Rozdrtí NATO v čele s Pentagonem státy BRICS, nebo se dokončí de-dolarizace a padnou západní měny?

 

Mohou chodit šílení lidé svobodně po USA a vyvolávat jaderný konflikt? Zastaví někdo americké magory dřív, než vyvolají šílenou, jadernou válku?

Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jihoafrická republika - státy BRICS, které zahájily de-dolarizaci. A odpověď?

 

Americké ministerstvo obrany připravuje plán na rozmístění tanků, bojových vozidel a dalších těžkých zbraní  v pobaltských zemích a dalších několika spojeneckých státech východní Evropy. Uvedl to deník The New York Times. Následně má být do Evropy dodána těžká vojenská síla včetně jaderných raket, Pobaltí bude vyzbrojeno bombardéry a od Černého moře má nastoupit lodní flotila (Rumunsko a oblast kolem)

V čem spočívá drzost Ruska?

 USA žádají, aby Rusko okamžitě opustilo Krym a jeho správa byla svěřena USA. (Za to by USA odmazaly Ukrajině část dluhu)

USA žádají okamžitý odchod Putina

USA žádají, aby se Rusko rozdělilo na několik regionů, které by se podřídily mezinárodní správě pod dohledem USA.

USA žádají, aby byla okamžitě ukončena těžba v severských částech Sibiře z důvodu, že tato část už je mimo Rusko a předána pod mezinárodní dohled.

USA žádají, aby byla okamžitě ukončena spolupráce s Čínou, začalo se s rozpojením států BRICS a jednotlivé státy navázaly opět spolupráci (dohled) s USA.

Pokud se tak nestane, NATO pod vedením USA bude zvyšovat vojenský nátlak a provokace, včetně přemístění jaderných zbraní do Evropy. (Anglie už přislíbila, že tak učiní, Polsko do aféry a pádu poloviny polského kabinetu také)

 Je logické, že na toto Čína, ani Rusko nikdy nepřistoupí a spolupracují stále úžeji. Rusko má nerostné bohatsví a exceletní výrobu zbraní. Věda a výzkum kolem Moskvy je na velmi vysoké úrovni. (Což západ nechce přiznat.)Život a ekonomické zázemí Rusů se za posledních patnáct let neuvěřitelně zlepšil. (Proto má také Putin obrovskou podporu)

A Čína? Nechme mluvit Lidové noviny a Hospodářské noviny. To co psal Pařát dnes před mnoha týdny, dnes nesměle začíná prosakovat i do oficiálních deníků. Prostě už se to utajit nedá. Ale, rád bych upozornil na jednu "maličkost". Ještě nedávno se všichni důsledně vyhýbali psát o Číně a jejím obrovském ekonomickém tlaku.

Dnes, přestože víme, že je to tandem dvou států Rusko a Čína, Rusko jako by neexistovalo. Kde je? Kam šlo....?

Prostě se o Rusku nahlas... Mlčí... Cenzura jak vyšitá.

 

 

A toto vše dokresluje paranoidní situaci USA. Ztrácí se jim dolarová půda pod nohama a jsou schopni zahubit celý svět, nebo sami sebe, než připustit, že jim vlak ujíždí a nejsou schopni přes svoji pýchu do něj naskočit. 

Pýcha a pád - jak známé úsloví. Ale stane se obětí pýchy a pádu USA Evropa a my s ní?

Původní zpráva  PAŘÁT dnes
31.3.2015 Den, kdy se zhroutil americký sen – dramatický světový převrat nastal

skenovtablet

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Vladimír
před rokem

Vidím,že debilita" usa" je nekonečná.....No řekněte,z jaké hlavy toto může vypadnout? Jedině od nějakého debila,nebo američana....Nemám co dodat!

Karel Vyhnálek
před rokem

USA vytvářejí virtuální nebezpečí a okamžitě na ně reágují!

lubajs
před rokem

Jasně, že pokud USA padne, vezme do prdele sebou celý svět. V USA evidentně vládnou všehoschopní šílenci, kteří se v případě totálního úpadku vlastní země nebudou rozpakovat zmáčknout pověstný červený knoflík.

Fanda
před rokem

Čert USA vem!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...