Zločiny USA: exodus uprchlíků ze všech míst, kde je ropa - Afrika

 

Nezištná pomoc po celém světě - ropy a plynu..
Nezištná pomoc po celém světě - ropy a plynu..

Mnozí lidé ještě občas pochybují, protože nevěří, že by dnešní Rusové mohly být ti lepší, zatímco USA zrůdy, které by raději vyprovokovaly jaderný konflikt, než dolarový pád.

Není mnoho lidí, kteří se orientují ve všech podrazech na různých světadílech. Každý den zde máme demonstrace proti Arabům, či černochům z jiných světadílů. Už ale málokdo ví, co je příčinou jejich bídy, pokud to tam není přímo nebezpečné. A hlavně, kdo za to může, že i Česká republika má pomáhat? O Arabech nyní slyšíme každý den. Ale co Afrika a černoši?

 

Humanitární pomoc Africe a oni ještě natahují pazoury… Ale jaká jsou fakta?

 

. Do Afriky každý rok směřuje oficiální vládní humanitární pomoc ve výši 134 miliard amerických dolarů (v přepočtu asi 2,6 bilionu korun). To není zanedbatelné číslo. Ale co opačně?

Především USA, ale i Velká Británie či Kanada z Afriky následně vytáhne

 POZOR

192 miliard (přes 3,8 bilionu korun). Afrika tak ročně prodělá 58 miliard dolarů což je asi 1,2 bilionu korun!!!

Takže lidé vědí, že pomáhají Africe, ale že tyto tři státy ji okradou o tolik peněz se už neví!

 

Úžasná pomoc USA, Velké Británie a Kanady.

 

Například Ghanské pole Jubilee Tullow Oil – britská společnost: největší africký objev od začátku třetího tisíciletí. Okamžitě najely korporace z USA a Anglie. Denně zde z mořského dna čerpají na 85 tisíc barelů ropy. Výsledek do ghanské pokladny? Tristní. Skoro nic. Prý musí platit rozjezd (od roku 2007!), nechali si napsat úlevy, protože prý pomáhají Ghaně a … Rybáři prchají, protože vše je zničeno, nikdo se o přírodu a ryby nezajímá a černá Afrika k smrti za ten zločin USA a Angličany nenávidí. Rybaření je také zakázáno v okruhu 500 metrů od těžebních věží. Zahraniční firmy tvrdí, že situace je jen dočasná a po rozjetí těžby půjde do ghanské státní kasy až miliarda amerických dolarů ročně (asi 20 miliard korun).

Nigérie Stejný způsob, americké zločiny, vydírání a následuje strašná bída, kdy černoši prchají za obživou kamkoliv. Obrovské zisky z těžby pro západní korporace, ale Nigerijci umírají hlady a prchají do všech koutů světa!

Guinea – těžba bauxitu zisk pro západní společnosti – 1,4 miliardy dolarů, z nichž Guinei odvedou…. 48 milionů dolarů!

Toto vydírání přivádí jednotlivé státy do těžkých platebních podmínek, protože jsou zdánlivě bohaté, avšak zisk není, proudí do USA, Velké Británie. A tak si začnou půjčovat. U Japonska, Francie, Německa (není to náhodou podobné s Řeckem?), Ty nasadí vysoké úroky a Afrika opět chátrá a chudne, zatímco jí posíláme drobné (humanitární pomoc)

 

Neuvěřitelné farizejství a zrůdnost!

Je na čase je postřílet, potopit jim lodě, vrátit je domů, tvrdí lidé jako McCain, Obama, Zahradil. Nechceme uprchlíky, oni nás odírají a zruinují…

Není zločin, když korporace z USA totálně zruinují nějakou zem, ale v Americe je zločin, když černocha nazvete černochem. U nás cikána cikorkou. Je to na zvracení. Ještě někdo nenávidí Rusko (dnešní) a miluje USA?

 

Část podkladů převzata od Oldřich Mánert

organizace Friends of the Nation

Offshore Technology

 

Ani já zde nechci uprchlíky – exodus ve statisících. Jenomže my jim máme posílat „lentilky“ a tři západní velmoci rozkradou, či vybombardují, co se dá. Nebo tam udělají oranžové revoluce, arabská jara. Všude tam, kde je ropa a plyn. A vždy se tam lidé „náhodně“ bouří a následují léta krutých vražd, zabíjení, bombardování, „Islámských států“  a americká pomoc! Na které se máme následovně podílet my!

 

Tato mapka dokladuje, kde korporace pomáhají a Pentagon následně zachraňuje!
Tato mapka dokladuje, kde korporace pomáhají a Pentagon následně zachraňuje!

A připočtěme si další: Irák. Irán, Sýrie, Jemen, Somálsko, Libye, všude tam USA pomáhají, (viz mapka) seč mohou. Čirou náhodou se jedná všude o ropu a plyn. Připočtěme Ukrajinu a Rusko. A my jim máme vojensky pomáhat též, jak tvrdí generál Pavel. Jak tvrdí Stropnický. Jak tvrdí všichni ti, co žádají navýšení peněz na NATO a americkou záchranu. A mnozí lidé ještě věří.

Vždyť to prý na ČT24 není, tak to asi pravda není...

 

Předešlé

Ministře Stropnický, generále Šedivý, Kalousku: nechť rozhodne soud! Urážek už bylo dost!

 

Obrázek pro výsledek ze zpravodajství

  Erik Best: Přiznávám, že za vlny uprchlíků do Evropy mohou USA. Pošlete je ...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Dejvis
před rokem

a kdo nevěří ať se podívá na dokument Ross Kemp in Search of Pirates 2 ... otevře vám oči co se vlastně děje

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...