Policie jako organizace proti vlastnímu lidu?

 

Stejně jako v padesátých létech minulého století jsme dali policii nekontrolovatelnou moc. A důsledky neuváženého činu zažily tři generace!

Jsme nepoučitelní?

Prý mají poslanci vše pod kontrolou. Ta kontrola je tak účinná, že Ištvan se Šlachtou vtrhli na vládu, sesadili ji a dodnes hledají kila zlata a stamiliony. A důvodem je předražená kabelka...

Skutečně máme policii v čele s Chovancem pod kontrolou?

Stále se poukazovalo, jako zrůdné programy jsou z Číny, Ruska, že tam nedělají nic jiného než že špehují a šmírují. Snowden mnohým otevřel oči a dnes se ukazuje, že to byly právě USA za pomoci Bruselu. A tak vylézají dalším a další pracovní nástroje konfidentů  - pomocníci služeb USA, zapojených do celosvětového systému špehu a zneužívání občanů!

Policie tento týden vůbec poprvé připustila, že Galileo umí daleko více věcí než jen nahrávat uskutečněné hovory nebo posílat detektivům kopie textových zpráv z napadeného telefonu.

Teprve když "hekři hekli"  šmírácký program Galileo Hacking Teamu,

veřejnost se nestačí divit. Útočník se dostal k elkému množství citlivých dat včetně informací o chybách v programech, operačních systémech či zařízeních, které mohou být využity k útoku. A protože si tato získaná data nenechal pro sebe, ale vystavil je na internetu, je jasné, že to nedělal pro nějaké zločince, ale ukázal, co s námi tajné složky fakticky dělají.  Které? To se neví, kdo s USA v tom jede! Odposlouchána není jenom Merkelová, ministři z Francie, Německa, ale šmírují celý svět!

 

Tzv. červ umí také nepozorovaně fotit nebo nahrávat zvuk ve svém okolí, stáhnout kompletní seznam kontaktů nebo záznamů v kalendáři, monitorovat jakékoli chatovací služby, zapamatovat si všechna zadávaná hesla, zaznamenat navštívené webové stránky, informovat o aktuální poloze nebo snímat všechny stisknuté klávesy.

O instalaci uživatel neví

Systém umí fungovat jak na mobilech a tabletech, tak na počítačích. „Jednoduše řečeno umí napadnout cokoli, co má v sobě operační systém,“ poznamenal pro PRÁVO zdroj.

Program si poradí se všemi známými operačními systémy včetně Windows, Androidu nebo iOS, ale také Blackberry, který je dlouhodobě považován za nejbezpečnější.

Plnohodnotná licence na využívání programu se všemi jeho možnostmi stojí podle ceníku uniklého na internet 220 tisíc eur, tedy téměř šest miliónů korun. Podle Korteho společnost Hacking Team dodává programy asi 40 zemím, a to včetně USA, Nizozemska a Polska. Obchoduje prý pouze na vládní úrovni.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před rokem

Mimořádné - na portálu WikiLeaks - policie si objednávala viry několik let! Důkazy jsou předloženy v mailech!
http://www.seznam.cz/refererfix?redir=ht...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...