Ruská blbost je nekonečná a mohou si za to sami!

 

K čemu je dobré, že na obnově Ruska dře mnoho lidí do úmoru a proti zločinům USA dokáží postavit pevnou hráz, když následně na místech, kde se setkávají emoce a získávají sympatie, Rusové vždy selžou?

 

Byla to těžká neúcta k organizátorům, těžká neúcta k soupeři a těžká neúcta ke sportovnímu světu!

 Naprosto neomlouvá, že tam byly velké emoce, scházelo i trochu štěstí. Na druhou stranu Kanaďané byli lepší a to nemohou zapřít.

 

Dokud se Rusové, vyjíždějící ven za hranice, budou chovat jako křupani, nemohou se divit, že je rád nikdo nemá!

 

 

Ruské mužstvo poprvé v dějinách hokejových MS opustilo hřiště hned po obdržení stříbrných medailí, aniž by se dočkalo státní hymny na počest vítězů. Tento názor vyslovil v interview pro agenturu R-Sport trojnásobný mistr světa v ledním hokeji Ilja Bjakin.

„Podobné případy si nepamatuji. Myslím si, že vůbec nebyly. A odvolání na psychologické přetížení kvůli výsledku bychom neměli brát s pochopením. To je sice hra, která má svá pravidla. Ať už je to těžké nebo ne, všichni vycházejí na led, a dva vítězové přece být nemohou", řekl Bjakin.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
sibolet
před rokem

Možná je to také symbolika vzkazu ruzných okultních k okultním světovým loutkovodičum...

vostok123
před rokem

Souhlas s autorem. Je to velká škoda - geopoliticky položí na lopatky USA a jejich loutkovodiče a takhle prokoučujou sympatie

peluch
před rokem

odejit kdyz bude hrat hymna statu ktery hlasoval proti heroizaci fasismu je zcela spravne....a ze je to nesportovni ? ale no tak vzdyt sport za prachy neni taky uz o sportu tak jake nesportovni....sportovni svet je plny ovci a hlupaku vubec nechapu jak nekdo takovou zabavu muze vubec konzumovat

simon
před rokem

Správne!

Lenka
před rokem

Sport a politika jsou dvě rozdílné věci. nemyslím, že měli odejít když se hrála kanadská hymna, uškodili si. A jak píšete Kanada se bohužel v ukrajinském sporu postavila na stranu USA čili heroizuje fašismus, Kanada rozhodně není co bývala!!!! Je to ze dvou důvodu - jednak v Kanadě je velmi silná a bohatá ukrajinská lobby- poválečná, která lavíruje mezi dvěma hlavními politickými stranami a vyhrožuje jim a přiklání se střídavě na jednu či druhou stranu, momentálně tlačí ke zdi současného premiéra. Zřejmě potomci banderovců, kteří nenávidí Rusy. Za druhé Kanada už dlouho neprovozuje nezávislou svobodnou objektivní zahraniční politiku, jsou pod neuvěřitelným vlivem USA.Lidi USA rádi nemají, ale vláda je z neznámého důvodu najednou začíná poslouchat - žila jsem tam krátce. A ještě k tomu hokeji - souhlasím- je to o penězích, od té doby co je to jen business, Rusko i my máme nic moc výsledky, chybí morální motivace.

Peluch
před rokem

kdyz sport a politika jsou dve rozdilne veci tak jak to ze se nekteri statnici odmitli zucastnit olympiady? Jeden svet a vse se navzajem ovlivnuje...navic hokejisti ruska ukazali ze drzi s narodem a neni to jen o sportu a penezich myslim ze doma u svych fanousku urcite budou mit plus sice ne u pate kolony ale co uz...myslim ze dali jasny signal ze podpora fasismu je spatna je to mozna nefer vuci kanadskym hokejistum nerikam ze si vyhru nezaslouzili ale bouzjel maji spatnou vladu a tak jako my nesem nasledky nasi spatne vlady tak oni nesou dusledky rozhodnuti jejich vladnich cinitelu

Lenka
před rokem

Já tím myslela , že politika a sport jsou dvě rozdílné věci pro rozumně uvažující lidi - což dnešní západní politici nejsou a ještě dlouho, možná už nikdy, nebudou. Já jsem na straně RF jen si myslím, že to mohla sbornaja ustát před těmi namyšlenými lidskoprávními Kanaďany. A neučást státníků na olympiádě - no comment. US tlaky jsou jak vidíte brutální a bohužel jim nikdo z eu politiků neumí říci NE.

peluch
před rokem

tak ze jste na strane RF jde poznat protoze umite mluvit vetsina pravdolaskaru by uz bublala spousty urazek ;D

Zeolit
před rokem
Lenka
před rokem

Tak tohle je příliš, to už ne. Nesympatie a nenávist je jedna věc, ale oficiální propaganda tímto stylem je ubohost. Dokazuje to uroven autorů potažmo systému.

Zeolit
před rokem

V Rize ukřižovali Putina...

http://www.reflex.cz/clanek/foto/64151/v...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...