Bude okamžitě odvolán generál Pavel, pokud se zjistí, že americké NATO a Turecko občanům lžou?

 

SU-24
SU-24

A máme právo žádat odchod z NATO, pokud se prokáže, že Turecko je teroristický stát a americké NATO i s generálem Pavlem ho chrání, navíc nám totálně lže?

 

Putin: Palubní záznamník pomůže dozvědět se pravdu o sestřeleném Su-24.

Ruským vojákům se spolu se syrským útvarem rychlého nasazení podařilo objevit palubní záznamník ruského bombardéru Su-24, sestřeleného 24. listopadu tureckými vojáky.

Ministr obrany RF Sergej Šojgu předložil černou skřínku vrchnímu veliteli, ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi, který nařídil, aby byla otevřena pouze za přítomnosti mezinárodních expertů, aby se celý svět mohl přesvědčit o tom, jaká byla pravá příčina katastrofy.

V průběhu schůzky s Putinem mu ministr ukázal parametrický záznamník, který byl v důsledku aktivní činnosti ruských a syrských vojáků objeven v oblasti pádu letadla. Vnější plášť skřínky byl poškozen — jeden roh je promáčknutý.

Parametrický záznamník nám umožní přesně zjistit celou dráhu letu Su-24 od okamžiku jeho startu až do chvíle pádu: rychlost, výšku, veškeré obraty během letu. Bude tedy možné zjistit, kde se nacházel a kde na něj tak zrádně zaútočily letouny tureckého vojenského letectva", řekl Putin během schůzky s ministrem Šojgu.

Přitom prezident podotkl, že „ať se dozvíme cokoli, náš vztah k tomu, čeho se dopustilo turecké vedení, se nezmění. Musím znovu zopakovat, že k Turecku jsme se chovali nejen jako ke spřátelené zemi, ale i jako ke spojenci v boji s terorem, a nikdo neočekával tuhle podlou, zákeřnou ránu do zad".

Podle jeho slov se Rusko musí dozvědět všechno, ve všech podrobnostech. „Proto je třeba pracovat s tímto přístrojem velice pozorně, pečlivě, na vysoké profesionální úrovni spolu s mezinárodními experty. V každém případě musíme pozvat všechny, všechny, kdo by se chtěli do této práce zapojit", řekl Putin.

„Žádám vás, abyste ho zatím neotevírali, aby byl otevřen až společně se zahraničními odborníky, a aby bylo všechno pečlivě zaznamenáno", řekl prezident Sergeji Šojgu. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151209/1886839/putin-palubni-zaznamnik-pomuze-dozvedet-se-pravdu-su-24.html#ixzz3toSTHp7u

 Podezření na americký terorismus sílí. A naše vláda, pokud se potvrdí, že USA kryje teroristy proti vojákům, kteří mají civilisty ochraňovat, by měla tvrdě , velice tvrdě zasáhnout! Minimálně ta demokratická! Byl by generál Petr Pavel trestně právně zodpovědný?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Goro
před 11 měsíci

Nikomu sa nechce prvému hodiť kameň do Goliasa :)... Ale keď hodí prvý, hodí aj druhý... Aj tretí a Golias skončí s roztrepanou kotrbu neho je akokoľvek veľký.... Hlavne keď už nemá žiadne prachy,)... :))).... Lebo na vojnu sú potrebné tri veci peniaze, peňazí, a peniiiiiize :)) a ešte jedno podporu.... A tej ma Golias každým dňom menej a menej aj u svojich skalných..... Len tak dalej::)

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...