Odkazy a připomínky mimo téma 

Mnozí sem přidáváte do diskuze velmi zajímavé odkazy mimo téma, které však vzápětí zapadnou a je to škoda.

Proto je do lišty vložen stálý odkaz, kde se bude moci cokoliv ukládat a případně se k tomu vrátit.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

HNUS!!!
před rokem

EPH zlodějmiliardáře Křetínského (právník Křetínský = bílý kůň bývalého ředitele ČEZ Martina Romana) + PPF zlodějmiliardáře Kellnera + banka J&T slovenských zlodějmiliardářů Tkáče a Jakaboviče se momentálně snaží koupit STRATEGICKÝ PETROCHEMICKÝ PODNIK UNIPETROL od polského státního koncernu PKN Orlen.
V roce 2004 zprivatizovali premiér Špidla a ministr financí Bohuslav Sobotka státní podíl 63 % akcií UNIPETROLU za 13 miliard korun (proč vlastně privatizovali, že?) polskému státnímu koncernu PKN Orlen (státnímu!), nyní tyto tři zlodějské party nabízejí PKN Orlen za UNIPETROL 30 miliard korun.
UNIPETROL by měl být z bezpečnostně strategických důvodů odkoupen zpět českým státem, ale další zlodějmiliardář, ministr financí Babiš, se k ničemu nemá, proč by, určitě je s nimi dohodnutý, přece sám Babiš v roce 2001 zprivatizoval UNIPETROL, ale nezaplatil, a kvůli jakýmsi kriminálním tajným korupčním dohodám se Babiš s PKN Orlen roky soudil o 20 miliard korun v arbitrážích!
Slovenské elektronické mýto (SkyToll) ovládá rovněž Kellner (Kellner 90 % akcií SkyToll s bílým koněm Syrovátkou, 10 % akcií banka J&T) a v Česku by měly být nyní mýtné brány Kapsch nahrazeny Kellnerovým SkyToll CZ, s tím že je to výhodnější. To jistě, ale ne s Kellnerem.
JE NAPROSTO PŘÍŠERNÉ, KAM DESET MILIONŮ TUPÝCH ČECHŮ PŘIVEDLO ČESKOU REPUBLIKU, DO ÚPLNÉHO FEUDALISMU, KDE SI VELKOZLODĚJI ROZEBÍRAJÍ STÁT A PODDANÍ ČEŠI TUPĚ PŘIHLÍŽEJÍ!!! TO UŽ JE ÚPLNÝ KONEC!!! BYLO BY TO K SMÍCHU, KDYBY TO BYLO K PLÁČI!!!
NEMLUVĚ O NÁRODNOSTI TĚCHTO ZLODĚJSKÝCH OSOB - KELLNER, BABIŠ, TYKAČ, BAKALA, KOMÁREK, KŘETÍNSKÝ, CHRENEK, ŠMEJC, DOSPIVA ATD. (TZV. CHAZARŠTÍ ŽIDÉ, TURKICKÝ NÁROD ZE STŘEDNÍ ASIE)!!!

Křetínský s PPF nabízí za Unipetrol 30 miliard korun. Polský majitel se rozhodne do konce léta

http://archiv.ihned.cz/c1-64386560-kreti...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...