém náměstí s obrázky svých příbuzných, kteří bojovali ve Velké vlastenecké válce.

"Myslím, že můj otec a milióny a milióny dalších prostých vojínů - on byl prostým vojínem - měli právo se projít po tomto náměstí, ale řízením osudu tak nemohli učinit. Jsem šťasten, že můj otec spolu se mnou - mám v rukou jeho portrét - a stovky tisíc dalších prostých lidí, prostých vojínů, pracovníků týlu, se nyní mohou objevit na Rudém náměstí, i když jen na fotografiích svých blízkých. Oni si to zasloužili."

Nesmrtelný pluk v Moskvě - 9. května 2015 - stojí za shlédnutí:

http://pravdive.eu/modules.php?name=Cont...

Josef
před 2 roky

Pan Jalůvka je překvapený agresiviou lidí po zveřejnění průzkumu.Vždy průzkum záleží na okruhu respondentů.Byl vybráno okruh protiruských respondentů ,ale schytala to i česká armáda.Ta má daleko k obraně státu a jeho obyvatel.A to je alarmující fakt.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...