Masakr ve Studénce dílem náhody? Ne! Poláci se tak u nás chovají!

 

Kdo se pohybuje po Praze v autě, či na severu našeho území určitě potvrdí tato slova: Pražáci (minimálně ti, co mají tuto značku), svoji agresivitu zmírnili. Největším nebezpečím nyní jsou řidiči starých, silných aut napříč naším územím a kamiony se značkou PL.

 

Zda jsou více agresívní také polští řidiči osobních aut může být pouze osobní averze - více být na ně zaměřeno. To by musela potvrdil policie ČR , ale ta statistiky národností v Evropské unii prý už nevede. Všichni jsme Evropská unie...

Ne, že by naši kamioňáci byli svatouškové, ale..

Tyto stížnosti přicházejí také ze severomoravkého kraje "z Těšínska", kde dle zpravodajců jsou lidé často zoufalí. Minulý týden jsme byli svědky, jak dva řidiči polských kamionů řádili na D5. Předjížděli se, velký humor, neboť řídili nohama a za nimi kolona aut. Jeli na doraz a skoro stejnou rychlostí. Šílené. Co to dělalo s řidiči osobních aut si asi umí každý představit. Dva, tři to střihli odstavným pruhem. Škoda, že jsme neměli kameru připravenou. (Čísla by byla k ničemu bez důkazu)

A na každého házeli "Viktorky"....

 

Tragédie ze Studénky pokračuje. Zemřel třetí člověk

NOVÉ 23. července 2015

Už v den nehody zemřeli dva muži ve věku 39 a 49 let, dalších 18 lidí se zranilo. Policie ve středu večer vyslechla polského řidiče kamionu, který vjel na koleje v době, kdy už svítila červená světla.

„Mohu potvrdit, že v pozdních nočních hodinách zemřel jeden z našich vážně zraněných pacientů, podle informací ČTK cestující z vlaku“ řekl ČTK mluvčí ostravské fakultní nemocnice Tomáš Oborný. A dodal, že další tři lidé zůstávají i nadále ve velmi vážném stavu.

U Karviné zemřel motorkář. Polský kamion se před ním otáčel do protisměru

23. července 2015  8:51

 

Padesátiletý motorkář ráno zemřel při nehodě na výjezdu z Karviné směrem na Ostravu. Osudnou se mu stala srážka s kamionem, který se před ním náhle začal otáčet do protisměru.

U Karviné zemřel motorkář. Polský kamion se před ním otáčel do protisměru

23. července 2015  8:51
 
Padesátiletý motorkář ráno zemřel při nehodě na výjezdu z Karviné směrem na Ostravu. Osudnou se mu stala srážka s kamionem, který se před ním náhle začal otáčet do protisměru.

Zdroj: http://ostrava.idnes.cz/polsky-ridic-kamionu-zavinil-nehodu-motocyklu-fl5-/ostrava-zpravy.aspx?c=A150723_083802_ostrava-zpravy_woj#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

 

Poláci, největší přítel USA se i tak chovají. Potraviny, výrobky i nerespektování čehokoliv vypadá, jako by to byl nějaký nadřazený národ! Není čas nastavit Polákům vládní stopku, než se začnou chovat jako spořádaní občané sousedního státu?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před rokem

jo Sralbotka -ten se postará. A taky vnitro pod vedením Chovance !!!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...